Bes 36 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2013 vertolyot, эммс.... ну там фоткали))) х.з... kudryash, в курсе у кого должны быть фотки.. я вообще типа кофе там пил )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2013 Bes, шо тоті погарячился))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2013 USSRMoto,сегодня пацаны образцы должны забрать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2013 Bes, да я про хвото Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2013 USSRMoto,а шо там?... перейди в аську Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2013 короче пообщался с напарником.... есть вариант развивать тему...напряжно правда)))) но можно))).... ----------------------------------------------------------------------------------------------------- и так..... Радиостанции: минимум 6шт. Желеты : минимум 12шт. Фишки: х.з.. пока надо считать. ну и парочка одноклубников бООООльшого габарита ))) .. для порядка(а то на ВДНХ были..там дурик на БМВ стоячий пикап увалил) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2013 Bes, Одна жилетка у меня есть, могу пару раций подмучевать периодически. Задумка полезная ж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2013 Будет драг от vaz2101? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2013 Menor, возможно. но пока все в стадии разработки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2013 там в пятницу 3 клуба объединяются... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2013 Если пережать торм шланг от кузова к мосту ток как это отразится на тормозной системе? Понятно что не будет задних, но он не лопнит под давлением и ниче не случится в раене гтц? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vertolyot 9 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2013 Посилання Уважаемые гости мероприятия, Оглашаем долгожданную информацию о месте сбора Сбор:ПЯТНИЦА 11.10.2013 с 22.00-23.30 парковка ВДНХ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2013 vertolyot,тока хотел выложить)))... Menor,если шланг нормальный. то все будет гуд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2013 Menor, а не скромный вопрос, заче? задними подымить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2013 USSRMoto, неа, просто надоели задние тормоза Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lossolomas 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2013 Посилання Уважаемые гости мероприятия,Оглашаем долгожданную информацию о месте сбора Сбор:ПЯТНИЦА 11.10.2013 с 22.00-23.30 парковка ВДНХ я планирую быть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2013 lossolomas, подъеду попить кофе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2013 Если друганя будет ехать, тоже буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2013 Creativ4eg, народ жаждит флаера.. многие на драге захотят получть флаер ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2013 Bes,я же не спорю. но я свою автошечку так хорошо припарковал, и не прощу себе того что кто то займет мое место. так что если будет знакомый ехать, а я чота в этом уверен, то я буду))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2013 Creativ4eg,Ваньке позвони))))) он думаю едет точно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vertolyot 9 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2013 тоже приеду наверное. займите место Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2013 vertolyot,у тебя есть мой номер. я там часов с 10ти примерно буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vertolyot 9 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2013 Bes, у тебя номер неправильный, шоетозаоператортакой??? я тоже к 10 буду ехать. троещинские: могу на петровке захватить, только назад тоже до петровки привезу, хотя могут быть варианты )) Bes, рация будет со мной) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах