VovanAlex 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 ясно)) Дуже всім дякую!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 Хочу почути якісь орієнтири на рахунок поїздки в Івано-Франківськ, коли виїзд колони, де місце збору і так далі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 походу в НЕДІЛЮ першого травня на 7:00 на заправці ОКО чи WOG на вул.Микулинецькій... як їхати на березовицю...по плану таке має бути...кого не буде в 7 : 00 колона їде ..чи в 8:00..точно не знаю...походу таке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 Скільки має бути машин? І виїзд в 7:00 чи таки в 8:00? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2011 виїзд в 7 машин незнати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2011 виїзд в 7 машин незнати Дякую за вчасну інфу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2011 ТИ маєш мою аську маєш номер чого не позвонити і не спитати?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2011 Та не злися, це просто шутка юмора така. Звичайно якби питання стояло руба, я б передзвонив і помаячив би в аську, просто подумав, що варто такі організаційні питання викладати на гілці форуму, хтось випадково би зайшов, почитав, побачив, що люди збираються, може б і сам підтягнувся. Просто потрібно активність на тернопільській гілці підтримувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 9 травня 2011 гггг...корки.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2011 Хлопці, порадьте малярів компетентних в Тернополі або околицях, хочу по косметичному ремонту кузова прицінитися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VirusIEP 1 Скарга Опубліковано: 6 липня 2011 хай живе місто тернопіль. я також з тернополя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 7 липня 2011 VirusIEP, вітаю на форумі. Зверни увагу на процедуру реєстрації і подачі особистої інформації і вливайся в ряди копійкОводів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VirusIEP 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2011 Привіт Тернопільським Копеїчникам!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 11 липня 2011 Тут не всі "копійочники" - я "шаховод"! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 15 липня 2011 все. я тепер також в Тернопіль переїхав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 18 липня 2011 hon06, закінчив навчання вже? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VirusIEP 1 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2011 Народ хто підкаже хорошого карбюраторщика в нашому місті! треба поставти карб 2108 на ваз 2101 і відрегулювати. стоїть безконтактне запалювання. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2011 Сергій, гаражі за "Білим замком" 067-142-51-54. Я в нього вже років з п'ять обслуговуюся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VirusIEP 1 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2011 дякую буду дзвонити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2011 так. закінчив. вже навіть на заочку перевівся. і на роботу влаштувався. от тільки нова зарплатня поки що не дуже дозволяє щось доробляти в авто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kyzmi4ok 1 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2011 Здрастуйде друзі!!!! І я з вами, живу на границі Тернопіль - Львів... містечко Золочів! Допоможіть колеги найти копійку 2101 або 21013, вже перерив і шось не можу найти, бюджет 800 ЄвроПейських гривень, до 1000-1100 уе. максимум. Буду вдячний!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2011 Спробуй спочатку в цій вітці форуму розмістити оголошення: Посилання А також можеш закинути схоже оголошення у вітки Львівського, Хмельницького, Франківського та Чернівецького регіонів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2011 21 серпня 2011 року на території Тернопільського аеродрому планується проведення змагань з Драг-рейсінгу. Інформація взята звідси Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2011 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2011 знов провтикав... жаль нема можливості часто заходити в інтернет. а ще в Біттернеті працюю..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах