Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 ~@roma@~, забачив виправлене, дякую! а на практиці без пузиря не розібратись я збігаю єслі шо) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 я збігаю єслі шо) далековато....але якщо приїдеш - не питання))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 але якщо приїдеш не спокушай)) і в лічку пиши ціну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 Andriy1352,завтра напишу))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 PavelV, ок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Побанячили і хватить)) Треба і машину робити. Доварив кронштейни для рейки, обварив лонжерони, на лівому від рульової колонки було три тріщинки але з рейкою вже цих проблєм не буде[emoji4] Пройшовся перетворювачем ржі і погрунтував епоксидним грунтом. Поки сохло, доварив штани і помалював їх. Далі відмив рейку і почіпляв її та штани. Кронштейни вийшли міцні, рейка сидить мертво. Спробував без тяг який може бути виворіт Це максимум-далі стаб не пускає Спробував тяги для цього положення..-дістають. Це просто раніше колеса в арках впиралися, того і не міг настільки викрутити. Завтра думаю зайнятись цим питанням. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Оце тобі,рейка нижче балки,її ж знесе на ямах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий Самоделкин 95 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 (змінено) optimus prime, с клиренсом пол метра? Да Андрюхе если еще проставочку большую поставить, то он машины сможет сверху объезжать, в том числе и автобусы. Змінено 3 січня 2016 користувачем Дмитрий Самоделкин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Дмитрий Самоделкин, Ну не сильно и большой клиренс,к тому же пружины осядут как начнет ездить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 я бы снизу на балке наварил бы защиту на уровень рейки, особенно в самых низких местах в виде лыж типа, что бы если не проезжаешь где то, то цеплял не рейкой, а именно этой защитой... у меня крепление рейки в виде лыж, так вот один раз на киевской зацепил когда ехал с Харькова, не сильно, но краску полосой сдер... скоріш справді такі) а ты думаешь именно пластиковые накладки прикрепить на крылья или именно гольфовские арки железные приварить? просто лучше бы именно железные наварить, наварить и бортики загнуть внутрь на них, так что бы колеса заходили под эти арки, а то вон вижу на пластике этом внутрь бортики далеко заходят, в итоге расширение бесполезное, колесо за эти борты цеплять будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 дак у меня эти ж гольф арки и стоят..... у Дмитрия$ брал.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Оце тобі,рейка нижче балки,її ж знесе на ямах? Інакше не стає[emoji20] , але вона під захистом буде. я бы снизу на балке наварил бы защиту на уровень рейки, особенно в самых низких местах в виде лыж типа, что бы если не проезжаешь где то, то цеплял не рейкой, а именно этой защитой... у меня крепление рейки в виде лыж, так вот один раз на киевской зацепил когда ехал с Харькова, не сильно, но краску полосой сдер... а ты думаешь именно пластиковые накладки прикрепить на крылья или именно гольфовские арки железные приварить? просто лучше бы именно железные наварить, наварить и бортики загнуть внутрь на них, так что бы колеса заходили под эти арки, а то вон вижу на пластике этом внутрь бортики далеко заходят, в итоге расширение бесполезное, колесо за эти борты цеплять будет Захист закриває все і рейку теж. Арки робитиму сам, бо тих пластмасок надовго не вистачить(перевірено колхозом)) дак у меня эти ж гольф арки и стоят..... у Дмитрия$ брал.... Так ось хто їх взяв)) І як вони? Зараз вони недешеві. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Арки робитиму сам, бо тих пластмасок надовго не вистачить(перевірено колхозом)) Може на розборці щось по шукати я тобі якраз за металеві і говорив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Andriy1352, Тебе надо было НИву делать я как погляжу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Арки робитиму сам, бо тих пластмасок надовго не вистачить(перевірено колхозом)) Може на розборці щось по шукати я тобі якраз за металеві і говорив. Шо то за залізні арки? Andriy1352, Тебе надо было НИву делать я как погляжу То давня мічта[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 доварив штани і помалював їх. нет смысла красить, выгорят же все равно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Може на розборці щось по шукати я тобі якраз за металеві і говорив. Шо то за залізні арки? Так просто з крил зрізати в вже комбінувати шоб наварити на свої.біля мене є розборка по гольфах можу взнати що до чого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 нет смысла красить, выгорят же все равно) Та ясно. Ну хоч для фотке разок мона. Заодно перевірю як та фарба. Шо то за залізні арки? Так просто з крил зрізати в вже комбінувати шоб наварити на свої.біля мене є розборка по гольфах можу взнати що до чого Я думав всі вони з пластиком. . Ну спитай, дякую. Як воно буде цікаво. Чи не малі будуть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 с гольфа вырезают и вваривают) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 с гольфа вырезают и вваривают) Так я і про то кажу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Великий в них радіус? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Ну не сильно и большой клиренс,к тому же пружины осядут как начнет ездить воо...і я кажу не треба пилять пружини - все поставиш чого зараз нема, сам сядеш і машина вже ж просіла... а тут пружини ще порізав і все - пузотьорка... а так якраз норм просвіт.....ще ж захист пару сантиметрів зїсть нет смысла красить, выгорят же все равно якщо ти не помітив фарба жаростійка... в мене такою ж тільки жовтою помальовані і нічого досі не вигоріло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 якщо ти не помітив фарба жаростійка... и шо шо жаростийка? я тоже красил и выгорело) то у тебе тачко стоїть, більше чим їздить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 воо...і я кажу не треба пилять пружини - все поставиш чого зараз нема, сам сядеш і машина вже ж просіла... а тут пружини ще порізав і все - пузотьорка...а так якраз норм просвіт.....ще ж захист пару сантиметрів зїсть Куда она просядет я Х.З. если честно. Между аркой и колесом 11см + двойной стаб. Пусть хоть вернет в сток высоту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 За півроку і 600км пробігу зовсім не просіли. Зараз до рейки 20см. Ну з захистом буде 19... Тре поміряти до балки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах