chuproman 2 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Делаю щас свою 7-ку. Мне с момента покупки не понравилась ее высота, ну очень уж высоко поднят зад, да и передняя часть тоже. Ну пока занимался кузовом, откладывал ходовую на потом. А на выходных решил все-таки снять одну пружину. Замерял, длинна - 490 мм. Помогите определить, откуда она? Узнал что это за пружины. Оказалось, что от 2102/04. Когда брал себе пружины решил померить рулеткой длину пружин для 02/04 - оказалось 490 мм. Вот и думаю, может разные производители позволяют себе отходить от норм? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yura77ua 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2014 Доброго здоров'я шановне панство! Хочу замінити сівші передні пружини на своїй шістці. Але ніяких 02, 04, та обрізаних не думаю ставити. Порадьте, якого класу жорсткості ставити ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2014 Yura77ua, Купите стандарт завод и будет Вас счастье. Если хочется этакого то я бы посоветовал Килен стандарт. Каябы чего то не того. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yura77ua 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2014 (змінено) Yura77ua, Купите стандарт завод и будет Вас счастье. Если хочется этакого то я бы посоветовал Килен стандарт. Каябы чего то не того. Стандарт це "жовті" ? По ціні, одних та других не зорієнтуєте? Змінено 7 жовтня 2014 користувачем Yura77ua Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2014 Yura77ua, Это Вам если долго не выбирать надо обратится к Дмитрий $, Он занимается продажей ЗП. Лично я у него не покупал, но состоит в Совете Клуба, так что доверие должно быть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yura77ua 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2014 Є знайомі на оптовій фірмі, але щоб не морочити ..рака, хочу знати "що я хочу?". Тобто, стандарт це "жовті" ? Та і хотілося-б щоб Дмитрий $ написав по якій ціні у нього ті ж пружинки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chuproman 2 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2014 У меня на 6-ке сзади стоят с желтой меткой, они жестче, чем с зеленой. Результатом доволен. На 7-ку взял все (и перед и зад) с желтой меткой, еще не поставил, так как не покрасил машину. Стоят с 2-ки, машина счас выше и красить будет удобней. Так что не могу ничего о них сказать. Взял, кстати пружины "Севи спорт", в наших краях они стоят 240-280 грн/пара. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2014 шановні форумчани, хто може підказати, якого класу (з якими мітками) пружини ставились на 2101 з заводу? купив машину 77 р.в. практично всю в оригіналі, але пружини чомусь стоять з жовтими мітками... наскільки мені відомо, це А клас - а він більш жосткий. спереду чорні, ззаду білі (світло сірі) виходить що вони вже мінялись? ось так вони виглядають свіжо я б сказав, як на пробіг 60 тис. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2014 Желтые жесткие, зеленые мягче. Но по заводу пружины черного цвета с пометкой просто краской. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2014 Желтые жесткие, зеленые мягче. Но по заводу пружины черного цвета с пометкой просто краской. виходить, якщо в мене з жовтою міткою, то вони вже не автентичні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2014 виходить, якщо в мене з жовтою міткою, то вони вже не автентичні? Глянь розборки клуба. Шось знайдеш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2014 виходить, якщо в мене з жовтою міткою, то вони вже не автентичні? Не понял вопроса. Желтая метка - условно жесткие пружины, с зеленой меткой - мягче. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chuproman 2 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2014 виходить, якщо в мене з жовтою міткою, то вони вже не автентичні? Да, не родные пружины. Они менялись. Если сравнить внешний вид и год выпуска авто - то видно, что пружины менялись. А пробег - я-бы не сильно доверял спидометру. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MihAn 31 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2014 Но по заводу пружины черного цвета с пометкой просто краской.Как понять: по заводу черного цвета?Расшифруй. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2014 (змінено) Да, не родные пружины. Они менялись. Если сравнить внешний вид и год выпуска авто - то видно, что пружины менялись. А пробег - я-бы не сильно доверял спидометру. ну машина справді виглядає на такий малий пробіг, жодної ржавчинки, жодного підкрасу, вся ходова ще рідна, салон ідеальний. єдине що мене ті пружини смущають Не понял вопроса ну питання полягало в тому, чи були ці жовті та зелені мітки на оригінальних пружинах... Змінено 25 жовтня 2014 користувачем TVM Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2014 На фото пружины выкрашены в желтый цвет, а те мазки на витках, это антикор я так понял. Заводские покрашены в черную краску и по виткам идет мазок кисточкой либо желтой либо зеленой краской. Были еще вроде бы коричневая метка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MihAn 31 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2014 ну машина справді виглядає на такий малий пробіг, жодної ржавчинки, жодного підкрасу, эти слова как то не сильно сочетаются с мятым крылом,может надо было другую сторону сфотографировать ,или там еще хуже? Если сравнить внешний вид и год выпуска авто - то видно, что пружины менялись. Поддерживаю.У меня пружины стоят родные,и перед и зад -75год,так они имеют далеко не такой нарядный вид,краски на них практически не осталось,а краска была какая то необычная,на тонкую пластмассу похожа светлосерого цвета.И как мне кажется(могу ошибаться) на родных пружинах не было меток -ни желтых ни зеленых -вообще никаких. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2014 (змінено) эти слова как то не сильно сочетаются с мятым крылом,может надо было другую сторону сфотографировать ,или там еще хуже? та ні, там все ідеально, як на 77 рік! чому відразу такі зловтішаючі питання? ця помята арка єдиний дефект на кузові, таке може й бути на новій машині ось так машина в загальному виглядає Змінено 25 жовтня 2014 користувачем TVM Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MihAn 31 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2014 ось так машина в загальному виглядаєКлассная тачкаА что же ты при сьемке выбираешь самые неудачные ракурсы? зловтішаючіКак правильно это слово перевести на русский?Смысл в общем то понятен,но точного слова подобрать не могу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galw 23 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2014 Заводские покрашены в черную краску и по виткам идет мазок кисточкой либо желтой либо зеленой краской. Были еще вроде бы коричневая метка. Почему только черные, у меня с завода серые пружины, если речь идет о задних... Спереди должны быть черные... Про метки заводские не подскажу, уже много облезла краска не пружинах... Желтые по-моему самые мягкие... TVM, Я думаю, что у тебя стоят правильные пружины для этой модели... А менялись ли? Может быть что и менялись, у меня с 78 г. не менялись пружины и они сильно севшие... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slep29 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2014 здравствуйте! при поддомкрачивании авто пружина цепляется за верхний рычаг Посилання с чем связано,непонятно. что скажите? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yura77ua 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 (змінено) Доброго здоров'я ! Здається знову трісла пружина ( ще не впевнений, так як не провіряв) але звук доволі знайомий. Вже третя пружина на тій самій, правій стороні. Ставив і ВАЗовські, і Орловські.... От придивляюся на колишні Лисичанськ, виробництва ще мабуть СССР. Хтось стикався із такими? Варто брати? (Як закинути сюди фото?? ) Змінено 9 травня 2015 користувачем RusLi Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 Оцето посилання...)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chuproman 2 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2014 здравствуйте! при поддомкрачивании авто пружина цепляется за верхний рычаг Посилання с чем связано,непонятно. что скажите? Да нормально все. Связано с тем, что рычаг двигается по дуге, а не вертикально. Когда машина на колесах, пружина же об рычаг не трется? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yura77ua 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2014 (змінено) Шановні!! То що скажете про Лисичанські пружини?? Змінено 9 травня 2015 користувачем RusLi Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах