Konstantin.D 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2012 Пришло время менять задние амортизаторы.Смотрел амортизаторы Hola.Вроде так на вид ничего,показались мне качественными.Кто использует такие амортизаторы,отпишитесь.Часто езжу на рыбалку,значить нужны масло.Заранее благодарен. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2012 Я. Мне нравится. Отрабатывают потраченные деньги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DOK 3 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2012 У меня по кругу Hola газ-мяс.Режим поездок: город,трасса,село(асфальта нету).Пока претензий нету.Заказывал здесь;Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2012 По отзывам вроде не плохие, я себе их брать не рискнул в свое время. доплатил и взял Каябу. HOLA это китай? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DOK 3 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2012 (змінено) Евросоюз(кажется)....хотя не исключаю вмешательство "китов". Змінено 28 листопада 2012 користувачем DOK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ПРОХОЖИЙ 19 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2012 Вроде голландия.Ставил сцепление на большое количество машин-люди довольны.по кругу стоят хола масло,нравится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin.D 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2012 (змінено) Смотрел я амортизаторы Kayaba.Внешне они мне сборкой не понравились,все как-то не четко.Вот я и подумал про HOLA. Змінено 28 листопада 2012 користувачем Konstantin.D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2012 Стоят по кругу газ масло,работают отлично,ставил весной,пока никаких нареканий нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2012 HOLA это китай? да, причем 100%ный Вроде голландия. Евросоюз(кажется). Смеялся долго Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2012 Свої гроші відпрацьовують. Але чекати від них чогось особливого не варто, в мене по кругу стоять газо-масляні. Китай,але більш-менш якісний. Пройшли близько 8000 км. Завтра забираю замовлену каябу ... Отож. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vityanya 16 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2012 Да гадасць эта хола. Здыхают они не сразу, а помаленьку. И не замечаешь как машинку кидать и раскачивать начинает. И рулит странно. Снимал. С виду вродь ничё, не потекли, руками прокачиваются. Но нормально НЕ РАБОТАЮТ. Долго выбирал что взять после них. Надыбал по 160 грн. каябу премиум. Спробуем. Кризис. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin.D 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2012 Каяба тоже сейчас паршивая.Сплошные подделки.Отзывы у знакомых плохие.Зашел в магазин,взял в руки-качество сборки не ахти,шток легко рукой вытянулся и опротивилась мне Каяба.Вот и открыл я тему по поводу других амортизаторов.Знакомые ставили Сакс,отзывы положительные,но они дороже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2012 По кругу ХОЛА (масло). Брались как временный вариант до лучших времен) Работают около 35 тысяч. Дача, рыбалки, стройка дачи), два владельца - без нареканий! Все ждал и ждал пока растекутся или начнутся качели) что бы взять что-то серьезное... Возьму со временем, но просто из любви к машине, а не из-за плохого опыта с ХОЛА. З.Ы. Более чем отрабатывают свои деньги. ИМХО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2012 Konstantin.D, хочешь я те помогу с оригинальной каябой, которую не противно будет в руки взять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2012 Каяба тоже сейчас паршивая.Сплошные подделки.Отзывы у знакомых плохие.Зашел в магазин,взял в руки-качество сборки не ахти,шток легко рукой вытянулся и опротивилась мне Каяба.Вот и открыл я тему по поводу других амортизаторов.Знакомые ставили Сакс,отзывы положительные,но они дороже. Ну у вільному продажі оригінальну каябу надибати важко. Я особисто брав у офіційного дилера, на якого є посилання у офіційної каяби. Виконання просто супер. Штоки затиснусті, так що їх без травмування застібки не потягнеш. Задні японія, передні таіланд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Taruk 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2012 В мене теж зараз стоїть Hola, газ-масло, пробіг 8 тис. спочатку працювали дуже добре, а зараз вроді якось не дуже, інколи таке враження що неробочий амирт, а коли знімав всі перевірив норм, і газ є, і масло ніде не тече, тільки от недавно звук з заднього появився. схожий на недотянуту реативну тягу, легке постукування по кузову на невеликих вибоїнах. З кумом все облазили і поняли що стукає сам амортизатор ВСЕРЕДИНІ! Перед вроді ОК, поки катаю далі , побачу як перезимують. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vityanya 16 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2012 Поставил каябу и заодно поменял все пружинки. ПЕСТНЯ. Правда под задние пружины 2102 пршлось поставить афигенной высоты резиновые проставки. Зато по трассе тулит - красата.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 2 січня 2013 A 4to ly4she: HOLA" rel="external">Посилання ili Gercog" rel="external">Посилання? Speredi postavil KYB gaz-maslo - he..nya. Odin srazy kak to ne pravil'no rabotal. potom oba razboltalis'. Дмитрий $, skol'ko bydet stoit' original KYB? Est' garantiya? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 14 січня 2013 HOLA 2121 сподобались, на зад поклав 2101 якось недуже, краще ставити 2121 машина стійка і ям не чути! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 14 січня 2013 На задній осі Hola S402 - нарікань нема, режим поїздок асфальт, поганий асфальт, грунтовка. Стиль їзди - врівноважений. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 січня 2013 Дмитрий $, skol'ko bydet stoit' original KYB? Est' garantiya? Поставишь у нас на СТО - можно сделать гарантию. При самовольной установке - сам понимаешь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 14 січня 2013 Дмитрий $, а цена какая? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 січня 2013 Menor, см личку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SergeyAV 5 Скарга Опубліковано: 14 січня 2013 Дмитрий $, кинь тоже цены в личку, если не затруднит авто2102 планирую ремонт-замену ходовой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 14 січня 2013 Дмитрий $, и мне в личку цену передних и задних каяб, пожалуйста Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах