Перейти до публікації
yurecgod

Внимание.ПРУЖИНЫ!

Рекомендовані повідомлення

Не тре, але врізав 1,5 витка, машина не низька. По жорсткості супер. Ззаду стоять фобоси " прогресивний виток" фуфло рідкісне. Буду міняти однозначно і напевне візьму ось ці Посилання.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Не тре, але врізав 1,5 витка, машина не низька. По жорсткості супер. Ззаду стоять фобоси " прогресивний виток" фуфло рідкісне. Буду міняти однозначно і напевне візьму ось ці

Поділитися повідомленням

Вирве

В тебе вирвало? шо вони довші? чи не хочуть сідати? якшо так то доварити вуха

Поділитися повідомленням

Довші. Один амортизатор потік :(.

тоді я так розумію-або варити вуха або обрізати. а з обрізаною нище стока?

Поділитися повідомленням

Якщо і нижче то я цього не бачу.

Ладно, буду вирішувати по мірі надходження. Я низько не хочу ба навіть трохи вище, бо багато по грунту їздю. подивлюсь, поміряю і вирішу. Доречі Дмитро$ теж ці пружини мені рекомендував.

Поділитися повідомленням

Взял на перед каябы RA1900. На ЕХИСТе 336,00грн пара. Еще не поставил. У них еще есть усиленные RA1903.

Так же была практика по Киленам на зад. С газ-мяс Каябами мне понравились.

Поділитися повідомленням

не знаю у кого там на каябе что порвало, но сколько комплектов продал, все катаются и у всех все ок.

Взял на перед каябы RA1900. На ЕХИСТе 336,00грн пара

у мя дешевле и порядком

Поділитися повідомленням

Всем привет!Хочу поменять задние пружины,кто ставил такие - Посилання

Пружина задней подвески ВАЗ 2101-2107 с переменным шагом витка ФОБОС

как они?Говорят что они без нагрузки мягкие,а под нагрузкой не сильно садятся???

Поділитися повідомленням

Всем привет!Хочу поменять задние пружины,кто ставил такие - Посилання

Пружина задней подвески ВАЗ 2101-2107 с переменным шагом витка ФОБОС

как они?Говорят что они без нагрузки мягкие,а под нагрузкой не сильно садятся???

Г-но повне:evil:. Я собі такі ставив. Після 500 км пробігу зад авта сів на 50мм!!! Відповідаю відразу, щл брав у офіціалів з сайту виробника. Так що в мене оригінал. Пуста дійсно мяка, але коли на зад сідає 2-і людини, то кузов сідає на відбійники. Отака якість. Купив каябу K-flex і маю радість і спокій. Рекомендація - ні в якому разі не ставте. Витрачені причому немалі кошти на вітер.

Поділитися повідомленням

kriyk, ти забув написати, що підрізав пружини).

я собі теж такі взяв чотири тіки ще не поставив. підрізати не буду-перевірю на старих амортах.

я собі теж такі взяв чотири тіки ще не поставив. підрізати не буду-перевірю на старих амортах.

Поділитися повідомленням

Підрізав передні. Ти помилився зад не трогав.

Поділитися повідомленням

Г-но повне:evil:. Я собі такі ставив. Після 500 км пробігу зад авта сів на 50мм!!! Відповідаю відразу, щл брав у офіціалів з сайту виробника. Так що в мене оригінал. Пуста дійсно мяка, але коли на зад сідає 2-і людини, то кузов сідає на відбійники. Отака якість. Купив каябу K-flex і маю радість і спокій. Рекомендація - ні в якому разі не ставте. Витрачені причому немалі кошти на вітер.

Спасибо за ответ.Вы себе такие ставили - Посилання

Я частенько езжу на рыбалку с ночевками и машина грузится под завязку,а машинка старенькая (1971 г.) и пружины на ней наврядле кто менял.

Змінено користувачем onikitin

Поділитися повідомленням

Спасибо за ответ.Вы себе такие ставили - Посилання

Я частенько езжу на рыбалку с ночевками и машина грузится под завязку,а машинка старенькая (1971 г.) и пружины на ней наврядле кто менял.

Так такі. В мене і перед і зад kayaba-k-flex. Як раніше писав передні підрізав на 1,5 витка бо рвали амортизатори, а задні стали нормально. Якщо на рибалку то проставку я б порадив ставити не стандарт, а збільшену. А так пружинами дуже задоволений.

Поділитися повідомленням

Посилання прочитал вот такой отзыв отзыв "очень мягкие и ниже стоковых,под нагрузкой машина сильно проседает! "

Поділитися повідомленням

Посилання прочитал вот такой отзыв отзыв "очень мягкие и ниже стоковых,под нагрузкой машина сильно проседает! "

В каяби є 2 пружини для класики. Номера не пам'ятаю.Різниця в діаметрі кругляка пружини. В мене ті які товщі. Нормальні пружини.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз