hon06 3 Скарга Опубліковано: 14 березня 2011 пост №122 я ще його писав на роботі, а там в мене лише кацапська розкладка клавіатури Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2011 Та я зовсім не про те, у тебе в профілі вказано, що ти Соломенський. Ось тому ти і не попав у список, який я формував по запиту "Тернопіль-Тернополь-Ternopol-Ternopil" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 Найшов ось таку" rel="external">Посилання інформацію, планую їхати, пропоную там же зробити збір західного регіону, як вам така ідея? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 ідея непогана, але я якраз буду госи здавати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 hon06,це вагомий аргумент Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 Хлопці, давайте активніше. Планується веселий тусняк! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 Ми сьогодні збирались біля Оранви. машинок було лише 3 ((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 Дасть Бог, доведу машину до пуття, то якось приїду до вас. а то частенько буваю, але на іншій машині. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 я ВЕРНУЛСО))) І так кого незнаю і хто бувє в тернополі пишіть звоніть сюда 0967661174 Неважно чим приїжати хоч трактором Для вас завжди найдеться місце у нашому клубі)) Дасть бог будемозбиратися раз у два тижні)) по суботам коло Орнави! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 От блін, я сьогодні міг приїхати, prinkovsky, пиши, будь-ласка, кожен раз коли організовуєш зустріч. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 Зустрічі організовую я! дай свій моб або пиши в асю 464084592 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 Зустрічі організовую я! да Віталік ліпше ти берися...за всьо... вже не мало осталось,+ скоро злапаєм побілше класіководів!!!і будем їздити! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2011 Наступна велика зустріч планується десь в районі двох наступних тижнів! (тобто 2 тижні+) До того часу нам потрібно зробити трафарет для прапору і намалювати його! Тканина уже є! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2011 Dovhuy,мій номер можна знайти в тут" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2011 ОК тебе першого повідомлю про час місце і дату зборів)! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2011 Помаячив тобі в аську, на вказаний тобою номер. Чекаю відповіді... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2011 ОУУУ...а я на збори попаду не раныше ныж через 3 тижны! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2011 А чого аж так? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2011 будь ласка напиши свою аську тут я нечайно в ігнор тебе кинув! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2011 Будь-ласка: 558745675 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VovanAlex 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 Всім привіт)) А скажіть, де можна взяти нормальні наклейки до ВАЗ 2101 в тернополі, або може їх багато має хтось з вас??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 І тобі привіт. Що ти маєш на увазі під "нормальні наклейки до ВАЗ 2101"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 наклейки замовляєм в одного Хлопаки,він працює в рекламному агенстві...наклейки вирізаються з оракалу....розмір і шрифт вибираєш сам,детальніше питай в Довгого! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 0967661174 по всім організаційним питанням тобто ноклейки збори і тд і тп звоніть сюди (ВІталік) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах