Kwazart 1 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2009 Народ, подскажите насчет ламп. Хочу поставить новые галогенки, но такие чтобы излучали чистый белый свет, ну типа как на иномарках. Заранее спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2009 излучали чистый белый свет Ксенон 5000к Галоген никогда не будет излучать чисто белый свет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kwazart 1 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2009 Не, ксенон не хочу, а вот говорят что есть какие то 4000к Филипсы или Осрам найт брайкер они все равно так не светят? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2009 Kwazart ну конечно не так, кто бы ставил ксенон если бы так. Осрам найт брейкер +90 хорошо светят, как по мне лучше всех, но их есть смысл ставить на хорошую(на реле) проводку, и в новые фары Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kwazart 1 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2009 Спасибо за совет, куплю поставлю такие. Проводка с реле, фары новые Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
4ydo 3 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2009 спроси HID лампы тоже отличн светят... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kwazart 1 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2009 А че это за ХИД лампы? Седня в магазе видел Осрамы Найт Брейкер, Кул блю и 4000к за 650р комплект, это нормальная для них цена? А еще с какими из них ТО пройдешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2009 Kwazart У нас ТО пройдешь с любыми из них Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kwazart 1 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2009 Спасибо, тогда возьму найт брейкер. А че за лампы 4000к типа светят белым но мощность меньше чем у найт брейкера? Причем таких в каталоге Осрам нету. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2009 поставив я собі осрам найт брейкер +90 і оптику освар під Н4 цоколь для початку скажу - стояли в мене лампочки 45/40 Філіпс (точніше не можу-не знаю) і фари з цоколем Е2(здається) фотки буду класти в такому форматі: одна до і одна післля, а перед парою фоток - умови при яких було фоткано(час брав прибоизно однаковий і місце постарався те саме) ітак: 1. з вимкнутим двигуном ближній: 2. з "газом" ближній: 3. з вимкнутим двигуном дальній: 4. з "газом" дальній: сорі за якість - фоткав телефоном фари ще треба грамотно виставити, наразі виставив щоб нікого не сліпити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SergeyRomanov 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2009 жестяк. Особенно дальний с газом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2009 Гонево Вспомнились автоматы с водой, "с газом" и "без газа" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2009 vedmid Отрегулируй их. Вроде как ниже нужно и чуть в стороны подвинуть. SergeyRomanov Да, лампы стоящие :wink: . Я теперь дальним почти не пользуюсь :D . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2009 нарахунок настройки - в тому пості написано, що треба регульнути нарахунок самих фоток - ціль, вважаю, досягнута хотів наглядно показати різницю між стоком і новими фарами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2009 vedmid Поставь доп фары чтоб компенсировать провал света перед машиной при дальнем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2009 WAZ А зачем тебе метр перед машиной освещенный? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2009 А зачем тебе метр перед машиной освещенный? Там не метр. Jemen на 2106 ето место компенсируют фары ближнего света, а на 2101-02 получается провал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mixterek85 1 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2009 Мужики, а я вот хотел бы себе поставить такой вариант (Версия Photoshop, сами видите) Вопрос один: Если "всё это" периодически включать одновременно, то нужно ли ставить генератор другой? (С Нивы например) ????? " rel="external">Посилання Заранее спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2009 можно и родной оставить, но расход увеличится минимум на 20 % Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2009 можно и родной оставить, но расход увеличится минимум на 20 % ну скорее максимум до 20 % - другой вопрос что все включенное одновременно не будет вытягивать генератор и светить оно будет соответственно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sound27 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2010 товарищи знатоки,подскажите пожалуйста,что за реле и зачем его ставят на фары???,много пишут о них,но что они дают,не могу понять у меня стоят WESEM и лампочки 60 + 30, штатный гена можно как-то с помощью этого реле и других ламп улучшить свет??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2010 Поставь себе Hella и не парся,фары бомба,Comet (450/550/500/....) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2010 товарищи знатоки,подскажите пожалуйста,что за реле и зачем его ставят на фары??? Посилання И лампочки хорошие, типо осрам +90;). Свет отличный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2010 типо осрам +90 Ксенон рулид Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2010 Ксенон нужно ставить в нормальною оптику иначе. Мне вполне хватает осрама. Свет получше чем у некоторых новых ино. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах