alex_slobodka 1 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2013 Подскажите какие амортизаторы лучше поставить, масло и газ-масло? Езжу очень много по трассе, 1000км в неделю. машина не груженная. Хочется максимального комфорта в езде достичь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2013 Газ-масло поустойчивей. Жесткие, хорошая управляемость. Масло - хороши по ямах. При нагруженной машине тоже хорошо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2013 Я всегда беру только масло, нравится мне когда мягко, а тем более с нашими дорогами... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Morpheus 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2013 Які порадите брати передні амортизатори? Їзджу в основному містом максимум 200 км в тиждень. Дороги у нас погані, так вот і думаю чи брати СААЗ чи Каябу чи ще щось можливо інше?. Два задніх замінив на СААЗ, вроді нормальні, тепер хочу поміняти два передніх, оскільки як сказали на СТО саме правий передній стучить... хоча якось дивно.. їду на маленькій швикдкості - стучить інколи, коли швидко їду стуку взагалі немає, навіть якщо проскакують ямки.... можливо не в амортизаторі справа? На сто казали що точно не шарові і не все решта що думають що саме амортизатор. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2013 Morpheus, стучать может незатянутая рулевая тяга, или маятник, еще суппорт приоткрученный немного. Вообщем проверь сначала все- а то зря аморты поменяешь)) хотя впринципе новые не помешают конечно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Morpheus 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2013 На сервісі казали що штани амортизатора бються об пружину по ходу такий звук - реально чи ні таке?... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тотошка 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2014 Сори если не по теме Подскажите какие взять Амортизаторы передние. И пружины. Посилання Посилання Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2014 масло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тотошка 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2014 То что масло то да вот только не знаю какие Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2014 Бери СААЗ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2014 Тотошка, Бери амморты каяба и пружины к-флекс, и будет тебе счастье от комфорта и управляемости. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тотошка 1 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2014 Дмитрий $, спасибки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Диверсант 23 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2014 Тотошка, Бери амморты каяба и пружины к-флекс, и будет тебе счастье от комфорта и управляемости. Дмитрий $, а если пружины родные, а только амортизаторы? Тогда какие для счастья? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2014 Диверсант, та же каяба, просто родные сейчас уже мало у кого "родные", там просели там еще что нить, а к-флексы очень ближки по характеристикам к стоковым. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Диверсант 23 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2014 У меня не знаю какие - родные или нет. Вроде не просевшие (три пальца свободно между колесом и аркой). А вот аморты просятся, но хочу самую малость жестче стандарта. Скорее бы зарплата... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2014 Диверсант, надумаешь- пиши, в наличии пока есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Диверсант 23 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2014 Дмитрий $, ок. Спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Павел1971 5 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2014 Подскажите какие амортизаторы лучше поставить, масло и газ-масло? Езжу очень много по трассе, 1000км в неделю. машина не груженная. Хочется максимального комфорта в езде достичь. Ставь Скопино 2121 они двухстороние,или Делфи 2121,ставим на Сто (((проверенно,всё есть в наличии цена 200грн за пару,отправляем новой почтой,обращайся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2014 Павел1971, чисто нивовские на ваз классику это убийство себя и кузова, они хороши когда авто на убой идет, картофан да помидоры возить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2014 Павел1971, чисто нивовские на ваз классику это убийство себя и кузова, они хороши когда авто на убой идет, картофан да помидоры возить. Перед - нивовские Делфи Зад - Каяба эксель-Г газ-масло Полёт нормальный уже несколько лет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Morpheus 1 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2014 Поставив амортизатори СААЗ їздять добре але всеодно щось стучить - рульова тяга... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pq-17 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2014 поставил СААЗ задние.поездил неделю.оборвало нижние уши у обоих.поставил триал спорт.бомба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей Vint 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2014 Поставил передние амортизаторы Monroe Original газомасляные, прошли 10000 км пока все хорошо. Задние амортизаторы Tokico масляные. Пока все хорошо. Посмотрю как себя покажут дальше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
саха 2 Скарга Опубліковано: 7 березня 2014 газомасло каяба ексель джі(вибачте за правопис)- вже 6000 нормально,роботою задоволений Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 7 березня 2014 газомасло каяба ексель джі(вибачте за правопис)- вже 6000 нормально,роботою задоволений Мне на них жестковато, буду переходить на масло. Хотя в начале тоже очень нравились. Старею наверно)) или дороги раньше лучше были. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах