and1_lv 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2009 ни панимаю я тких людей, молодец Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2009 Diptown Гдето я выкладывал статейку про похожую сиситему. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2009 Ай Хороший машина! Пэрсик просто! Чёт я раньше сюда не заглядывал! Супер Троечка! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2009 Зачёт А полностью фото салона что ж не сбросил? А родные молдинги на двери не планируются? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Diptown 8 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2009 Нету салона чтоб бросать Да планируются Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mehanik 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2009 Diptown Как включаються передачи после переноса? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Diptown 8 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2009 Mehanik мягче и гораздо легче такое ощущение что кнопку нажимаешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Diptown 8 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 Давненько я тут ни чего не писал Итак: Это макет подиума в кик панель потихоньку делаем Салон И вот моя радость за последнее время Пере обул мою машинку в Nokian Hakka i3 Красотень, шины мягенькие и тихие :pri: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 Круть! Поздравляю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 Класс!!! Блин где ты Флиппера нашел??? :puppy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Diptown 8 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 У нас была тема в барахолке от Алекса вот у него и купил. ПС это не новодел, а СССР цена 2р 50 коп Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mehanik 1 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 Diptown Машина отлично смотрица,просто супер Флипера класние Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 это просто супер! буду себе такую штуку бадяжить! :nzd: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergey21011 1 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 Класс! Идея с покрашеной резиной ваще бомба!!! Состояние машины удивляет!!! Красота! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Diptown 8 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 АА ПОКРАШЕННАЯЯ РЕЗИНАААА АААА Я Умер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 вниз ее дропнуть витка на два )) и советский габажник проволочный на крышу ))) отэто ресто :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mehanik 1 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 вниз ее дропнуть витка на два )) и советский габажник проволочный на крышу ))) отэто ресто :twisted: И хромирование молдинги поставить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 Diptown Машинка яд ниче ззовні не міняй дуже круто))! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Diptown 8 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 я не буду ее дропать вниз у меня и так мост в лево уведен да и не с нашими дорогами на дропнутой машине ежедневно ездить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 Diptown Машинко и флиппера смотрятся очень гармонично . Аж дух захватывает! :D зы: по поводу подиумов в киках, если интересно, посмотри ссылку: Посилання Я так делал :oops: . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Diptown 8 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 Спасибо я видел эту тему у меня будет не много по другому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergey21011 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2009 АА ПОКРАШЕННАЯЯ РЕЗИНАААА АААА Я Умер Ууупс)))) нешарю))) :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Viktorovich 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2009 я конешно извиняюсь но из глубины души вырывается недоумение поповоду Что что вот думаю нужно менять:все шаровые - LEMFЦRDER все тяги рулевого - LEMFЦRDER где это ты узнавал цены шо они тебя спугнули аж до ТРЕКА? мной на прошлой неделе были куплены шаровые LEMFЦRDER (4шт) в - 68грн, н - 70 грн. спрашивал про наконечники LEMFЦRDER тоже шото в раёне 70грн/шт и еще. поделись пож. идеей де ты будеш ставить кнопки управления есп или ваще как оно у тебя будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Diptown 8 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 Они меня не спугнули просто их не было в киеве тогда когда нужно было брать У меня буде борода туда и поставлю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2009 Viktorovich есп там давно установлено и клавиши тоже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах