d.Grom 49 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2015 два часа назад было 12, сейчас не знаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2015 барс 13.33 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2015 вечер в Че по 12грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 Барс на Шулявке сегодня утром - 14-85 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 14-85 на Троещине тоже самое я вражений Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 Creativ4eg, Так ты вчера заезжал на ту заправку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 на Троещине тоже самоея вражений Это типа чтоб без мата?( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 Это типа чтоб без мата?( да, именно так Creativ4eg, Так ты вчера заезжал на ту заправку? нет, не заехал. чуток другой дорогой поехал, и уже не хотел возвращаться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mansory 11 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 Николаев 14грн жесть короче)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 Да на опте почему то газ в 2-а раза подорожал. ну видимо раньше скакал газ 4.50-7.50 (я имею ввиду до 2014 года) а с сегодняшнем курсом будет прыгать 10-20 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 Перевалл 14 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vicrs 5 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 Ну по сравнению с бензином 14 грн ето еще подарок ! Я думаю газ будет 18 грн Так будет справедливо по отношению к бензину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 Так будет справедливо по отношению к бензину везде одна справедливость Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 Это все потому что я газ поставил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 И потому, что я собрался завтра ставить))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
d.Grom 49 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 Shtryl, Снимай У нас пока еще 12, час назад задулся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 d.Grom,Да нифига, пускай будет уже. Ну у нас на Авантаже видел по 12,85 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 Больше спрос- выше цена ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 (змінено) Это все потому что я газ поставил И потому, что я собрался завтра ставить))) гг.... а самая знаменитая фраза клиентов у установщиков ГБО : " вот увидите сегодня поставлю ГБО, а завтра цена газа будет как цена бензина" ))) Змінено 27 лютого 2015 користувачем Wild Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 Wild, на фоне завтрешней цены бензина, пускай хоть такая остается))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 USSRMoto, ну как бы разница в цене и должна быть раза в 2.... все ж понимали что при бензе 20 грн, цена газа в 8 немогла долго продержаться... не логично это для заправок... прибыль теряется однако!!! сцуки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 а чем подкреплено подорожание? Ростом курса или ростом стоимости транспортировки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 Ростом курса или ростом стоимости транспортировки? даже не хочу знать))) один фиг бред придумают... правду ж не скажут - что мы привыкли получать сверхприбыля и от привычек отказываться не собираемся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PJR 75 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 Вот по поводу стоимости транспортировки, вот почему в Киеве последнее время перед подорожанием было почти на гривну дешевле, чем в Запорожье, наверное отчасти и по этой причине. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2015 Ростом курса или ростом стоимости транспортировки? я думаю ростом спроса )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах