Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 Почему большинство не может бросить курить? И это при том шо желание имеется. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 Почему большинство не может бросить курить? И это при том шо желание имеется.Хз за остальных, я смог. Я курил с 14 до 32, пообещал ребенку и бросил, уже полтора года без сигарет) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 чтобы бросить что-то нужен стимул. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 уже полтора года без сигарет)Я з 1991 року без курева, а до того смалив мінімум пачку в день. чтобы бросить что-то нужен стимул.Для мене таким було здобуття незалежності Україною. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 чтобы бросить что-то нужен стимул.Это ты сам придумал? Для алкашей стимулом бросить пить обычно *** органу какому то)) Еще раз повторюсь, желание прежде всего, а то все отговорки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 Для алкашей стимулом бросить пить обычно *** органу какому то)) какой бы он не был но это тоже стимул, бухаешь и сыграешь в ящик или ещё протянешь пару лет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 Нах такая жизнь, онбухает от того что бы ее не видеть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 Нах такая жизнь А нап'єшся - життя явно не покращиться і ще й організм не працює нормально. Я чомусь від алкоголю не отримую задоволення - тому і споживаю в мінімальній кількості - до 10 мл чистого спирту в напої раз на тиждень - така кількість перешкоджає закріпленню холестеринових бляшок в судинах. Ще можу випити пів літра пива, після дальньої поїздки, або фізичної роботи - повністю розслаблює, а цього важко досягнути іншим способом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 10 січня 2020 Нах такая жизньА нап'єшся - життя явно не покращиться і ще й організм не працює нормально. Я чомусь від алкоголю не отримую задоволення - тому і споживаю в мінімальній кількості - до 10 мл чистого спирту в напої раз на тиждень - така кількість перешкоджає закріпленню холестеринових бляшок в судинах.Ще можу випити пів літра пива, після дальньої поїздки, або фізичної роботи - повністю розслаблює, а цього важко досягнути іншим способом. Не шариш ти просто (як і я) )))Кажуть що головне підтримувати градус постійно в організмі, і життя наповнюється фарбами )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 10 січня 2020 Не шариш ти просто (як і я) ))) Вы скажите спасибо, что жизнь вас не придавила до такого отчаяння,Сидят там кукарекают знатоки."Всезнающие",не видавшие горя ,о чем вы вобще можете судить этого человека? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 10 січня 2020 Бросить бухать стимула вчера не было. А вот набухаться - был. Пригнали с Херсона хорошую машину. И стимул этот мы использовали по полной. Употребили два литра Финляндии на троих. Водка просто сладкая была. Одно расстраивало. Водка была в коробке с краником. И вот она кончилась внезапно, потому что в процессе потребления не могли видеть как уменьшается объем этого пшеничного сока. * MI PLAY * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 10 січня 2020 Не шариш ти просто (як і я) ))) Вы скажите спасибо, что жизнь вас не придавила до такого отчаяння,Сидят там кукарекают знатоки."Всезнающие",не видавшие горя ,о чем вы вобще можете судить этого человека?Може напишеш мою біографію? Чи біографію Дєда? Ти ж "знаток" я бачу, знаєш про всі наші "відання і не віданія горєй і радостєй"Це по перше. А по друге, я особисто нікого не суджу, нема такого права. 1 w-126 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 10 січня 2020 Вы скажите спасибо, что жизнь вас не придавила до такого отчаяння чомусь всі алкаші впевнені що тільки їх життя так давить, інші ж тільки жирують та ніхріна не розіміють. я свого часу пройшов через голодне існування з жінкою без роботи і малою дитиною півтора роки яка постійно хворіла, а грошей на ліки не було і не було ні від кого допомоги, можна було їх кинути і все б наладилося, але не кинув, за два місяці зхуд з 75 до 58 кг але все ж таки викрутився, знайшов роботу і все наладилося і при цьому жодного дня не бухав бо знав що якщо начну то все просто втрачу. 3 denis13, K 11 та Cartucho відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 10 січня 2020 Ти ж "знаток" я бачу, знаєш про всі наші "відання і не віданія горєй і радостєй" Оно видно по сказаному, так может говорить человек только тогда когда он не побывал в "шкуре" того самого пьянчуги.Вот если бы ты пережил такое, вжизни бы не написал такой пост. Так что стоят твои слова если они сказаны тем кто не прочувствовал все это на себе? @zootechnik, Ты не понял, дело не в материальных благах. Есть у меня знакомые бабла валом, а он с горя не выкысае, сыний уже ходе, потому что в жизни шось не те Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 10 січня 2020 Оно видно по сказаному, так может говорить человек только тогда когда он не побывал в "шкуре" того самого пьянчуги.Вот если бы ты пережил такое, вжизни бы не написал такой пост. А что надо пережить такого в жизни, чтобы стать алкоголиком? Назови конкретные примеры. Я вот тоже заметил, что большинство алкашей считают себя жертвами. У нас на работе есть один, и он мне так же говорил, мол, это у тебя в жизни не было проблем, поэтому ты не пьёшь, а у меня жизнь тяжелая, потому и бухаю. Потом, правда, ему поставили жёсткий ультиматум, или бросаешь пить или до свидания. Свозили его в Катюжанку к батюшке, который кодирует алкашей. Уж не знаю, что он там делал, но с тех пор наш страдалец полтора года не пьёт. Правда, все равно иногда любит поныть, как ему тяжко. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 10 січня 2020 @Интервент, Ну я вот знаю мужика бухает из за того что ребенка потеряли, и как его не уговаривали ему все равно. Еще один что прожил почти всю жизнь и только на старости понял что живет не с тем человеком, а менять уже все поздно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 10 січня 2020 А что надо пережить такого в жизни, чтобы стать алкоголиком? Назови конкретные примеры. у мене є знайомий, був в АТО комвзводу, їхали на блокпост, він завжди сам водив беху(БМП-1), а цей раз вирішив на броні проїхатись, сів зверху, бійців посадив в беху, потрапили в засідку, всі хто був в середині загинули і першим загинув водій. Каже що йому його взвод кожну ніч сниться, себе винуватить що живий залишився, дуже багато якби.... бухає по чорному, тижнями в запої, уже де тільки не кодувався, з середини літа почав ходити до психолога, каже допомагає, бухати перестав. Я ж думаю що в кожного своя планка, те що одному капець-капець у іншого тільки посмішку викликає. у мене два сина, а мало б бути троє, тому другий так пізно, свого часу врятувала робота, робив років 6 без відпусток і майже без вихідних 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 січня 2020 не видавшие горяЩо ти маєш під "відавшим"?Авто аварія і загибель матері є достатнім? А тато цілком поломаний і невідомо, чи виживе. Забрав тата, товщиною, як сірник і сам робив масажі і розробляв усі суглоби на руках і ногах - щоб гнулися. І так постійно щось стається, але мусиш брати себе в руки і тягнути то все, а не розпускати нюні і пірнати в стакан. Нічого в житті не дається просто - все потрібно здобувати і за все потрібно боротися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 10 січня 2020 @VETERAN, Тогда почему вы такие безсердечные? Почему перед тем как написать свой гневный комент не подумать, поставить себя на место человека? А то выходит как от мы такие все хорошие, а как другого обосрать,алкашом назвать ,вот как он бухает а мы не,вот мы красавчики аш бигом . Могли бы не базарить а помочь человеку, не хочеш помогать, прими его позицию если он не кому не мешает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 січня 2020 Тогда почему вы такие безсердечные?В чому то проявляється? а помочь человеку, не хочеш помогатьЧим допомогти? Наливати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 10 січня 2020 в прошлом году сварной у меня начинал свой финансовый год. Ну потрудились на славу. Он меня утомил сильно. Все сделали я ему говорю а ты вообще считаешь итоги года? Он мне типо нет. Я говорю так епт давай посчитай этот 2019год. Говорю ставь планку за год 500тыщ. И старайся. Вот только с ним говорил. Спросил ну как фин.год? Говорит до 500тыщ не дотянул. "Пробухал" заказов на 180тыщ. С нового года типо не пьёт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 10 січня 2020 Город какой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 10 січня 2020 Кийов. Город алихархов. 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 10 січня 2020 Почему Я не удивлен? У нас даже на судозаводе сколько не получают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 10 січня 2020 Главное отличие это получать или зарабатывать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах