Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 березня 2019 Про базу улыбатся не стоит! Голые бланки можно купить в интернете за 100 грн. Гаражные установщик такие бланки и пихали по 300+грн. Но с лета этого года МРЕО начали проверять лицензии. Я сталкивался с этим еще в ноябре 2108, когда дублировал номера кузова и вписывал затем газ. регали месяц назад газ. новый бланк купили, даты вписали, поехали зарегали, все. .Подскажите вот что, балон на 35 пойдет? а то нехочу большой,и ещн говорят ВЗУ нужен с эл.клапаном,редуктор Томасетто? по балону сам решай, возьми 40 хотя бы. а то с твоего 35 примерно 28 влезать будет.новые мульты сейчас идут с электроклапанами все) редуктор да, модешь томасетто брать, хотя я брал и атикер, ездит до сих пор, нареканий нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 17 березня 2019 Газ частично испаряется в баллоне даже под давлением, а при переходе из жидкого состояние в газообразное газ отбирает тепло, вы наверное видели не раз когда обчный бытовой балон обмерзает, при тборе газа. Была в советское время машина Зил толи 138 толи 158 с установленой с завода ГБО, так там с баллона выходило 2 магистрали ода жидкая фаза, вторая паровая фаза, все это дело смешивалось перед карбюратором. Как то так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 березня 2019 Обратка на Озон установлена: https://www.youtube.com/watch?v=juvzHOcs9HQ&feature=youtu.be Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 березня 2019 Немало вертає. Мотору бєнзи вистачить? Як зібрався газ ставити то став ЕБН, бо в стоковому мембрани попересихають Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 березня 2019 Немало вертає. Мотору бєнзи вистачить? Як зібрався газ ставити то став ЕБН, бо в стоковому мембрани попересихають Е сли будут проблемы запаяю жиклер и сделаю дырку поменьше. Газ може буде а може и ни,а жара уже на носу,ездить нужно и повышать надежность " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Карбюратор на спирте " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 17 березня 2019 куда катится миР? Если даже Оптимус газ ставит, то мне впору задуматься об установке рейки и задней независимой от е30.... Карбюратор на спиртеда, на спирте все реально вычищается Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 березня 2019 @VETALZZZ, Друже, жизнь давит, не дает вздохнуть. А мне уже 30, и считай не был ни где, что это за жизнь? А я мечтаю попутешествовать по Украине, никогда горы не видел( 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 березня 2019 куда катится миР? Если даже Оптимус газ ставит, то мне впору задуматься об установке рейки и задней независимой от е30.... Карбюратор на спирте да, на спирте все реально вычищаетсяНу якраз Оптімуса не засуджую.А підвіска не 30 а 36. Дешевша, ефективніша і розповсюджена на розборках. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 17 березня 2019 я тоже себе поставил обратку и теперь когда тишина слышу как капает бензин в баке, нужно подобрать трубку какую то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 17 березня 2019 я тоже себе поставил обратку и теперь когда тишина слышу как капает бензин в баке, нужно подобрать трубку какую то ага, поэтому я на конец трубки одел бензостойкий шланг, и не слышно теперь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 Летом все силы были брошены на борьбу с адской жарой " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 Допомогло? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 @Andriy1352, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 Допомогло? Да, все показало себя в лучшем виде,и все работоспособно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 Допомогло? Да, все показало себя в лучшем виде,и все работоспособно разниц в корпусах помп 2101 и 21073 нет! Это все бред. Кто то якобы придумал "изобретение". Ставьте помпу с нормальной многолопасной крыльчаткой и на обычном корпусе все отлично. И не нужно шас разводить "есть эффект". Нету его, просто нету. Я кроме гемора (а посадочное в 21073 оказалось меньше чем в 2101, что пришлось прокладку с 1,5мм паронита вырезать) ничего больше не обрел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 Про жару звісно актуальна інфа. А які методи боротьби з холодом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 @HDRinge, Вы уверены что приобрели реально корпус 21073? Мне кажется даже на фото видно разницу рабочей площади которая составила 2мм Про жару звісно актуальна інфа. А які методи боротьби з холодом? Утеплитель купил, езжу в тепле " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 @HDRinge, Вы уверены что приобрели реально корпус 21073? Мне кажется даже на фото видно разницу рабочей площади которая составила 2мм Про жару звісно актуальна інфа. А які методи боротьби з холодом? Утеплитель купил, езжу в тепле ну я как бы не слепой и спецом покупал корпус 21073, так как все советовали. Он отличается уменьшенным отверстием в конусе и больше площадью самого конуса. Все остальное - написал выше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 А які методи боротьби з холодом? Ну шось нове (принаймнI для мене, ранIше не бачив цього оголошення) хоча на *Старому ФорумI десь була тема про саморобки, не можу знайти, потIм заглохло тому шо так нIхто i не зробив власноруч...https://rozetka.com.ua/53902812/p53902812/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 так нIхто i не зробивОто торкнули тебе ті кип'ятильники. Прилаштуй реактивну піч. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 Ото торкнули тебе ті кип'ятильники. Ну чого торкнули? То ти давно в те не вIриш, а я ж розповIдав шо в знайомого на 06 стояв замiсть заглушки блоку I реально допомагав, ще в мого одного знайомого лежить в гаражi, але як кажуть *сам не гам I другому не дам*, але я вже впевнений шо то дiе. 1 K 11 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 я вже впевнений шо то дiеЕлектроплитка під картером, ближче до коробки буде ще дієвіша. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 Електроплитка під картером, ближче до коробки буде ще дієвіша. Ой як смiшно. Було й такэ роцi в 11--12м, досi та плитка жива. Й допомагала. Мав би признати свою помилку, чи принаймнi обговорити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 принаймнi обговоритиВі хатітє паґаваріть аб етом? Заведи нову тему, або відкопай ту стару. А тут хлоп переймається тим, що на ходу мотор холодний, а ти вліз зі своїми ідеями. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2019 А тут хлоп переймається тим, що на ходу мотор холодний, а ти вліз зі своїми ідеями. Дико звиняюся, бiльш не буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах