VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2025 Чи вмикав пічку на трассі? - так, визнаю вмикавЦе вже з новим радіатором довелося пічку ганяти? При 40 на дворі? На швидкості?Батєнька, у тебе помпа не качає, або забиті канали у моторі. Або запалення раннє. Як у вас там з бензином - подешевів? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2025 @VETERAN,так нашвидкості тільки воно і гріється, по місту меньше половини показує тобто недогрів. помпа нова. А запалення, це куди покрутити вправо чи вліво? Був в мене колись класний стробоскоп, можно було дуже точно поставити. Так я зпалив його, в темряві +і- переплутав, а там ніякого захисту не було, дим пішов і ппц . Ті шо є рашиськи не підхлдять бо хз що показують. О то мені ще 3 роки тому на регулі газу поставили, от і не чипаю, бо назад не повернеш, і того регуля нема, втікли усі.. Як у вас там з бензином - подешевів? 67р кажись 95й на роуті (тобто де я вже давно покупаю, не самий деш), газ 27 вроді, короч все одне дешевше води виходить, тому і не запам"ятовується Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2025 регулі газу поставилиТо у тебе на газі так гріється? У мене на газі взагалі мерзне.Знаєш, я понаставляв купу електроніки і вже дуже давно навіть не заглядаю. У мене нема трамблера - МПСЗ семе тим регулює. І якість суміші постійно контролюю по індикатору лямбди.Колись, пригадую, дуже пов'язані були суміш і момент запалення. Що регулятор газу, що трамблер зрушував для регулювання дуже трошки - ледь ледь.Та і температуру міряє електронний термометр. Може термостат не повністю перекриває байпас? короч все одне дешевше води виходитьМоже то вода піднялася вище бензину? У нас показують всякі жуті із заправок, де вимкнуті колонки і стоять черги з авто. Особливо в Криму і десь там під Магаданом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2025 Може то вода піднялася вище бензину? У нас показують всякі жуті із заправок, де вимкнуті колонки і стоять черги з авто. Особливо в Криму і десь там під Магаданом не поднялася, просто нема її. Краще б ці сині бочки показували і як я по 150л воду жигуліком з них катаю. А ще з московії заходять усякі продвинуті контори для забеспечення дистанційного керування бесперебійною логістикою, наповненням, заміною і тп ціх бочок, завозять нові круті водовозки, ітп, відмив бабла на трильярди в общем .От не театр абсурда же? а що взимку буде коли воно замерзне? якись подогрів замутять?- ще бабло)), це їм простіше ніж водогін будувати/ремонтувати. А вони там про крим і магадан вигадують Я з 14го року казав що укро-раша пропагандос це одна контора, яка сама себе палити не буде, краще про марсіян щось вигадають. В криму не був, в Маріуполі на заправках нікого, все є і газ і бенз. Треба переглянути запис з регістратора, могу скрін викласти з заправками. Доречи, ще тема є. Про глушилки вам кажуть щось? От їдеш по місту, раз і нема жпсу, далі по зірках чи по чим хочеш. А там конкретно все поміняли. Був Амстор і Епіцентр - і одразу певертати треба значить. А тут хоб, зліва пустир, справа хутлерські домики якісь. І що робити, вродь повертати, але де Амстор?- ледве башня не поїхала з цим Маріком . Жпсу взагалі почти що нема, іноді вмикається і зникає, як їздити? - А вони про магадан, млин тюленям оселедцю не додали, який же жах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2025 @sun, то вони думают, що дрони і ракети по жпсу літають, а вони давно по гіроскопах орієнтуються і тільки в кінці прицілюються по супутниках точного часу. Я давно навігатор не вмикав - по пам'яті кочуся. Та й дороги нові рблять швидше, ніж карти прошивають. Болотні шахеди по сімкартах рулять. Деколи по двох-трьох одночасно. Позаминулу ніч 4 години милувалися тим файєршоу. Ефектно розлітаються у повітрі. По вулицях куски двигунів підбирали. Прилетіли три ракети Х-101 з касетами - їх якось так поклали, що ті бульки купками лежали, а могли в місті багато біди наробити. Біля 600 дронів і 44 ракети приваландалися. Щось їм дуже залежить на пам'ятнику Бандери - вже третій раз попасти не можуть - все по якихось двоповерхових хібарках товчуть. А... ще поряд висока новобудова стала - також регулярно верх зносять. Недавно цікава ідея попалася - чого на рашці завжди все не нормально - бо це білі і червоні склеєні синьою ізолєнтою. Здається саме така шмата в іздє бовтається? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2025 Недавно цікава ідея попалася - чого на рашці завжди все не нормально - бо це білі і червоні склеєні синьою ізолєнтою. Здається саме така шмата в іздє бовтається? щось на въїхав що то за білі та червоні)) Та ні то пропагандос всіх зомбує. Послухав тут у транспорті радіо, вийшов у повній впевненності що наша планета зветься не Земля, а раша. Бо токо раша це є основа усіх основ, щось реальне і .. вобщем саме крутелезне і реальне що є. А весь інщий світ взагалі не існує чи то типу фантастика якась. От проведи зараз якись рехверендум - усі як одит за рашку розпишуться. А потім на кухні будуть пригадувати які класні при Україні продукти були у атбешкє, не те що той магніт сраний.)) А за кого - за рашку звісно! Ніякого причинно-наслідкового зя"язку у народу.)). Кажуть сало на ринках заборонять незабаром, не положено у рашкє сало пролавати, понимаєш, а днере то вже рашка, так що їште поки можно, не довго залишилося! Болотні шахеди по сімкартах рулять вчора вночи прилетал до нас. Спершу щось дирчало щось як подорване, думав інструмент якись чи мусоровоз новий рашисти навезли, спати не можно від нього. А потім я бахне і гуркіт зник. Ага вон як воно виглядає на думаю жигулік на стоянці був, почав вже усяке думати, чи сходити подивитися. ... Але все добре Уламків не було, розікрали до мене. А взагалі кажуть не можно їх чипати, вони можливо в отруті якісь. Але я б здалеку подивився так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2025 щось на въїхав що то за білі та червоні))Сто років тому воювали між собою червоні і білі. Дуже жорстко воювали - громадянська війна була. А яка зараз шмата бовтається? Біла - синя - червона. Тобто взяли тих білих та червоних і склеїли синьою ізолєнтою. Саме надійне склеєння. На болотах далі зберігся внутрішній конфлікт - одні хочуть все відібрати у буржуїнів і поділити "порівно". Буржуїни і наближені до них проти цього. А взагалі кажуть не можно їх чипати, вони можливо в отруті якісь.Часто вони додатково заміновані і можуть здетонувати в руках.Цікаво - як там з бензином і вас... Ціну поки що штучно тримають, але виробники вже не можуть - починають банкрутувати, але їм не дозволяють. Ще один аспект - штучно тримають курс долара, але тут конфлікт експортерів, які хочуть курс під 200 та імпортерів, які не хочуть задирати роздрібні ціни. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2025 як там з бензином і вас..що з"їздити канистру залити? та не нагнітай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2025 @sun, та мені що... Он нафтопровід Дружбу вже вкотре гепнули. Мозильський у бацьки став без нафти. Ще якусь трубу до мацкви перебили. Але газ напевно буде. Якщо наші ракети до хреста не дотягнуться. Краще налий собі кілька посудин. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах