kriyk 15 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2013 Не тре, але врізав 1,5 витка, машина не низька. По жорсткості супер. Ззаду стоять фобоси " прогресивний виток" фуфло рідкісне. Буду міняти однозначно і напевне візьму ось ці Посилання. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2013 Не тре, але врізав 1,5 витка, машина не низька. По жорсткості супер. Ззаду стоять фобоси " прогресивний виток" фуфло рідкісне. Буду міняти однозначно і напевне візьму ось ці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2013 Вирве Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2013 Вирве В тебе вирвало? шо вони довші? чи не хочуть сідати? якшо так то доварити вуха Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2013 Довші. Один амортизатор потік . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2013 kriyk, на ra5642 вырвало? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2013 В мене передні RA1900, а не задні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2013 Довші. Один амортизатор потік . тоді я так розумію-або варити вуха або обрізати. а з обрізаною нище стока? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2013 Якщо і нижче то я цього не бачу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2013 Якщо і нижче то я цього не бачу. Ладно, буду вирішувати по мірі надходження. Я низько не хочу ба навіть трохи вище, бо багато по грунту їздю. подивлюсь, поміряю і вирішу. Доречі Дмитро$ теж ці пружини мені рекомендував. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2013 Взял на перед каябы RA1900. На ЕХИСТе 336,00грн пара. Еще не поставил. У них еще есть усиленные RA1903. Так же была практика по Киленам на зад. С газ-мяс Каябами мне понравились. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2013 не знаю у кого там на каябе что порвало, но сколько комплектов продал, все катаются и у всех все ок. Взял на перед каябы RA1900. На ЕХИСТе 336,00грн пара у мя дешевле и порядком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2013 Порядок это сдвинуть запятую влево Не знал. Так для жабы сколько? Ну и людям будет интересно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2013 denis13, все в личке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2013 Дык делож не в каябе,а в пружинах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2013 Вот хороший видос Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
onikitin 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2014 Всем привет!Хочу поменять задние пружины,кто ставил такие - Посилання Пружина задней подвески ВАЗ 2101-2107 с переменным шагом витка ФОБОС как они?Говорят что они без нагрузки мягкие,а под нагрузкой не сильно садятся??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 4 травня 2014 Всем привет!Хочу поменять задние пружины,кто ставил такие - ПосиланняПружина задней подвески ВАЗ 2101-2107 с переменным шагом витка ФОБОС как они?Говорят что они без нагрузки мягкие,а под нагрузкой не сильно садятся??? Г-но повне. Я собі такі ставив. Після 500 км пробігу зад авта сів на 50мм!!! Відповідаю відразу, щл брав у офіціалів з сайту виробника. Так що в мене оригінал. Пуста дійсно мяка, але коли на зад сідає 2-і людини, то кузов сідає на відбійники. Отака якість. Купив каябу K-flex і маю радість і спокій. Рекомендація - ні в якому разі не ставте. Витрачені причому немалі кошти на вітер. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 травня 2014 kriyk, ти забув написати, що підрізав пружини). я собі теж такі взяв чотири тіки ще не поставив. підрізати не буду-перевірю на старих амортах. kriyk, ти забув написати, що підрізав пружини). я собі теж такі взяв чотири тіки ще не поставив. підрізати не буду-перевірю на старих амортах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 4 травня 2014 kriyk, ти забув написати, що підрізав пружини).я собі теж такі взяв чотири тіки ще не поставив. підрізати не буду-перевірю на старих амортах. kriyk, ти забув написати, що підрізав пружини). я собі теж такі взяв чотири тіки ще не поставив. підрізати не буду-перевірю на старих амортах. Підрізав передні. Ти помилився зад не трогав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 травня 2014 kriyk, так я передні і мав наувазі) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
onikitin 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2014 (змінено) Г-но повне. Я собі такі ставив. Після 500 км пробігу зад авта сів на 50мм!!! Відповідаю відразу, щл брав у офіціалів з сайту виробника. Так що в мене оригінал. Пуста дійсно мяка, але коли на зад сідає 2-і людини, то кузов сідає на відбійники. Отака якість. Купив каябу K-flex і маю радість і спокій. Рекомендація - ні в якому разі не ставте. Витрачені причому немалі кошти на вітер. Спасибо за ответ.Вы себе такие ставили - Посилання Я частенько езжу на рыбалку с ночевками и машина грузится под завязку,а машинка старенькая (1971 г.) и пружины на ней наврядле кто менял. Змінено 4 травня 2014 користувачем onikitin Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 4 травня 2014 Спасибо за ответ.Вы себе такие ставили - Посилання Я частенько езжу на рыбалку с ночевками и машина грузится под завязку,а машинка старенькая (1971 г.) и пружины на ней наврядле кто менял. Так такі. В мене і перед і зад kayaba-k-flex. Як раніше писав передні підрізав на 1,5 витка бо рвали амортизатори, а задні стали нормально. Якщо на рибалку то проставку я б порадив ставити не стандарт, а збільшену. А так пружинами дуже задоволений. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
onikitin 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2014 Посилання прочитал вот такой отзыв отзыв "очень мягкие и ниже стоковых,под нагрузкой машина сильно проседает! " Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 4 травня 2014 Посилання прочитал вот такой отзыв отзыв "очень мягкие и ниже стоковых,под нагрузкой машина сильно проседает! " В каяби є 2 пружини для класики. Номера не пам'ятаю.Різниця в діаметрі кругляка пружини. В мене ті які товщі. Нормальні пружини. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах