Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 я точно не куда не еду сегодня, уже пивом похмеляюсь вчера за одну халтурку заплатили ну и отметили мы это дело Марк надеюсь не осрамиш доброе имя клуба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 точно, нашо майстри, як у нас братік є сьодня ніде не їдем? погодка шепче... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 vedmid, повтори третій раз. _ANDY_, купи собі новий блок запобіжників і сам собі перестав. Заодно довідаєшся куди який дріт іде. vedmid і я собі давно переставили і не мучаємось. vedmid, які пропозиції? Я вільний. Тільки трохи холодно, але пізніше буде ще холодніше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 VETERAN, vedmid, _ANDY_, жигуль до такой степени простая машина, что проблем в ремонте возникать не должно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 VETERAN, шо по грошах виходить, заміна блока запобіжників, і по часу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 slim_painter, Ти паходу мутиш наклейки??? Замути мені... Народ - прохання... в мене так виходить - коли зустрічі намічаються я їх замічаю тільки коли вони вже пройшли... звоніть якщо не тяжко - 093 194 два-два 87 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 _ANDY_, Я як буду на машині то заберу.Вона мені недуже зараз потрібна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 slim_painter, По грошах - десь 60-80грн. Я купив дорожчий блок - ламелі контактів мені здалися твердішими. Ще купив трубку ізоляційну - контакти дуже щільно стоять. По часу трохи довго робив внутрішні перемички між ламелями - щоб було, як у стоковому. А можна швидше - зовнішніми перемичками, як vedmid зробив. Але мені потрібно було більше виходів, щоб забрати розгалуження в проводці. Крім того, в блоці є більше запобіжників - можна ще щось підключати. Я повісив туди обігрів заднього вікна і електровентилятор радіатора. Просто переткнути дроти займе хвилин 15 до пів години. Кріплення переробляти не потрібно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2010 Куди всі поділись? Пора щось рішати з Тараканівським фортом. Скоро 16 жовтня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2010 да не куды ANDY завтра на скнилов подтягуйся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2010 да не куды ANDY завтра на скнилов подтягуйся Оді докі) Куди всі поділись? Пора щось рішати з Тараканівським фортом. Скоро 16 жовтня. Оскільки я зараз безробітний, то основне питання в баблі. Хаба мене заспонсорують батьки((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2010 _ANDY_, гаражи возле футбольного мячика дач, авиазавода и асфальтного завода. Если ехать с города по Городоцкой не заезжая на скниловский мост сразу направо и поехал прямо не сворачивая и уткнёшся в гаражи . если Фани по дороге заберёш, то он пакажет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2010 LordMarko, Фа-фа, блим-блим сьогодні о 15.50 на перехресті Стрийська-Наукова Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2010 Bizon, ,сорь не почув, музика напастой валить так що даже двігла не чую) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2010 Bizon, є питання по твоїй машині! Коли будеш на Окружній??? Або телефончик скинь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2010 Хто буде в четвер? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2010 Постараюсь приїхати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2010 я нет, швагро приедет буду встречать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2010 Bratik, Прогульщик . Постараюсь підтянутися , незабуваєм гроші в кассу заносити ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2010 vazik_lv, Коли буду на зустрічі не знаю, в мене голова зараз забита зовсім іншими речами, а коль нужно поговорити тоді тримай тел. 0631835875 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2010 Fani, а ты хочешь, что бы мою водку без меня пили И не прогульщик я , занятой человек, и типа охраняю (АНДИ ВИДЕЛ ) К ктому же субботник давно не делали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2010 планую бути в четвер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2010 Я завтра поїду за сидухами,тому може трошки запізнюсь, але буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2010 LordMarko,ти там казав за підкрильник і злизувачі на вікна - привези на зустріч Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2010 LordMarko, И СКОКА СИДУХИ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах