Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 @Andriy1352, Нисколько не изменилась, масло в норме,не уходит, тосола тоже уровень, чувствую меня хотят надурить Тосол же не дуже старий?Якщо є емульсія під маслозаливною кришкою, то в сиру пору року це типу допускається. А якщо авто працює нормально, то не треба йому заважати. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 @Andriy1352, Нисколько не изменилась, масло в норме,не уходит, тосола тоже уровень, чувствую меня хотят надурить Тосол же не дуже старий?Якщо є емульсія під маслозаливною кришкою, то в сиру пору року це типу допускається. А якщо авто працює нормально, то не треба йому заважати. * Та полтора года ему, ВАМП,эмульсии нет, работает мотор отлично.Просто пришлось менять расширительный бачек, обнаружил такой тосол, ну как бы решил что так не должно быть, спросил у народа и тут как понеслось, начиная от бракованого тосола до краха мотора, и кого только слушать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 Незважай. За півтора роки осад може утворитися. Скажи їм, що це тосол має гарні миючі властивості Я колись їздив на Вампі і проблем з ним не мав. Ну темнів, але працював і не кристалізувався. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 @Andriy1352, Плотность отличная,маслянистый,сладкий,ну посмотрим что еще фильтр намоет.Я сейчас схожу сфоткаю остатки на доливку и старый поменяный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 ну типа того)))) Дядь, а що я что то смешное сделал?Нихорошо, лучше бы совет толковый дал Вот смотался в гараж, в двухлитровке это остаток того что у меня залит, в кубышке это слитая жижа,как видно она того же цвета что и в моторе " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 Не такий він вже страшний за півтора року. Можна їздити і не паритись * 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 Катайся и не парься все ок Когда то купишь нормальный тосол и будет счастье. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2017 Сегодня что то хруснуло в правой части передней подвески, пошел стук. Изначально думал что оборвало шпильки на стабилизаторе но приехал в гараж обнаружил что все в норме, стучит только при прямопоставленных колесах, если их выворачивать в стороны, слышен одиночный глухой удар, маятник,тяги проверил, все в норме, думаю на верхнюю опору Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2017 Поставь домкрат под нижнюю опору и дергай верхний рычаг. У меня вот сзади чето хрустит в районе крепления тяг справа. Ещё не лазил. Кстати давно при старте торможении там щелкало. Но ничего не мог найти, даже тяги и сайленты менял. Может сейчас уже проявится. Может трещина в креплениях. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2017 @VETALZZZ,как у меня было в опоре поперечной тяги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2017 Но ничего не мог найти Перевір затяжку гайок, які болти до балки притягують і верхній болт балки..ще перевір, чи цілі болти до ступиці - часто тріскають ті, що рульовий важіль до наконечника тяги тримають. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2017 Но ничего не мог найтиПеревір затяжку гайок, які болти до балки притягують і верхній болт балки..ще перевір, чи цілі болти до ступиці - часто тріскають ті, що рульовий важіль до наконечника тяги тримають. у меня все сзади, разве что болты полуоси. А болты тяг я и тогда закручивал на полную все равно клацало. Ну то посмотрю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2017 @VETALZZZ Хорошо,проверю, я почему так сразу подумал на опору , я ее старенькую ,с Нивы ставил, когда моя заклинила и хрустела @VETERAN, Балку проверил, а вот болты сошки не догадался, спасибо,проверб Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 Вырвало шпильки стабилизатора на лонжероне, как починить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 Вырвало шпильки стабилизатора на лонжероне, как починить? бухать иди, какие шпильки 31 декабря? :multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2017 @Интервент, Не пью) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 1 січня 2018 Вырвало шпильки стабилизатора на лонжероне, как починить? Сквозные болты через лонж вставь, можно даже без вваривания втулок, там не такое усилие что-бы сминалось) 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 1 січня 2018 @Интервент, Не пью)отето правильно. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 1 січня 2018 Вырвало шпильки стабилизатора на лонжероне, как починить? Сквозные болты через лонж вставь, можно даже без вваривания втулок, там не такое усилие что-бы сминалось) Ходил только что,прикидывал,не получается,мешается патрубок нижний радиатора,прямо на лонжероне лежит, если просверлить лонж. еще можно но как потом болт с шайбой завести?, не подходит, наверное опять буду варить @Интервент, Не пью)отето правильно. И не курю 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 січня 2018 Болты кронштейна генератора свозные в блок? Везде сухо а масло на кронштейне и болте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutman 190 Скарга Опубліковано: 7 січня 2018 Не у всех. На некоторых блоках сквозные, на некоторых нет. Необходимо снять кронштейн, вымыть его и болты, обезжирить и посадить или на фиксатор резьбы или на герметик. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 січня 2018 Болты кронштейна генератора свозные в блок? Везде сухо а масло на кронштейне и болтеЩе в жодному наскрізних отворів не бачив. Може то від помпи і натяжителя засирає * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 січня 2018 Болты кронштейна генератора свозные в блок? Везде сухо а масло на кронштейне и болтеЩе в жодному наскрізних отворів не бачив. Може то від помпи і натяжителя засирає * Блок 2101. Помпа и корпус ее сухо, сальник сухо,натяжитель сухо, я за этим слежу, поддон конечно по прокладке сцытся ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 січня 2018 Болты кронштейна генератора свозные в блок? Везде сухо а масло на кронштейне и болтеЩе в жодному наскрізних отворів не бачив. Може то від помпи і натяжителя засирає * Блок 2101. Помпа и корпус ее сухо, сальник сухо,натяжитель сухо, я за этим слежу, поддон конечно по прокладке сцытся (Я прокладку піддона і на герметик був садив. Всеодно мокре. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 7 січня 2018 Болты кронштейна генератора свозные в блок? Везде сухо а масло на кронштейне и болтеЩе в жодному наскрізних отворів не бачив. Може то від помпи і натяжителя засирає * Блок 2101. Помпа и корпус ее сухо, сальник сухо,натяжитель сухо, я за этим слежу, поддон конечно по прокладке сцытся (Я прокладку піддона і на герметик був садив. Всеодно мокре. * а пробковая прокладка не помогает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах