leone28 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2011 Напишите где и когда будет встреча!Если буду не на роботе - то обезательно приеду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2011 Ну раз будет встреча надо будет обдумать что с кассой что там и как дальше... Андрюх, Веталик меня ток кто то подберет?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2011 ...думаю да...а с касой то что думать...у нас пока нету никаких срочных нужд...наклеек море..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2011 Напишите где и когда будет встреча!Если буду не на роботе - то обезательно приеду! кожну другу/четверту п"ятницю кожного місяця. Час: 20.00. Місце: парковка супермаркету "Фреш". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2011 ...думаю да...а с касой то что думать...у нас пока нету никаких срочных нужд...наклеек море..... Флаг... Можно подсобирать и там футболки сделать централизировано Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2011 Ну раз будет встреча надо будет обдумать что с кассой что там и как дальше... Андрюх, Веталик меня ток кто то подберет?) Та я думаю стрелканемся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2011 ...Кос ...не затрагивай больной темы футболок,сколько мы уже понимали эту тему...даже были уже готовы практически чёткие цыфры...и что???....а на счёт флага-если будёт куда с ним ездить-я сам его клубу подарю!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2011 Посилання Віталік, готуй прапор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2011 то шо? завтра, якшо все ок, то буду пішки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2011 то шо?завтра, якшо все ок, то буду пішки. Да да, сегодня собираемся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2011 вгадайте, кого я тільки шо бачив на театралці в гарному костюмі з квіткою на грудях... я знаю хто на наступній зустрічі буде проставлятись. koza-nostra женився! ну, як то кажуть, гратулірен!!! сімейного щастя і багато діток! шкода, пішки був. не було як пофафакать. а ротом постіснявся... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2011 Есть такое дело %) Ждем информации из первоисточника. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2011 Доброго дня всім. Щоб потім не говорили, що я не попередив - попереджаю: З 19.09.2011р. планується збільшення вартості "Цивілки" прибл. на 20-30% ( в зв'язку з введенням європротоколу і т.д.) крім того поліс тепер можна буде виписати тільки на будь-яку особу, відповідно вартість в порівнянні з минулорічною значно буде відрізнятись. Якщо у Вас поліс "Цивілкі" кінчається до 31.12.2011р. його можна виписати по старим умовам та тарифам, а термін дії буде з дня коли кінчається старий. Виписка можлива до 16.09.2011р. Думайте, дзвоніть. Поки даною опцією скористався тільки Саня - (синя копа). Тел. для довідок: 050-443-85-57, або робочий 62-04-65 Діма ( жовтий жуль). Звичайно систему знижок ніхто не відміняв. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2011 Спасибо за инфу! Хотя у меня вроде на всех машинах до 2012-го.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2011 bag2525, Має на увазі цивілку аж до 2013,яка вступає в дію зразу після закінченя дії до 2012,яку виписують наперед за старими умовами і ценами. Інформація що до подорожчання 100% і мабуть 20-30 проц.це м'яко сказано. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2011 Цитата. "Период использования транспортного средства" от шести месяцев. Так коэффициент 6 месяцев составляет 0,7%, 7 месяцев – 0,75%, 8 месяцев - 0,8% и т.д. Тепер мінімальний термін поліса буде 6 місяців, а його вартість буде відрізнятись з річним всього на 30%. Перекупам буде скрутно С введением с 19 сентября 2011 года единого типа полиса ОСАГО, который распространяется на всех водителей, имеющих право на управление автомобилем (ранее - 1 тип), его стоимость не возрастет. Это самый дорогой тип полиса, поэтому Госфинуслуг намерена утвердить минимальные коэффициенты. В конечном итоге стоимость полиса сохранится приблизительно на прежнем уровне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 Есть такое дело %) Ждем информации из первоисточника. шось мовчить... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2011 Що Ви.... Хай людина натішиться, а потім і нас згадає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2011 Привёт всём!!...да было такое дело,и момент в жизни!!)))...в связи с чём предлагаю перенести встречу с Пятницы на Восскресенье,и с Фреша на природу...ну напримёр в Козлын.....с кушаньем шашлычка!...у кого есть желание и возможность-и кто будёт присутствовать просьба отписатся-что б рассчитать с шашлыком-я ставлю!.... ....ну а на счёт "натешытся"-так всё что получилось так это поездка в Карпаты на 3 дня...и на этом праздник закончился((..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2011 Я з дружиною буду. З мене подарунок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2011 а я не буду. я їду на 3 дні на змагання. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2011 а я не буду. я їду на 3 дні на змагання. Хай рве. Ні Х/Ч Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2011 Ви маєте на увазі 25.09.11р.?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2011 А я задні сидіння поміняв Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2011 А я задні сидіння поміня особливо задній диван. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах