yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2013 поздравляю с покупкой, но чет мне кажется, что дырку в твоем кармане она проест изрядную да продадут если шо возможно дороже чем купили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2013 Сьогодні поставив машину на облік, газ не вписав, так як були проблеми з мотором при поставленні машини на облік і було не до газу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2013 Сьогодні поставив машину на облік, газ не вписав, так як були проблеми з мотором при поставленні машини на облік і було не до газу. а шо там за беда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
srg_a 41 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2013 как и у всех бмв, мотор не родной) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2013 как и у всех бмв, мотор не родной) Дык блин при снятии с учёта это же проверяют. Чёт я нехрена не понимаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2013 (змінено) Та букви та цифри мотора не збігалися, мотор перекинутий був чи що я сам не знаю yurecgod, Я купив вже зняту з обліку, вона була на Чернівецькій реєстрації Змінено 17 жовтня 2013 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2013 Ну поставил и фиг с ним. ПОздравляю! Дорого вышло? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2013 (змінено) yurecgod,900 грн. довідка-рахунок(в неділю заплатив ) 630 грн. оплатив в касу, 600 грн--вирішив за мотор Змінено 17 жовтня 2013 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2013 (змінено) Купив задні амортизатори кришки багажника magneti marelli, так як мої взагалі не тримають, на днях поставлю Пару фото Змінено 19 жовтня 2013 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2013 Хороша... Как расход топлива? Двигатель 6-ти цилиндровый? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2013 golden88, Дякую, так 6-ти циліндровий рядний, росхід ще не виміряв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2013 Ну где пропал? Как там пепелац? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
srg_a 41 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2013 та ремонтирует, наверное, из-под машины не вылазит) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2013 (змінено) yurecgod, srg_a, Катаюся, що наразі зроблено і куплено: 1. Куплено амортизатори багажника і поміняно 2. Куплено 2шт. кінцевики цз, бо була виробітка кнопки на водійській дверці і вкл. сигналізація (на фото видно що саме), вже поміняно 3. Куплено 2 пильники полуосів 4. Куплено кулісу в зборі б/у Ближчим часом буду купляти радіатор новий охолодження та ремінь і ролік ГРМ Ще задня права дверка не закривається від сигналізації--можливо сьогодні розберу і подивлюся Змінено 4 листопада 2013 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2013 (змінено) 2 дні тому було зроблено: 1. Поміняно радіатор охолодження, так як мій тік, було куплено новий NISSENS 2. Залито антифриз зелений GROMEX 3. Поміняно 2 пильники полуосів Autofren Seinsa Змінено 9 листопада 2013 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2013 (змінено) В понеділок буде куплено б/у кулісу і буду міняти, також сьогодні має прийти новий набалдашнік ручки кпп під дерево. Фото машини вечером зроблю (підкапотку, салон) І ще я взнав, що в мене задній спойлер на кришці багажника M-Technic Змінено 9 листопада 2013 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2013 VTLK, ну зачем ты эту гадость в систему охлаждения залил? Эту бодягу у нас в Харькове колотят, гадость редкостная. Наши его никто не покупает, так они его на Украину видать начали парить... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2013 VTLK, ну зачем ты эту гадость в систему охлаждения залил?... От тут згоджуся. Бадяга рідкісна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2013 Та я не знав, в нас наоборот говорять що це хороший антифриз((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2013 VTLK, конечно говорят Им же его продать надо, его реальная цена на закупке смешная, он на нем заработал 2 цены. Будь аккуратнее с выбором таких жидкостей. Просто я не уверен, что он не замерзнет у тебя при хорошем морозе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2013 Gmek, Дякую, в понеділок закажу Febi або Velvana Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2013 VTLK, shell zone бери и не мороч себе голову... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2013 VTLK, ты если что - так пиши, проконсультирую по зч и расходникам, за спрос же не убивают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2013 (змінено) Сьогодні було поміняно кулісу Ще сьогодні замітив що розбита полуось 1 шт. і синхронізатор 2-гої передачі здох--включається зі хрустом Змінено 11 листопада 2013 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek-Yalta 3 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2013 Поздравляю, у самого е34, норм аппарат, покажи расшифровку вина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах