prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2011 То давайте якось зберемось??? 3 але все одно збиремось ... навіть у Чернівцях збиралось по 13 машин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2011 Я не проти зібрання, але зараз холодновато трохи на вулиці тусуватися. А зібраня в генделику членів автомобільного товариства якось не по формату. Трохи песимістично висловився, радий буду почути Ваші пропозиції. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2011 Ну тоді треба, чекати тепла. Хоча ми ось в Чернівцях збираємось завтра і холод тому не завада. Зібратись можна біля Подолян, або Орнави, або Ваші пропозиції на рахунок місця Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2011 Біля Орнави, як на мене, більше місце, бо біля Подолян ніколи місця припаркувати машину не хватає тай парковака Орнави ніби більше освітлюється, також біля Епіцентру є парковка напівпуста, або біля старого парку невеличкий заїзд біля пушки і БТРа, колись там один клуб автомобілістів збирався. Короче - місць вагон, визначитися з часом зустрічі складніше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2011 funof325, а де то саме той БТР? Тернопіль знаю непогано, часто буваю, але такого не бачив... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2011 Стадіон, клітка для гри в міні футбол, короче тут: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2011 Давайте в цю неділю збиремся на 6 годину вечора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 По якому питанню збори? Місце зустрічі? Чому саме в неділю (неділя для сімї) - моя пропозиція в суботу і в світлий час доби, наприклад на 16:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2011 давай те завтра в 18:00 біля орнави Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 Ну ось, чергова зустріч не відбулася . Давайте вже як потепліє, бо зараз така зюзя, що і на вулицю зайвий раз вилазити не хочеться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2011 так нажаль не відбулась (( я був біля Орнави і нікого не було. В Чернівцях хлопці збираются при будь якій погоді Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 1 березня 2011 Я думаю, якщо ми будемо підтримувати активність в цій гілці, то народ потроху підтягнеться. Люди може і заходять, бачать останнє повідомлення тижневої давності і роблять висновок, що нікого з Тернополя немає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 3 березня 2011 Ну а взагалі є крім тих хто спілкується тут, є ще одноклубники??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2011 (змінено) DODGE" rel="external">Посилання - остання активність 03.03.2011 Master_20 - остання активність 12.09.2010" rel="external">Посилання pkerb" rel="external">Посилання - остання активність 28.02.2011 tickoner" rel="external">Посилання - остання активнсть 04.03.2011 VOVCHIK_DOMY" rel="external">Посилання, - остання активність 23.02.2011 ZTVR" rel="external">Посилання, - остання активність 24.11.2010 Юрій" rel="external">Посилання, - остання активність 08.05.2010 Vova BS" rel="external">Посилання, - остання активність 22.02.2011 е 32-72кх" rel="external">Посилання, - остання активність 15.01.2011 AndriyT - остання активність 20.09.2010" rel="external">Посилання ось і вся зареєстрована братія, яку видав пошук, ну і нас з тобою ще плюс два Змінено 4 березня 2011 користувачем funof325 шукав активність Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 5 березня 2011 DODGE" rel="external">Посилання - остання активність 03.03.2011Master_20 - остання активність 12.09.2010" rel="external">Посилання pkerb" rel="external">Посилання - остання активність 28.02.2011 tickoner" rel="external">Посилання - остання активнсть 04.03.2011 VOVCHIK_DOMY" rel="external">Посилання, - остання активність 23.02.2011 ZTVR" rel="external">Посилання, - остання активність 24.11.2010 Юрій" rel="external">Посилання, - остання активність 08.05.2010 Vova BS" rel="external">Посилання, - остання активність 22.02.2011 е 32-72кх" rel="external">Посилання, - остання активність 15.01.2011 AndriyT - остання активність 20.09.2010" rel="external">Посилання ось і вся зареєстрована братія, яку видав пошук, ну і нас з тобою ще плюс два Ну то якщо з ними э контакт то можна зі братись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 5 березня 2011 ах ты Василий!!! изменяеш родному клубу в г.Черновцы?????))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2011 чесно сказати не рідко сюди заходжу... просто білше як то кажуть ТУСУЮСЬ З Посилання там і бортовик веду....+ в нас в тернополі ак дуже народу нема хто любить КЛАСИКУ....хоча якшо подивитись то багато є... але чомусь про цей форум мало хто знає.... вже і наклейки є... можливо після змагань то буде якийсь рух....а зара пока МАЄМО ТЕ ШО МАЄМО! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 6 березня 2011 а что за соревнования???? если не секрет???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2011 Ну то якщо з ними э контакт то можна зі братись. контакт є не зі всіма 2 VOVCHIK_DOMY - також цікаво про які змагання йдеться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 7 березня 2011 Я не кому не изменял Антон )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 7 березня 2011 шучу Васёк!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2011 Я радий за активність на Тернопільській гілці, але не способом флуду. Давайте для початку з'ясуємо, хто кого знає з тернопільських особисто. Бо може бути таке, що поодинці багато хто тусується, але просто на форум не заходять. Оскільки я на форумі не дуже давно, то нікого особисто не знаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2011 Тільки про флуд обмовився - відразу активність гілки пропала, шкода Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 12 березня 2011 DODGE" rel="external">Посилання - остання активність 03.03.2011Master_20 - остання активність 12.09.2010" rel="external">Посилання pkerb" rel="external">Посилання - остання активність 28.02.2011 tickoner" rel="external">Посилання - остання активнсть 04.03.2011 VOVCHIK_DOMY" rel="external">Посилання, - остання активність 23.02.2011 ZTVR" rel="external">Посилання, - остання активність 24.11.2010 Юрій" rel="external">Посилання, - остання активність 08.05.2010 Vova BS" rel="external">Посилання, - остання активність 22.02.2011 е 32-72кх" rel="external">Посилання, - остання активність 15.01.2011 AndriyT - остання активність 20.09.2010" rel="external">Посилання ось і вся зареєстрована братія, яку видав пошук, ну і нас з тобою ще плюс два МЕНЕ ЗАБУЛИ? мысяцы через три - чотири повернусь з Києва, такщо мене також можна приписувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2011 Вибач, але як можна було вичислити, що ти з Тернополя? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах