Arsex 7 Скарга Опубліковано: 19 липня 2018 Ніхто не підкаже, чому на жигуля такі великі ціни на інжектор, а на зубили в 3-5 разів дешевше? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 19 липня 2018 Что именно ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 липня 2018 Ніхто не підкаже, чому на жигуля такі великі ціни на інжектор, а на зубили в 3-5 разів дешевше? зубила лет как 10 точно шли только инжекторные. и в принципе сейчас покупая какую-то приору, то самая дешевая будет с двигателемродимым 8-ми клапанным, калины кстати тоже. вот потому и дешевле, потому что много их Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 липня 2018 @Arsex,постав зубильний) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 20 липня 2018 А я вот поездил на 2107 инжекторной и особых поеимуществ не увидел. Диагностировал сканматиком, ошибок и проблем небыло с ним. Но быстрее машина не ездила, ела около 9-10 по городу, одним плюсом я считаю хороший запуск в минусовую погоду. Хотя на исправном карбе тоже все нормально. Может исли мотор тюнить то смысл в инжектое и програмном зажигании и есть, но в стоке особой разницы нет. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 липня 2018 А я вот поездил на 2107 инжекторной и особых поеимуществ не увидел. Диагностировал сканматиком, ошибок и проблем небыло с ним. Но быстрее машина не ездила, ела около 9-10 по городу, одним плюсом я считаю хороший запуск в минусовую погоду. Хотя на исправном карбе тоже все нормально. Может исли мотор тюнить то смысл в инжектое и програмном зажигании и есть, но в стоке особой разницы нет. и плюс что подсос тянуть не надо))) вот и все плюсы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 липня 2018 @VETALZZZ,а то типу проблєма його тягнути?) Навпаки, як сам в снігу засів, то пожна підсос витягнути і самому пхати. Авто не заглохне. Мені так колись на бц20 допомогло. З нокіан 7 вже проблєм нема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Arsex 7 Скарга Опубліковано: 20 липня 2018 @Andriy1352, @Arsex,постав зубильний) Та вже поставив класичний 1.7 і чогось думка є, шо на інжекторі краще...ще й друг є в Польщі, шоб турбінку маленьку привезти і поставити, не для змагань. На карбі добре їде і заводиться добре, та і так постійно на газу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 липня 2018 @Arsex,то на газу взагалі з карбом не має бути проблєм. А так то хіба заради турбінки той інж. 1 Arsex відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 20 липня 2018 Если турбина да, нужен инж. А если атмо и правильный карб + правильная настройка последнего и зажигалки - будет валить как добрый день 2 Arsex та VETALZZZ відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 21 липня 2018 @VETALZZZ,а то типу проблєма його тягнути?) Навпаки, як сам в снігу засів, то пожна підсос витягнути і самому пхати. Авто не заглохне. Мені так колись на бц20 допомогло. З нокіан 7 вже проблєм нема. Это очень плохой совет. Я раньше так тоже думал, засел в ямке со снегом и льдом вперемешку, ну и подумал вытяну подсос на первой передаче, колеса пусть буксуют а я сзади подтолку, потом заскочу в салон и всего делов. Не деле вышло подругому, подсос вытянул, колеса бкусуют, вышел уперся в багажник, толкнул, машины пошла, и ещё как пошла, я толкнул и сам в снег наипнулся, встал смотрю машина сама едет и очень приличной, короче 200 метров я её догонял, сапоги слетели, пальто скинул чтоб не мешало бежать, это были самые быстрые 200 метров в моей жизни. И все это было на центральной улице города, слава богу в 6 утра зимой у нас даже автобусы не ездят, и все это наблюдало пару сонных таксистов. Короче повторять такое не советую. 3 sergg, Djely та vazunchik відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 21 липня 2018 @VETALZZZ,а то типу проблєма його тягнути?) Навпаки, як сам в снігу засів, то пожна підсос витягнути і самому пхати. Авто не заглохне. Мені так колись на бц20 допомогло. З нокіан 7 вже проблєм нема. Это очень плохой совет. Я раньше так тоже думал, засел в ямке со снегом и льдом вперемешку, ну и подумал вытяну подсос на первой передаче, колеса пусть буксуют а я сзади подтолку, потом заскочу в салон и всего делов. Не деле вышло подругому, подсос вытянул, колеса бкусуют, вышел уперся в багажник, толкнул, машины пошла, и ещё как пошла, я толкнул и сам в снег наипнулся, встал смотрю машина сама едет и очень приличной, короче 200 метров я её догонял, сапоги слетели, пальто скинул чтоб не мешало бежать, это были самые быстрые 200 метров в моей жизни. И все это было на центральной улице города, слава богу в 6 утра зимой у нас даже автобусы не ездят, и все это наблюдало пару сонных таксистов. Короче повторять такое не советую. атас короче 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 липня 2018 короче 200 метров я её догонял Щоб такого не було, прив'язують шнурок на ВВ дріт з катушки і до руки. Якщо захоче втікти - висмикуєш і машина стає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 21 липня 2018 Ніхто не підкаже, чому на жигуля такі великі ціни на інжектор, а на зубили в 3-5 разів дешевше? 1) Кількість авто які вийшли з конвейеру - передньопривідних інжекторних більше - значить ціна менша, 1.1) більше інжекторних 08-15 розбирається ніж інжеторних 01-07 2) Розмір і вага деталей (рампа, ресівер та інші) на класичний блок більша 3) багато деталей на класичний інжектор йде від "Ніви" або "Ніви Шевроле" - за цю фразу можна взагалі подвоїти ціну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 липня 2018 @VETALZZZ,а то типу проблєма його тягнути?) Навпаки, як сам в снігу засів, то пожна підсос витягнути і самому пхати. Авто не заглохне. Мені так колись на бц20 допомогло. З нокіан 7 вже проблєм нема.Это очень плохой совет. Я раньше так тоже думал, засел в ямке со снегом и льдом вперемешку, ну и подумал вытяну подсос на первой передаче, колеса пусть буксуют а я сзади подтолку, потом заскочу в салон и всего делов.Не деле вышло подругому, подсос вытянул, колеса бкусуют, вышел уперся в багажник, толкнул, машины пошла, и ещё как пошла, я толкнул и сам в снег наипнулся, встал смотрю машина сама едет и очень приличной, короче 200 метров я её догонял, сапоги слетели, пальто скинул чтоб не мешало бежать, это были самые быстрые 200 метров в моей жизни. И все это было на центральной улице города, слава богу в 6 утра зимой у нас даже автобусы не ездят, и все это наблюдало пару сонных таксистов. Короче повторять такое не советую. Ну все має бути під контролем. Я впирався в водійський дверний проєм. Не втікла би. А як пхати в зад то канєшно) 3 VETERAN, sergg та VETALZZZ відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 22 липня 2018 короче 200 метров я её догонял Щоб такого не було, прив'язують шнурок на ВВ дріт з катушки і до руки. Якщо захоче втікти - висмикуєш і машина стає.На проводах типа теслы там такие разьемы что шнуром провод порвешь а разьем на катушке останется. @VETALZZZ,а то типу проблєма його тягнути?) Навпаки, як сам в снігу засів, то пожна підсос витягнути і самому пхати. Авто не заглохне. Мені так колись на бц20 допомогло. З нокіан 7 вже проблєм нема.Это очень плохой совет. Я раньше так тоже думал, засел в ямке со снегом и льдом вперемешку, ну и подумал вытяну подсос на первой передаче, колеса пусть буксуют а я сзади подтолку, потом заскочу в салон и всего делов.Не деле вышло подругому, подсос вытянул, колеса бкусуют, вышел уперся в багажник, толкнул, машины пошла, и ещё как пошла, я толкнул и сам в снег наипнулся, встал смотрю машина сама едет и очень приличной, короче 200 метров я её догонял, сапоги слетели, пальто скинул чтоб не мешало бежать, это были самые быстрые 200 метров в моей жизни. И все это было на центральной улице города, слава богу в 6 утра зимой у нас даже автобусы не ездят, и все это наблюдало пару сонных таксистов. Короче повторять такое не советую. Ну все має бути під контролем. Я впирався в водійський дверний проєм. Не втікла би. А як пхати в зад то канєшно)я бы тоже в проем пихалбы, да вот только вокрух машины был лед и только за багажником немного рыхлоо снега.Да и в -20 на ветру не особо мозги в 6 утра соображают. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 липня 2018 шнуром провод порвешь Звісно, що розбита своя, або чужа машина створить менше проблем.А можна ще подумати, як щось відключити - твоя машина - тобі і видніше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 липня 2018 короче 200 метров я её догонял Щоб такого не було, прив'язують шнурок на ВВ дріт з катушки і до руки. Якщо захоче втікти - висмикуєш і машина стає. @VETALZZZ,а то типу проблєма його тягнути?) Навпаки, як сам в снігу засів, то пожна підсос витягнути і самому пхати. Авто не заглохне. Мені так колись на бц20 допомогло. З нокіан 7 вже проблєм нема.Это очень плохой совет. Я раньше так тоже думал, засел в ямке со снегом и льдом вперемешку, ну и подумал вытяну подсос на первой передаче, колеса пусть буксуют а я сзади подтолку, потом заскочу в салон и всего делов.Не деле вышло подругому, подсос вытянул, колеса бкусуют, вышел уперся в багажник, толкнул, машины пошла, и ещё как пошла, я толкнул и сам в снег наипнулся, встал смотрю машина сама едет и очень приличной, короче 200 метров я её догонял, сапоги слетели, пальто скинул чтоб не мешало бежать, это были самые быстрые 200 метров в моей жизни. И все это было на центральной улице города, слава богу в 6 утра зимой у нас даже автобусы не ездят, и все это наблюдало пару сонных таксистов. Короче повторять такое не советую. Ну все має бути під контролем. Я впирався в водійський дверний проєм. Не втікла би. А як пхати в зад то канєшно)я бы тоже в проем пихалбы, да вот только вокрух машины был лед и только за багажником немного рыхлоо снега.Да и в -20 на ветру не особо мозги в 6 утра соображают. Фу, аж уявив ту бридотну погоду. Блін, літо кінчається[emoji30] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 Инж 2107,короче приключилась беда на бензине : Начало на ХХ подтруховать мотор очень заметно ХХ не стабильный,легинько плавающие обороты Давление бенза, Рдт, Датчик ХХ, ДК, Датчик дроселя также менял,все в норме С мотором полный порядок (компрессия 12 во всех, Ож на месте...в общим порядок) Пробег ДМРВ 112т, снимаю фишку с ДМРВ и тут все стабилизируется,катаюсь все в норме,токо одеваю фишку и снова подтрухивание мотора и не стабильность ХХ, снова снимаю фишку с ДМРВ и все опять нормалек работает. Заведемо исправного ДМРВ нету шоб проверить. Можт есть какие мысли по этому поводу ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 Можт есть какие мысли по этому поводу ?гайки дмрв. фишку снимаешь и мозги начинают работать в аварийном режиме, с заведомо шаблонными данными, потому и работает лучше. А дмрв начал что то теперь считать не правильно и валит хх. машина на газу? 2 nightwolff та Сергей72 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 Да-да,машинка на гбо2 и вот что я заметил на газлу : ХХ стабильный, а вот в ходу на нейтрале подвисают 1200-1500 об Также снимаю фишку с ДМРВ и уже обороты не подвисают,тобто работает нормалек Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 Да-да,машинка на гбо2очень вероятно что при хлопке газа увалило дмрв, можно снять гофру посмотреть, если хлопнуло хорошенько, то будет видно как элемент дмрв загнут а вот в ходу на нейтрале подвисают 1200-1500 об Также снимаю фишку с ДМРВ и уже обороты не подвисают,тобто работает нормалекага, не правильно дает информацию о БЦН (базовый цикл наполнения) 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2019 Склоняюсь также к ДМРВ,вариантов нет,придется покупать новый. Чем чревато если я покатаюсь на отключенной фишке ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2019 расход наверно и все, что там может быть не так. Кат еще может пострадать, если он есть конечно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2019 Чем чревато если я покатаюсь на отключенной фишке ?вообще ничем, разве что расход да. На газу по идее должна ехать норм без дмрв, а вот на бензе при ускорении будет тыр пыр пух пух и не ехать. 1 Антон77 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах