Anndreykov 10 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 Нивовская шпилька выглядит так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 Ну,ее еще воткнуть надо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 Зірвали вчора на шиномонтажі і другу шпильку на ступиці, вже стояли ремонтні з більшим кроком різьби. Що тепер ліпше зробити,купувати б.у ступицю і гратися з виприсовкою і заприсовкою ступиці з підшибником чи купити шпильки якісь і поставити їх. Якщо нивувську то її просто всунути з середини і все чи ще якісь операції потрібно провести. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 Считаем: одна шпилька с гайкой стоит 7 грн Нива и 6 грн Москвич (спрашивал вчера в Виннице). Ступица 50 грн в хз каком состоянии с разборки. На шпильки намного легче одевать колеса! А теперь самый главный вопрос - навіщо платити більше?! Якщо нивувську то її просто всунути з середини і все чи ще якісь операції потрібно провести.расверлить надо. Можно ручной дрелью. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 Буду пробувати. Залишилось зняти ступицю без ями. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 borzoj,а там ямы совершенно не надо! Снимаешь колесо, откручиваешь 2 болта крепления тормозного суппорта. Ну и гайку которой подшипники поджимаются. Кстате гайку потом ОЧЕНЬ желательно новую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 сам принцип я знаю, тільки як туди залізти ключами хз. Ладно, буду пробувати на вихідних. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dmn 2 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 если у тебя штамповка, не покупай новую ступицу, возьми колёсные болты 14*1.25 (на рынке их называют москвичёвскими) и метчиком прогони под них резьбу но этот вариант с литьём не прокатит... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 если у тебя штамповка, не покупай новую ступицу, возьми колёсные болты 14*1.25 (на рынке их называют москвичёвскими) и метчиком прогони под них резьбуно этот вариант с литьём не прокатит... Я брал болты от какой то иномарки. Размер и шаг щас не скажу. Длинный метчик-даже колесо не пришлось сымать--перерезал все 4 по очереди--дополнительно рассверливать не нужно. Весь процесс занял 20мин. Сначала сделал правую сторону, потом через полгода как на шиномонтажке сорвали один с левой стороны--засобачил и там. Болт в разных магазинах 7-10грн.штука. Пусть теперь крутят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 Стремно это(а качество- здесь очень важно!),лучше забить шпильку(подработать отверстие можно и напильником круглым) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 Стремно это(а качество- здесь очень важно!),лучше забить шпильку(подработать отверстие можно и напильником круглым) Качество на уровне мировых стандартов Стремно и муторно напильником чукыкать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 Если сорвана 1-2резьбы,то выход- именно шпилька(ато метчиком 16резьб резать- это сколько терпения и времени надо..) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 Если сорвана 1-2резьбы,то выход- именно шпилька(ато метчиком 16резьб резать- это сколько терпения и времени надо..) Есть вариант--4--одно колесо, если не хочется все сразу. И проблем с дисбалансом нет. И жалеть *живые* резьбы не стоит--новые болты мощнее. 16 из расчета 5мин на болт--80мин--1.5часа. Пусть еще пару перекуров--пусть 2 часа--не так и долго. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2012 Купив сьогодні болти ремонтні в ступицю 14*1.25 , 1шт - 10грн + купив метчик і тримач 19+13грн. На вихідних буду гратися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiXaL888 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2012 прокачевал тормоза, и при закручевание колеса обнаружил, што сорвана резьба на правом переднем колесе, што можно зделать? (балт нормальний) (незнал где тему разместить, если чьо то перекиньте) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2012 Як варіант можеш вкрутити туда шпильки щоб не міняти ступицю.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barracuda 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2012 другий варіант нарізати більшу різьбу і закрутити більший болт. на всякий випадок: нова ступиця ~75грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ArchiStyle 2 Скарга Опубліковано: 14 березня 2012 другий варіант нарізати більшу різьбу і закрутити більший болт.на всякий випадок: нова ступиця ~75грн. в колесе прийдеться дырку прорезать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barracuda 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2012 в колесе прийдеться дырку прорезать наскіки я знаю, то колись як таке робилось на моїй теперішній копійці то не прорізали в диску ніяких дирок. стояв там не короткий болт(який стандартно мав би бути), а довгий, з конусом. в результаті коли я міняв ступиці і вісь, то я знайшов лишень 1 короткий болт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiXaL888 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2012 DODGE, barracuda, Дякую, буде щось думати нарахунок цього..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vataman0906 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2012 (змінено) MiXaL888, была у меня такая история, как у тебя, только на задней ступице. Я пошел на базар, купил метчик,( на 12,шаг по моему 1,25) вставил в дрель, ливанул немного масла в отверстие, и на маленьких оборотах прогнал резьбу. Главное стараться попасть по старой резьбе. Змінено 14 березня 2012 користувачем vataman0906 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barracuda 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2012 DODGE, barracuda, Дякую, буде щось думати нарахунок цього..... будь здоров. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MiXaL888 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2012 vataman0906, Можно попробовать....А болт закрутилса нормально? ну метчики есть, можна руками крутить так будет легче попасть в старуу резьбу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vataman0906 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2012 vataman0906, Можно попробовать....А болт закрутилса нормально? ну метчики есть, можна руками крутить так будет легче попасть в старуу резьбу... У меня закрутился нормально, держится уже с годика 4. Ну а руками-это на умельца, сам мебельщик-с дрелью на "ТЫ" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mansory 11 Скарга Опубліковано: 14 березня 2012 я когда менял у себя подшипники передние тоже обнаружил, что 2 болта на колесе начали обходиться. резьбе пипец пришел. нарезал метчиком на размер больше и всё. пол года - полет нормальный) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах