denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 optimus prime, У меня вело в стороны при торможении еще изза рулевого редуктора. Советую что бы сразу закрыть данный вопрос запланировать переход на вентиля хотя бы от 2110. А лучше суппорт из под какой то ино В моей тройке не было вопросов по передним тормозам когда в них стояли цилиндрики еще дедовы, как только было заменено но новые запчасти хоть и ВАЗовские начались приколы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Оптімусе, розберись спочатку потім кричи які погані жугулі). Може циліндри прикисли. То ремонтується без питань. Головний навряд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Оптімусе, розберись спочатку потім кричи які погані жугулі).Може циліндри прикисли. То ремонтується без питань. Головний навряд. Ну как тут не кричать,я покупаю новые детали,плачу свои кровные деньки,я желаю чтобы они отработали безпроблемно хотя бы пару лет.Почему я должен платить за новое а потом через некоторое время ковырятся?Что это за херня?Где это видано?И так во всем,конечно Жигули говно,тут и спорить не о чем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 я покупаю новые детали мог на палево попасть=\ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Ясно. Крик душі... Ну бажаю розібратись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Ну как тут не кричать,я покупаю новые детали,плачу свои кровные деньки,я желаю чтобы они отработали безпроблемно хотя бы пару лет.Почему я должен платить за новое а потом через некоторое время ковырятся?Что это за херня?Где это видано?И так во всем,конечно Жигули говно,тут и спорить не о чем Вот примерно так я лет пять назад опустил руки после скупок суппер пуппер стоковых запчастей. Жигули хорошая машина, только ЗП на нее гАвно. В отличии от бмв бмв в целом гавнобмв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Денис он діло каже про апгрейд. Атлічні вживані іногальма дешевше в 2-3 рази нових автоваз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Денис он діло каже про апгрейд.Атлічні вживані іногальма дешевше в 2-3 рази нових автоваз Нельзя гарантировать дешевизну ино запчастей. Их искать надо. Я допустим на будущее прикупил комплект на 15" суппорта, блины колодки все хорошего состояния за 700,00грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Нельзя гарантировать дешевизну ино запчастей. Их искать надо. Я допустим на будущее прикупил комплект на 15" суппорта, блины колодки все хорошего состояния за 700,00грн. Шукати просто треба. А ціна твоя смішна. Один жигосупорт всборі майже стіки коштує. Хоча я взяв ще дешевше[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Шукати просто треба. А ціна твоя смішна. Один жигосупорт всборі майже стіки коштує. Хоча я взяв ще дешевше[emoji4] Я просто попал на человека который поставил в свой корь бАльшие тормоза. А на 15" тормоза у них считается самыми маленькими Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Я просто попал на человека который поставил в свой корь бАльшие тормоза. А на 15" тормоза у них считается самыми маленькими Ну і в мене була ситуація) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 В богадушумать с такой роботой, сняв колесо, шо я бачу ,та колодка шо наружня стоїть с зазором до тормозного диску,вийняв колодки зняв пільнік,все нове блискуче,чтого не робе ХЗПомів ВД,заклав трохи шруса під пильник, з батьком розшевелили негідника поршня,тепер біга як молодийЧого йому не робилось? І так с усіма циліндріками,тепер роблять,но навіщо воно мені? Руки побив,замерз,потратив багато вільного часу,дякую тобі за це АвтоВаз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Ну хоч фінансово не попав. Добре, що тіки закисло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Ну хоч фінансово не попав. Добре, що тіки закисло. Головне щоб застуда не повернулась,я тільки після лікування,от того и нервую ,и захворіти по новому не хочу ,а машину треба лагодити 1 yurecgod відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Ну будь здоров[emoji4] ! Випий гарячого чаю з лимоном а як не їдеш то шось міцніше[emoji6] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 В богадушумать с такой роботой, сняв колесо, шо я бачу ,та колодка шо наружня стоїть с зазором до тормозного диску,вийняв колодки зняв пільнік,все нове блискуче,чтого не робе ХЗПомів ВД,заклав трохи шруса під пильник, з батьком розшевелили негідника поршня,тепер біга як молодийЧого йому не робилось? І так с усіма циліндріками,тепер роблять,но навіщо воно мені? Руки побив,замерз,потратив багато вільного часу,дякую тобі за це АвтоВаз У классики есть один нюанс, Колодки нужно менять на 50% износа. и тогда цилиндры суппортов будут вечные. У меня это как-раз совпадает с заменой колес на зимние. 2 VETALZZZ та Николай-01 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 У классики есть один нюанс, Колодки нужно менять на 50% износа. и тогда цилиндры суппортов будут вечные. У меня это как-раз совпадает с заменой колес на зимние. Новенькие они там,я ж летом все новое кроме ВУТ кидал,а пробеги у меня мизерные,не успели еще износится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Новенькие они там,я ж летом все новое кроме ВУТ кидал,а пробеги у меня мизерные,не успели еще износится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Так ну и кто мне скажет что ВАЗ не говно?,два месяца Э! А ну как не раскисать! Сделал быстренько профилактику тормозной и снова в бой! И аватарку смени на более позитивную! И вроде как потеплело, ключами будет приятнее греметь :) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Э!А ну как не раскисать! Сделал быстренько профилактику тормозной и снова в бой! И аватарку смени на более позитивную! И вроде как потеплело, ключами будет приятнее греметь :) Все нормально,прокатнулся,работает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Еду я значит сегодня утром со смены,дорога чистая все почти сухо.Качусь км 60,населенный пункт,и тут с поворота выруливает лох, и конечно же не смотрит по сторонам,торможу.машину сильно ведет влево,встал обматерил сидора,трогаюсь дай думаю проверю что за хрень с тормозами,торможу,тянет влево.да так сильно что руль с рук вырывает.По ходу дела обнаружилось что тормозит одно переднее левое,машину разворачивает по оси вращения левого колеса.Так ну и кто мне скажет что ВАЗ не говно?,два месяца (600км) без поломок проехал и тут получите роспишитесь. Ваз, нет. А вот запчасти да. Вот примерно так я лет пять назад опустил руки после скупок суппер пуппер стоковых запчастей. Жигули хорошая машина, только ЗП на нее гАвно. В отличии от бмв бмв в целом гавнобмв у меня уже ассоциация в голове: denis13= гавнобмв to Optimus: главное что всё просто решилось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 у меня уже ассоциация в голове: denis13= гавнобмв Жестко. И несправедливо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Жестко.И несправедливо. А я чё? Я ничё. Как вижу что denis13 написал пост, так с вероятностью 145% там будет написано "гавнобмв" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Новенькие они там,я ж летом все новое кроме ВУТ кидал,а пробеги у меня мизерные,не успели еще износится Машина должна ездить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Машина должна ездить Та езжу я по возможности,дороговато просто так кататся,вот если бы мне газ установить..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах