dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2020 А я хочу чтобы начали фтрафовать за свет, потому что задолбали слепящие пид.... нехорошие люди! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2020 А я хочу чтобы начали фтрафовать за свет, потому что задолбали слепящие пид.... нехорошие люди! просто таким сварщикам давай хороший дальний в лобовое... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2020 7210 на 10 вольт для того, чтобы при колебаниях напряния от 11 до 15 вольт в сети авто, напряжение на диодах и ток через них не менялись.ну я думаю при 7812 было бы ярче. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2020 ну я думаю при 7812 было бы ярче.Там 10 вольт будуть грубші? А якщо ще струм через діоди збільшити - буде ще яскравіше, але не довго. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2020 ну я думаю при 7812 было бы ярче.Там 10 вольт будуть грубші? А якщо ще струм через діоди збільшити - буде ще яскравіше, але не довго. там 12 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2020 ну я думаю при 7812 было бы ярче.Светодиоды не лампочки, это так не работает! ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2020 там 12 10 вольт для того, чтобы при колебаниях напряния от 11 до 15 вольт в сети авто, напряжение на диодах и ток через них не менялись. 12 вольт там на вході стабілізатора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2020 ну я думаю при 7812 было бы ярче.Светодиоды не лампочки, это так не работает! ))) ну не скажи, я проверял - таки немного ярче там 12 10 вольт для того, чтобы при колебаниях напряния от 11 до 15 вольт в сети авто, напряжение на диодах и ток через них не менялись. 12 вольт там на вході стабілізатора. на выходе, вольтметр не врет, на входе то что дал генератор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2020 на выходеТобто при 11 вольтах на вході, на виході забезпечить 12 вольт?Я не розумію суті тої затії - можна хоч 6 вольт зробити і забезпечити потрібний струм зменшенням обмежувального опору. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2020 Максимальный ток через диоды должен быть 20 мА. Для долгой и надежной работы этот ток должен быть на 10-20% меньше, то есть 18мА. Так что будем прибавлять? Или раз в пол года расклеивать фару? Нет, при 11 на входе, на выходе будет 10. При 10 на входе, на выходе будет 9. При 16 на входе, на выходе будет 10. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2020 Нет, при 11 на входе, на выходе будет 10. При 10 на входе, на выходе будет 9. При 16 на входе, на выходе будет 10.От і я так само вважаю. А яскравість свічення діодів задається струмом, але вище технічних можливостей не скочиш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2020 Для долгой и надежной работы этот ток должен быть на 10-20% меньше, то есть 18мА.хорошая мысль, с диодами дел не имел, лента да. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2020 Нет, при 11 на входе, на выходе будет 10. При 10 на входе, на выходе будет 9. При 16 на входе, на выходе будет 10.От і я так само вважаю. А яскравість свічення діодів задається струмом, але вище технічних можливостей не скочиш. сила тока на светодиоде зависит от напряжения Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2020 сила тока на светодиоде зависит от напряженияНапруга на світлодіоді не дуже міняється, при зміні струму через нього. Саме тому ставлять генератор струму, або просто обмежувальний опір, а не задають напругу, як на лампочці. До речі - лампочка може бути непоганим стабілізатором струму, коли світить у пів накалу. Я то часто використовую - як баретер. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2020 В декабре поставил себе редуктор 4,3. Я сразу заменил сальник, но он все равно потек. Завтра буду опять менять. И еще, не знаю зачем купил инжевый мотор. Но это на долгую, долгую перспективу. Очень хочется инжектор. 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2020 молодец, и сколько за мотор отдал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2020 1500 грн плюс доставка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2020 1500 грн плюс доставка. пфффф если он еще и окажется нормальным (не последний ремонт цпг\квала) то это вообще удача прям Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2020 Я сразу заменил сальник, но он все равно потек. Завтра буду опять менять. тут два варианта: либо фланец в месте прилягания сальника выработан, либо маслоотражающая шайба изношена. Также рекомендую пользоваться сальниками фирмы Corteco (БРТ - гамно), причем перед установкой сальника снять пружинку и установить ее заново, скрутив ее посильнее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2020 1500 грн плюс доставка.блин, реально шара. Где такой взять? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2020 либо фланец в месте прилягания сальника выработанДа! Но, по моему рассуждению, не из-за этого, а из-за того что он кривой.Я поставил новый, но по моему он бракованный, он кривой, так как на большой скорости появляется вибрация и вся машина в масле, а капель в гараже нет. То есть брызгает только на ходу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2020 блин, реально шара.Да! Тут мне просто повезло.Я взял его из-за инжа-головы и впуска. По словам продавца, в одном цилиндре нет компрессии. Но как подумаю что еще нужно докупить, мама дорогая!))) Так что это мой очередной долгострой.!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2020 Но как подумаю что еще нужно докупить, мама дорогая!)))всегшо да ничего, мозги, проводку, дмрв и катушку. форсунки пролить промыть, поменять резинки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2020 либо фланец в месте прилягания сальника выработанДа! Но, по моему рассуждению, не из-за этого, а из-за того что он кривой.Я поставил новый, но по моему он бракованный, он кривой, так как на большой скорости появляется вибрация и вся машина в масле, а капель в гараже нет. То есть брызгает только на ходу. запросто может быть... а зачем менял фланец? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2020 всегшо да ничегоБак или волговский насос, обратку, датчик кислорода и выхлопную, датчик скорости,воздушный фильтр с прибамбасами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах