Kosya777 1 Скарга Опубліковано: 26 червня 2011 Подскажите, что можно сделать в моем случае. При открывании дверей по краям отбилась краска. Теперь метал там ржавеет. Какие можно принять меры. Зачистить и замазать? Чем замазать? Может резина есть сохнущая какая-то, не так которой кузов изнутри обрабатывают, а которая сохла бы на все 100%. Кому не понятно о каких сколах идет речь, может посмотреть в моем фотоальбоме. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 27 червня 2011 Kosya777,зачисти, преобразуй, грунтони аккуратно и реставрационным карандашом замажь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kosya777 1 Скарга Опубліковано: 27 червня 2011 Что за реставрационный карандаш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 28 червня 2011 Что за реставрационный карандаш? Баночка с кисточкой и типа маркером, в баночке краска. Выбираешь свой (или близкий к твоему) цвет из гаммы. на любых авто-базарах-магазинах продаётся. стоит 20-30 тугриков. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kosya777 1 Скарга Опубліковано: 28 червня 2011 Вот это не он часом? Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
apache 66 Скарга Опубліковано: 28 червня 2011 Вот это не он часом именно он Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 19 липня 2011 А де ліпше зберігати авто щоб не бралося корозією, на вулиці, в гаражі, в гаражі з ямою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DanTor 11 Скарга Опубліковано: 19 липня 2011 В сухом проветриваемом гараже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kosya777 1 Скарга Опубліковано: 19 липня 2011 На улице - это пожалуй самый плохой вариант. Насчет гаража с ямой, то если яма после каждого дождя заполняется водой, то в гараже будет очень и очень сыро, а это прямо таки удар по металу! Хороший вариан - капитальный гараж (не жестянка), с ямой, через которую не сочится вода. Ну и естественно, как писал DanTor, должна быть вентиляция! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 19 липня 2011 А обов'язково приоброзолватєлєм іржі мазати, чи можна просто грунт і краска? Маленькі сколи на кутах дверей, хочу їх позбутися Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 19 липня 2011 Если сколы ржавые- обязательно преобразователь или наждачка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 19 липня 2011 Тобто або наждачкою, якщо позволяє це місце на кузові, або приоброзователем. Дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 19 липня 2011 Можно еще попробовать надфилем(только не до дыр), ну и есть грунт по ржавчине- но я этому не доверяю! Удачи! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SergeyAV 5 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2011 Здравствуйте, планирую варить кузов, есть алюминиевая пудра советских времен. Если ее смешать с лаком КО и обработать кузов изнутри, потом уложить виброшумоизоляцию будет толк? Или не изобретать велосипед? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2011 Велосипед уже изобретен..(грунт и мастика- днище; грунт,краска,мовиль- двери; грунт и мовиль- скрытые полости) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ajar 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2011 Впорос знатокам - как снять ПОЛНОСТЬЮ транспортировачный грунт с двери ? Понятно - что по наружи я его легко снял , а вот изнутри ??? КАк лучше заделывать 1мм зазоры в новых дверях (стыки нескольких листов метала) ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2011 Средство для снятия лакокрасочных покрытий(названия непомню,продается и в авто,и в хоз магазинах),насчет стыков- непонятно,если это филенка по краям и снизу двери- она после покраски задувается, типо мовилем изнутри двери, собственно- 1мм зазор,мовиль затянет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kolyanidze 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2011 может вопрос не сюда. но. замучался искать и спрашивать в магазинах. Сколько нужно мастики на днище снаружи? хочу Body930 взять. спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2011 Одна стандартная банка(вроде 3кг) и пузырек уайт-спирита. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SergeyAV 5 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2011 Посоветуйте, интернет магазин по автохимии с доставкой по Украине. Битумы, мастики, мовиль и тд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jekan41k 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2011 Буду переваривать полики.. чем швы сварки обрабатывать лучше? слышал про какой то кислотный грунт.. советы бывалых в студию!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2011 Если швы положит ,,умный,, сварщик,то обработка стандартная(серый грунт,мастика), можно обработать преобразователем ржи(если метал рыжий,или швы-неахти), насчет ,,кислотного,, грунта- это тот,который по ржавчине типаможно(если я правильно понимаю)-- таким весчам доверия НЕТ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AnDruWa 4 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2011 По кузову ззовні, питань можна сказати немає, лише одна біда на лівій задній двері. На двері фарба ніби здулась маленькими кружечками, діаметром можливо як горошок + -, і ледь виступає в об`єм. Коли пальцем натискаю то твердо, я думав, що там повітря, а як підозрюю там корозія. Якщо мої підозри вірні, все, що залишається, лише чекати поки вилізе з-під фарби і потім зачищати і перефарбовувати дверку? Бо на даний момент немає коштів, щоб відразу чистити і фарбувати під основний колір. Авто молочного кольору, самої корозії не видно з-під тих здуттів, але коли дивитись вздовж кузову, видно ці нерівності. Можливо це авжеж так фарбували, що залишились такі нерівності. Але якби це було неякісне фарбування, сліди цих "капель", думаю мали б хвостик вище, як комети типу, ніби зтікали і застигли. А тут просто кучками в різних місцях по 5-10 пухирців. Завтра, якщо не забудусь, і якщо потрібно буде для уточнення, викладу фото. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
юрик ваз 2102 1 Скарга Опубліковано: 12 січня 2012 а чем обрабатывать стыки?да и хочу днище подмазать,чем обработать?и чем задуть пороги? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
petertuning 3 Скарга Опубліковано: 12 січня 2012 фото покажь что и где хош делать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах