Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

@denis13, я хочу точні показники спідометра, для мене це важливо. Тай моя торпєда вся полопала. І моя автівка не в розділі "оригінали клюбу" і ніколи того не прагнула. Зовні я вертаюсь до хрому, це я думаю непогано, в порівнянні з тим, яка автівка була 15 років тому. А от технічно хочу більше всього.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

denis13, я хочу точні показники спідометра, для мене це важливо. Тай моя торпєда вся полопала. І моя автівка не в розділі "оригінали клюбу" і ніколи того не прагнула. Зовні я вертаюсь до хрому, це я думаю непогано, в порівнянні з тим, яка автівка була 15 років тому. А от технічно хочу більше всього.

Так засунь тот спидометр в родную приборку. И вообще то настоящие рейсЭрЫ ездют по тахометру :) 

Тем более возвращаешся в хром. И получится как есть тройка красная типо сток внешка, форточки убрали :) засунули от е30 торпедо. Вообщем нипанятно. 

Поділитися повідомленням

@denis13,я кватирки не прибрав, бо вони і кандьор влітку замінять і як куриш, то витягують все, а не так як суцільні, де все назад залітає.

Красна трійка це ти про руду Діптауна?

Поділитися повідомленням

@Andriy1352, форточки крутяк. Очень продуманый девайс. 

А про чью тройку я х.з., но с виду ничьо, а присмотреться х.з., хром есть, форточек нет, торпеда е30 :bm:

Поділитися повідомленням

@denis13, я хочу точні показники спідометра, для мене це важливо. Тай моя торпєда вся полопала. І моя автівка не в розділі "оригінали клюбу" і ніколи того не прагнула. Зовні я вертаюсь до хрому, це я думаю непогано, в порівнянні з тим, яка автівка була 15 років тому. А от технічно хочу більше всього.

откалибруй тогда родной. Или ланосовский всунул бы. У меня вон врет, я просто знаю на сколько, так и езжу.

Поділитися повідомленням

@denis13,то про кого ти??

В мене кватирки є і торпєди е30 немає

Може цю мав наувазі?

c12af97f7f632a7041458996d7fa2069.jpg

Поділитися повідомленням

@VETALZZZ,який ланус?? Фу. Хай простять мене їх володарі. Зараз теж бреше на малих швидкостях десь на 20, а після сотні більше. Але не в тому суть. Звикнути можна до всього. Раз я маю людську підвіску і датчик в редукторі, то вже і приборку поставлю.

@denis13,були такі мислі, але заколхозю е36. Ну вибач:)

Поділитися повідомленням

@denis13,ну то ясно..

будемо зосереджуватися на технічній частині і на комфорті. А дизайн буде зовні. Я он вже і бампер задній прикупив)

Поділитися повідомленням

Знайшов сьогодні час замінити розподвал. Трохи на моїй машині це загаяно, бо треба або захист знімати або піддомкрачувати колесо. Вибрав другий варіант.

Все гут, авто завелось без проблєм і не димить. Дякувати Богу, шлапаки не погнуло.

Доречі розподвал з двома шестигранниками, але з написів тіки ваз і непанятні цифри.

ef7ecfa65f571c58dba9fb4a08592a75.jpg

*

Поділитися повідомленням

будемо зосереджуватися на технічній частині і на комфорті. А дизайн буде зовні. Я он вже і бампер задній прикупив)

Моя думка - можна ставити будь-яку торпеду, яка влізе (якщо не влізе, то теж можна)! :) Головне - це машину не продавати, як деякі! :(

Поділитися повідомленням

Моя думка - можна ставити будь-яку торпеду, яка влізе (якщо не влізе, то теж можна)! :) Головне - це машину не продавати, як деякі! :(
Это конструктор который можно складывать как тебе угодно. А если бы в наше время было проще, то у каждого остался бы жигуль. Мне вот не хочется продавать свою, а та же тыща полторы сыграет роль в покупке нового.

Андрей1352, компрессию мерял? Бо у меня после обрыва цепи, хоть и цековки все дела, все равно стремно. Оновроде все норм, но это такое дело, сам знаешь.

Поділитися повідомленням

Сьогодні прогрів і заміряв компресію. Навіть трохи вища, ніж коли цей дригун поставив. Свічки не в копоті, вихлоп чистий.

*

Поділитися повідомленням

Сьогодні прогрів і заміряв компресію. Навіть трохи вища, ніж коли цей дригун поставив. Свічки не в копоті, вихлоп чистий.

*

бімба! все хорошо, когда хорошо заканчивается.

Поділитися повідомленням

Еще раз просто оставлю это здесь... :af:

7dee08cs-960.jpg

e0ae08cs-960.jpg

А так-то жду результата установки приборов! Особенно по подключению.

Поділитися повідомленням

@Земляк,гарні спідометри, тільки не електронні).

А ти з якою метою підключенням цікавишся?

Поділитися повідомленням

7dee08cs-960.jpg

e0ae08cs-960.jpg

с хром кольцами бімба!

Поділитися повідомленням

7dee08cs-960.jpg

e0ae08cs-960.jpg

хорошая тема. давно хотел себе сменить шкалы, но дальше мечты не доходит. стрелку не правильно поставишь и все. 

в загашнике лежат приборы аля спорт, подсветка все дела, но все никак не поставлю, кстати могу предложить кому на продажу если интересно)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз