Задочок 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2010 Bratik,знакомый LordMarko,ти резину маєш зимову\будеш брати? Я вот зара пробиваю шось б\у на зиму.. 1 пару маю..тре другу.. не пісдкажеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2010 guf, тогда и мой номер туда добавь я тоже много чего могу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2010 Bratik,ты этим занимаешься? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2010 guf, эпизодически Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2010 Народ! є пропозиція - по пару рублів і мінімальну вилазку з міста влаштувати, поки зовсім морози не почались.... що скажете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2010 vedmid, когда и по скока??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2010 можна в четвер в сьомій зібратись як на зустріч на окружній, по факту присутності - купити м"ясо, дрова, і айда з міста, можна навіть в твою бєсєдку, але якщо буде 2-3 людини - сенсу нема... може ще когось уболтаю в тараканівський форт їхати... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2010 Можна суботнік на п"ятницю придумати , там Марк шось покрутити хотів і я вільний буду . В четвер працюю на здибанці не буду ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2010 а де в п"ятницю? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2010 vedmid, Ненаю , мені пофіг де гайки крутити , можна і біля чястини , можна і в іншому місці . Давайте варіанти . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2010 хто в Тараканівський їде??? там би і шашлик поїли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2010 если комисия уедет, то можно и у меня, но тогда пару моих военных присоедениться . думайте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2010 CheZZ,смисла їхати не бачу, імхо Fani, vedmid, в пятницю можно було б десь реал вибратись, мені дещо підготувати треба в машині до неділі буде, заодно шашлик замутим) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2010 Не проти в пятницю....але не факт шо буду....ше не знаю коли закінчу таз робити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2010 CheZZ, їдемо двоє в форт - в темі тобі відписав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2010 vedmid,не холодно для таких пікніків? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2010 ти про форт чи про шашлик якщо про шашлик - от тобі: зверни увагу на дату і час... ще є запитання? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2010 вопрос на засыпку.. Сколько стоит снятие передних стоек, рычагов(нижних), рулевой колонке с рычагами ну и тя стабилизатора, а потом всё это собрать обратно ? машина китаец, задний привод Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2010 Думаю десь біля пів штуки гривень , І молоко за шкідливу роботу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2010 Fani, звучит приятно только ступици там геморно сделаны, как подшипники поменять не пойму. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2010 не випресовуються? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2010 vedmid, в нете инфы по ходу нет, но вроде ступица полностью меняется, пока ищу хоть что то по этому китаёзе (FAW 6371) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2010 Bratik, Ти запитай чи взагалі є запчястини до нього , в мене сусід рік чекав скло з дверки яке йому розбили злодії ! А такі запчястини думаю також тре довго чекати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2010 Fani, на АИСЕ думаю найдут, хозяин платит за разборку и зборку, а нет запчасте, то уже не чем помочь не могу сечас читаю один форум, по ходу можно что то сделать с этой ступицой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2010 так будет субботник+шашлык в четверг или пятницу?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах