Пётр 97 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 Народ, давайте немного отвлечёмся, и поиграем вот в такую игру. Что нового у вас сегодня? Чиста паржать))) Например: Я сегодня ходил в лес Сегодня мой шеф мне выписал люлей Я вчера нажрался, а сегодня у меня болит голова, всё мать его От пользователя нужна только одна строчка. События должны быть реальными, а не выдуманными. Я: В этот день я ещё ничего не сделал, почти всю ночь проторчал на кухне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 я в носу поколупал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 а я пожрал, и в магаз сходил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 Сижу на работе и смотрю фильм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 почитал форум и нафлудил в этой теме Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 купил себе шапку! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 Заставил мою девушку приготовить мне чай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exelero 4 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 блин! Освоил создание конструкций из гипсокартона... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 Висипалась мелочь когда штаны в шкаф вешал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 Постригся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pretor 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 сходил за картофаном на базар Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 Получил протокол за первышение скорости на 60 км/ч (в два раза) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 Сходил купил сигарет, кофе, воды и сосисок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕКАТЕРИНА 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 заказали пицу с Джосом)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 Позавидовал Кате с Джосом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 Вернулся с гаража, холодный, голодный, угрюмый. Посмотрел на аватарку 2-ешника, настроение стабилизировалось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Defensor 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 Прокалил и отпискоструил свечи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vov4ik 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 побрился Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 решил изменить жизнь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
puh 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 я в печали , не :bu:завелась.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 собрался нажраться в хлам)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 проснулся с жесткого бодуна и поехал на фео) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 Поработали, потренировал народ на ФЕО (от чего получил массу удовольствия) снова поработали, вдвоём с Ксю поубирали и постирали в нашем доме-офисе. Теперь прочитал про Екатерину и Джоса, и чтоб не завидовать, то же заказали пиццу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 паял и думал - получиться или нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2010 Сижу с бодуна, думаю, кому в нос дать … Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах