Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Народ! хотсь з наших ставив собі Полонезівську 5-ти ступку??

У Димки стоит скоростная. Но лучше взять ВАЗовскую 5ку. Там лучше передаточные числа (не проверял) и нету проблем с запчастями (проверено).

Дим, гудеть Полонез будет всегда.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

з приводу днів. краще всього в неділю. по суботах арбайтать по господарству треба. а там як масть ляже...

Поділитися повідомленням

У Димки стоит скоростная. Но лучше взять ВАЗовскую 5ку. Там лучше передаточные числа (не проверял) и нету проблем с запчастями (проверено).

Дим, гудеть Полонез будет всегда.

Пізно вже ставити ВАЗівську 5-ст... Вже куплена місяців 2 тому Полонез...

Поділитися повідомленням

Кос. - Гудіть чучуть і вить, свистіть це різні речі. Піпєц коробці :( Змінено користувачем bag2525

Поділитися повідомленням

Кос. - Гудіть чучуть і вить, свистіть це різні речі. Піпєц коробці :(

Плохо((( надо разибрать и смотреть... где то кто то мне говорил что там 90% трабл это синхронизаторы...

Все отписались кто хотел? Веталик если не отпишется позвоню...

Поділитися повідомленням

...итак-по поводу этих выходных-звыняйте-но у меня в пятницу в ЗАГСе ждут-так что в субботу малёк не до того...а на счёт следующих выходных-там посмотрим.....

Поділитися повідомленням

Я в неділю 90% поїду на природу. Бажаючі скласти компанію - дзвоніть.

Сьогодні після роботи теж на 90% що їду. Немає бажання нюхати асфальт.

Поділитися повідомленням

Значит дата 29.05. Против никто не отписалса.

Вопрос куда? Тараканов нет.

Есть след варианты:

1. Львов.

2. Острог и то что рядом.

... еще?

Поділитися повідомленням

Львів я за тільки, що в мене план аквапарк , а потім і по місту можна походить.

Остріг я за

Інші варіанти я за

Поділитися повідомленням

Народ подскажите где у нас можно пленку нормальную для тонировки преобрести и по какой цене?

Поділитися повідомленням

Як і писав вище - був на природі. Це Вам для аскоми :)

Зображення" rel="external">Посилання

Підтвердження чудовому настрою

Пропонують задній бампер з кликами (СССР) за 230грн. Як думаєте нормальна ціна?

Поділитися повідомленням

Пропонують задній бампер з кликами (СССР) за 230грн. Як думаєте нормальна ціна?

Якщо стан ідеальний то біля 200 його ціна... тому думаю до 200 можна сторгуватися і брати;)

Поділитися повідомленням

Народ!У кого есть наклейки клуба и может поделится с одноклубником?Вышлите по адресу м.Ровно ул. Д.Галицького 12/8 Мализдерский О.М. или можем договорится о встрече.

Поділитися повідомленням

Отже у нас новий член клубу.

leone28,

І наскільки я в курсі:) це його перше власне авто і це ВАЗ:bp:

Так що ласкаво просимо!

Поділитися повідомленням

хелоу, брати по разуму.

їздив на цих вихідних на шашличок

водойма біля с. мала мощаниця" rel="external">Посилання здолбунівського р-ну гарна, мальовнича дика водойма з чистою водою, з піщаним та глиняним дном. гарна, холмиста місцевість, прикольний ліс. став по під берег оброслий кущами, тому зручно ловити на поплавок, "близький" фідер, або з човна попід кущами. в ставку є окунець, карасик, карпик. в основному розказували про улов 1-2 кг. карпиків а минулого року кажуть навіть 6-тку взяли. рибаків багатенько, хоча місць для "конкретного" лову маловато, саме зручно з 1-2 поплавчанками пробратись між дерев до води. зато природа класна, для відпочинку саме то...

"но есть один момент..." це доїзд до даної водойми... [color="#0000ff">ость тут перевірений маршрут" rel="external">Посилання

починається веселуха із здовбиці при повороті на мізоч. пару кеме з горем пополам, далі оте назвати "асвальтовим покриттям" язик не повертається. з мізоча на півче та суйми бруківка з проваллями як після бомбардування. дорога від суйм до ступно зображена тільки на цій карті і мабуть то помилка картографа, тому що дороги там нема. точніше вона колись може і була там вимощена бруківкою, але останній раз там проходили ще партизани в 2-гу світову. та бруківка заросла травою, а це означає що навіть возів там не було дуже давно. котловани та ями. доречі, людей ми там не бачили зовсім. за ступно ще десь 2-3 км взагалі по полях і ось вона водойма! ух ти яка красотіща!

з розмов з місцевими - по-перше, люди отетеріли від пояснень звідки і кудою ми сюди приїхали, вони думали шо там кінець географії, аж ні, там ше й машинами їздять...

по-друге, місцеві приїжають на водойму з запасом консерв та харчів на декілька днів, тому що земля там глиниста і якшо капне дощик - амбєц, не виїдеш звідти як не тужся.

також розказали що прориватись нам звідти треба в сторону дубно через бондари "весь час по праву руку". доїхали ми до місця де ями на дорогах закінчились. а закінчились тому шо дорога закінчилась. коли в такій ситуації починає накрапати дощ, деякі органи починають періодично зжиматись. тим більше в машинах дружини та діти... потрібно розвернутись і все-таки разок взяти "по ліву руку". в сосновці вже проявились радості цивілізації - тверде покриття та магазин. продавчиня сказала шо ми врятовані і їдем правильно в сторону дубно. далі дорога середньої паршивості і з дубно вже самі знаєте.

ітого - біля 5 годин в дорозі та біля 120 км проїхано. з них: ~30 по поганій дорозі, ~20 по хреновій дорозі, ~20 по бездоріжжю. витрати палива колосальні. якшо пішла 2 передача - це "скоросний участок".

правда шашлик з'їли, сухо переночували, діти довольні, дружини бурчать не сильно.

водойма прикольна, але більше підходить для власників БРДМ чи ЗІЛ-131 а не для культурно-масового відпочинку.

Поділитися повідомленням

гарна, мальовнича дика водойма з чистою водою, з піщаним та глиняним дном. гарна, холмиста місцевість, прикольний ліс. став по під берег оброслий кущами,

А фото є?

Бо жінка швагра родом з Ступного, але ГАДА ТАКАЯ!!! про цю водойму ані слова.

Поділитися повідомленням

я більше схильний до острога. по львову я вже вигуляний достатньо, по криївках та мазохах покічманив, в усіх музеях і підземеллях бував. тим більше незабаром планується сімейна їздочка у львів до хресної на черговий вигул. а остіг тільки з вікна машини бачив. тому маю таку ось думку.

yan_kos, якшо ти в списку під фразою "вариант DerSieger" мав на увазі мощаницю, то цей маршрут я пропоную навіть не розглядати в силу віддаленості та поганої дороги.

а з датою шо вирішили? я шось прощолкав...

Поділитися повідомленням

Львів вважаю більш затратною частиною. Але в силу тих причин, що не разу не бував по культурній програмі, тому вирішив запропонувати ( див. раніше).В Острозі бував, але головне для мене - зібратись, а не читати де хто бував.

Прошу закруглятись з організаційними питаннями та нарешті визначитись чи їдемо ми 29.05.2011р.

По варіантам думаю виграв Остріг+шашлик ( якщо варіант поїздки в інше місце - повинен відразу поступити протест :) ).

DerSieger От раніше риба була... В воду без трусів не зайдеш.

А зараз вода така стала, що і в трусах зайти страшно :)

:bh::bh::(

Змінено користувачем bag2525

Поділитися повідомленням

Якщо стан ідеальний то біля 200 його ціна... тому думаю до 200 можна сторгуватися і брати;)

Поки торгувавсь то сплавили бампер:bh::bh::bh:

Поділитися повідомленням

Ау, то що з 29.05.2011р.? Бачу всі газують аж резина горить :)

Я в неті сьогодні до обіду, потім в село на городи. Тому на вихідних або звоніть, або до понеділка ( в неті)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз