Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Хочу почути якісь орієнтири на рахунок поїздки в Івано-Франківськ, коли виїзд колони, де місце збору і так далі.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

походу в НЕДІЛЮ першого травня на 7:00 на заправці ОКО чи WOG на вул.Микулинецькій... як їхати на березовицю...по плану таке має бути...кого не буде в 7 : 00 колона їде ..чи в 8:00..точно не знаю...походу таке

Поділитися повідомленням

Та не злися, це просто шутка юмора така. Звичайно якби питання стояло руба, я б передзвонив і помаячив би в аську, просто подумав, що варто такі організаційні питання викладати на гілці форуму, хтось випадково би зайшов, почитав, побачив, що люди збираються, може б і сам підтягнувся. Просто потрібно активність на тернопільській гілці підтримувати

Поділитися повідомленням

Хлопці, порадьте малярів компетентних в Тернополі або околицях, хочу по косметичному ремонту кузова прицінитися.

Поділитися повідомленням

VirusIEP, вітаю на форумі. Зверни увагу на процедуру реєстрації і подачі особистої інформації і вливайся в ряди копійкОводів.

Поділитися повідомленням

Народ хто підкаже хорошого карбюраторщика в нашому місті! треба поставти карб 2108 на ваз 2101 і відрегулювати. стоїть безконтактне запалювання.

Поділитися повідомленням

Сергій, гаражі за "Білим замком" 067-142-51-54. Я в нього вже років з п'ять обслуговуюся.

Поділитися повідомленням

так. закінчив. вже навіть на заочку перевівся. і на роботу влаштувався. от тільки нова зарплатня поки що не дуже дозволяє щось доробляти в авто

Поділитися повідомленням

Здрастуйде друзі!!!!

І я з вами, живу на границі Тернопіль - Львів... містечко Золочів!

Допоможіть колеги найти копійку 2101 або 21013, вже перерив і шось не можу найти, бюджет 800 ЄвроПейських гривень, до 1000-1100 уе. максимум. Буду вдячний!!!

Поділитися повідомленням

Спробуй спочатку в цій вітці форуму розмістити оголошення: Посилання

А також можеш закинути схоже оголошення у вітки Львівського, Хмельницького, Франківського та Чернівецького регіонів

Поділитися повідомленням

21 серпня 2011 року на території Тернопільського аеродрому планується проведення змагань з Драг-рейсінгу. Інформація взята звідси Посилання

Поділитися повідомленням

знов провтикав... жаль нема можливості часто заходити в інтернет. а ще в Біттернеті працюю.....

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз