koc9999 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 Предложение.Собраться в Харькове, так что бы видно было, пригласить харьковские каналы и потелеку покажут и узнают. + по телефону связаться с Киевом. Так сказать онлайн. Прессу приглашу. неплохая идея Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ssman 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 Так решайте, бо времени все меньше и меньше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ1102 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 в харькове я за !!!! даже машину помою по такому случаю ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ssman 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 Шивеление началось, уважаемые модеры харьковской ветки сделайте голосование, и голосуем. Либо в теме. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ1102 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 да вот тока интересно было бы придумать програму или тупо проехали с одого конца в другой и харэ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ssman 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 Сам ответил на свой вопрос что это тупо, Предложения какие? Есть кто живой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ1102 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 так может пригласить клуб еще какой нить и после пробега устроить типа мини слалома или еще че, или на крайняк своим составом на пикничек Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ssman 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 Другой клуб когда будет дата касаемо всех авто, в данный момент касается только Ваз. Против других клубов Пробег колонной Фото сесия для прессы Пикник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ribel 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 Ладно, если в Киев не соберемся, то пробежимся по Харькову точно, но! Лучше это делать в воскресенье, т.к. меньше машин. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ssman 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 Киев в топку, можно решить по Харькову, предлогаю вне очередную сходку в воскресение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
89_san4es_89 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 я за воскресение!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ssman 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 Так что касаемо пробега по Харькову? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ1102 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 а шо народ дремлет еще в зимней спячке просто нужно ставить всех перед фактом обзванивать и говарить не ипет тогдато и там будет то то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ssman 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 а шо народ дремлет еще в зимней спячке просто нужно ставить всех перед фактом обзванивать и говарить не ипет тогдато и там будет то то Тогда до пятници нужно что-то решить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ1102 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 ну так в четверг на встрече нужно обсудить в первую очередь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
speed 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 нет на вас "кнута и пряника" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
speed 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2011 Короче, ребята, пробег устроим в это воскресенье. Сбор я б предложил часов в 14, т.к. Чепа на работе, а без него никуда. выстроимся на площади, прокатимся по городу, ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valdos 5 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 Договорились! В Воскресенье в 14!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ssman 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 Отписываемся в теме. +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valdos 5 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 (змінено) предлагаю делать список 1.Я 2ССМАН 3.Спиид 4Чепа 5.? пишите дальше себя и продолжайте список Змінено 15 квітня 2011 користувачем Valdos Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ssman 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 предлагаю делать список 1.Я 2ССМЕН 3.Спиид 4Чепа 5.? пишите дальше себя и продолжайте список Замени Е на А Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valdos 5 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 Замени Е на А заменил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ1102 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 +1 я тока напомните шоб не провтыкал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ssman 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 Спиди ты как? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ribel 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 я приеду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах