VTLK 52 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 alexart, було як--приїхав додому і на другий день не міг завести, бензин є, іскра також була 2 дні промучився і не завів, відтягнув на бмв станцію і мені там її завели, сказали що компресія 6 і все Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 компресія 6 і все Наверное пора копить на капиталку двига Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 Донор с М20 проедет на 3 дня дольше чем предидущий мотор. С такими моторами наверное остались только в Польше где машины убивают по ярче чем у нас. Сделать капиталку если можно и быть уверенным в машине. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 alexart, було як--приїхав додому і на другий день не міг завести, бензин є, іскра також була 2 дні промучився і не завів, відтягнув на бмв станцію і мені там її завели, сказали що компресія 6 і всеЯ читал сначала,да уж компрессия не хорошая.Хорошо хоть пока ездит,машина то надо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 Компресію не заміряв, майстрові я не дуже вірю який робив її, якщо буде мала компресія то буду капіталити, кидати m50 не буду, так як крім нього ще потрібно іншу коробку+ рудуктор + проводку + приборку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 при 6 все свечи должны маслом быть залиты и масло должна жрать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2014 компресія 9 і вище 9.5 . Капремонт поки що відміняється Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2014 компресія 9 і вище 9.5 . Как это понимать ,во всех цылиндрах разная? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2014 у всіх циліндрах майже одинакова компресія в районі 9.5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koan1312 4 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2014 Розбіжність між циліндрами по компресії в межах 1 очка допускається. 9-9,5 - ще можна їздити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2014 Если компрессия маловата, то на сильном холоде авто может не хотеть воспламеняться, потом становиться теплее и вроде все норм. Так что если "проверку холодом" пройдет - то мона ездить дальше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2014 Обновлю, вчора було замінено задні колодки Bosch, колодки ручніка Bosch то троси ручніка Febi, тепер вже працює ручнік Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2014 VTLK, бош не самый удачный выбор колодок - слишком жесткий полимер, который пожирает диски. Ну и эффективонсть торможения тоже от этого хромает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2014 Дмитрий $, машина була розібрана і потрібно було замовити запчастини які б найшвидше прийшли, що було і те замовив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2014 VTLK, бош не самый удачный выбор колодок - слишком жесткий полимер, который пожирает диски. Ну и эффективонсть торможения тоже от этого хромает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 8 березня 2014 (змінено) Хотів на днях замінити склоочисники, но виявилося це проблематично, щітки на е34 відрізняються від звичайних не тільки водійською щіткою (у якій зворотний поводок), але і пасажирської, форма якої несиметрична і зроблена так, щоб повністю облягати скло. Було вирішено купити щітки суто під bmw e34 -- SWF 116.317 Змінено 8 березня 2014 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 9 березня 2014 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 9 березня 2014 VTLK,Красивые фото,красивой машины!А что за шильдики на капоте и багажнике?Вместо бмв? 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 10 березня 2014 alexart, Дякую, шильдики Hamann , я вже з ними купив машину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 березня 2014 VTLK, А на родные БМВ шильдики нехотел поменять? Я думаю моло кто знает что такое hamann, и авто несоотвецтвует hamanny Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 10 березня 2014 DIMON-72, та ще до шильдиків далеко, є більш важливі деталі під заміну, в майбутньому дійде і до них черга Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 10 березня 2014 DIMON-72, Шильдик М, тоже впринципе для красоты весит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 10 березня 2014 Я думаю моло кто знает что такое hamannЗато кто знает,оценит!Буква м правда не вяжется с hamann ,но всё равно,пусть и не hamann,но шильдик говорит о себе знающим.У нас ездит много AMG,Но они от фирмы очень далеки,но шильдик и бюджетные пороги творят чудеса!Все верят что это AMG!А хозяину это и надо. VTLK,я бы шильдики hamann оставил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 березня 2014 VTLK, бош не самый удачный выбор колодок - слишком жесткий полимер, который пожирает диски. Ну и эффективонсть торможения тоже от этого хромает. А які добрі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 березня 2014 Зато кто знает,оценит!. Что оценит?Эта машина вообще некакого отношения неимеет к данному тюнинг ателье. Оценить могут только самообма владельца. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах