Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Лукаш1, в нього дєрєвня є Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Дайош бортовик!!! скоро на жигульовському клубі млін буде більше бортовиків іномарок >_< Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 PavelV, Поздравляю 1 PavelV відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 PavelV, Пашка, поздравляю) дашь поездить?))) 1 PavelV відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 дашь поездить? Машину, как и девушку, поездить давать нельзя!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 супер. мне тоже нравяться такие автошки) влазит много, просторная... а девушке на машине поездить можно?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Машину, как и девушку, поездить давать нельзя!!!! ты сейчас говоришь как мой кум, когда его племяша просил мою машину в село съездить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 это пежо партнер? я в таком ездила... очень не плохо. только тот бензиновый был. а почему именно это авто?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Creativ4eg, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Автонаездник, он ему сказал так же как и ты, после того он больше не просит у меня авто))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Посилання ))) недолог поиск был)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Emissions, не буде! quitka, дєвушку обично катають в машині ну ти канєшно необична... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 жду что на нг дед мороз подарит мне сто... ну на худой конец шиномонтажж)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 PavelV, тепер я знаю на чому поїдемо на різдво в карпати!!!! Вітаю!!! заздрю чОООрною заздоістю жартую) насправді дуже радий) 1 PavelV відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 тачко бомбо)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 quitka, не бомба а бІмба) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 извените, запамятовала, что с недавних пор это слово пишется по-другому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Оооо, Пашка - Вітаю! Це вже не сраковоз, це вже можна і копійчину заробити. 1 PavelV відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 извените, запамятовала, что с недавних пор это слово пишется по-другому По-моему как раз сейчас таки "бомба":)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Слушай ты как этот как его подставляла. Ты думаешь оно мне по кайфу? Я если честно больше за типа расстроился чем за себя, у меня ничего не изменилось, как был вогнут бампер, так и остался Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Лукаш1, quitka,саме це авто тому що варіантом ще був новий Ланос... але краще вже як на мене іномарку, тай підробити трохи мона... а ще порадував розхід (вийшло біля 6л на 125 км по такій погоді як зараз, з них біля 30 по місту, решта по "трасам" в межах Житомирщини) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 PavelV,Прийми мои поздравления! Хорошая, рабочая машинка, наверное 1 PavelV відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 супер) теперь сможешь грузы возить) я вот хочу чтото 7-ми местное. чтоб если что и всех на дачу завести мона было и картофанчик в обратную сторону... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 PavelV, По сравнению с ланосом, хоть и новый, эта получше будет. Теперь все упирается в жизнь топливной аппаратуры. Или она уже меняная? 190к км уже прошла все-таки, но для дизеля это не срок. А с турбой што? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 судя по всему машину эксплуатировали оч аккуратно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах