Shostak 263 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 дикари... у меня стекло на форде отдельно открывается Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 дикари... у меня стекло на форде отдельно открывается " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Я під столом)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 Автонаездник, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 Нажарил вешенок с луком, класс! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 вешенок кого оО? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 Emissions, Ну гливи на украинском, так понятно?)) Грибы такие. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 Никто не продает обогреватель типа как в старых троллейбусах стояли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 1:1!!! Драго забив спочатку собі а потім і в ворота Челсі-виправився 1:2:( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2015 Да.. Хорошо зоть не как шахтёр 5:1. Все таки более прилично. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2015 Привет банда. По теме - сегодня на все забил - целый день провалялся за ноутом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2015 Ездил немного и пригнал авто на продажу Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2015 Седня поехал порысачил на автодроме, с заносом по восьмерке, и по змейке, а то еще чуть чуть и опять сцепа прилипла бы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2015 Симпатичная автошка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PRO-gektor 31 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2015 синячу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 Собираюсь пойти парочку блесен утопить ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 А я уже сходила на ярмарку. В 11 поеду на троещинский рынок для малого искать мяч и шапку жука. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 Бронетехника массово возвращается... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 Зир, держись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 Клево оторвались вчера с другом, с женой разводится, так праздновали, так сказать. Ганделык, кальян, пивнуха, домашние посиделки. Чего ей не хватало, дуре, муж юрист губернатора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 Ганделык, кальян, пивнуха, Может это было каждый день? А может и вправду дуре Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 Клево оторвались вчера с другом, с женой разводится, так праздновали, так сказать. Ганделык, кальян, пивнуха, домашние посиделки. Чего ей не хватало, дуре, муж юрист губернатора. Бабы часто сами не понимают, чего им не хватает. Как будто автоматически включается программа быть недовольной всем подряд Из серии, подари девушке миллион алых роз, она скажет, что хотела одну но белую. У меня вот тут тоже история. Была одна девушка, встречались немного, потом че-то ей стукнуло в голову и она заявила, мол, мы расстаемся. Я сказал "ну, пока" и на этом все закончилось. Прошло два с половиной года и тут она мне звонит, мол, поссорилась с мамой, забери меня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 забери меня Я б не забрал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 Я б не забрал А я все-таки заберу, чисто из любопытства Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2015 Интервент, Жить и ждать ножа в спину...Конечно иногда люди меняются но чето не сильно я в это верю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах