denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2017 Анрюха фигней маешься с торпедой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2017 @denis13, я хочу точні показники спідометра, для мене це важливо. Тай моя торпєда вся полопала. І моя автівка не в розділі "оригінали клюбу" і ніколи того не прагнула. Зовні я вертаюсь до хрому, це я думаю непогано, в порівнянні з тим, яка автівка була 15 років тому. А от технічно хочу більше всього. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2017 denis13, я хочу точні показники спідометра, для мене це важливо. Тай моя торпєда вся полопала. І моя автівка не в розділі "оригінали клюбу" і ніколи того не прагнула. Зовні я вертаюсь до хрому, це я думаю непогано, в порівнянні з тим, яка автівка була 15 років тому. А от технічно хочу більше всього. Так засунь тот спидометр в родную приборку. И вообще то настоящие рейсЭрЫ ездют по тахометру Тем более возвращаешся в хром. И получится как есть тройка красная типо сток внешка, форточки убрали засунули от е30 торпедо. Вообщем нипанятно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2017 @denis13,я кватирки не прибрав, бо вони і кандьор влітку замінять і як куриш, то витягують все, а не так як суцільні, де все назад залітає. Красна трійка це ти про руду Діптауна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2017 @Andriy1352, форточки крутяк. Очень продуманый девайс. А про чью тройку я х.з., но с виду ничьо, а присмотреться х.з., хром есть, форточек нет, торпеда е30 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2017 @denis13, я хочу точні показники спідометра, для мене це важливо. Тай моя торпєда вся полопала. І моя автівка не в розділі "оригінали клюбу" і ніколи того не прагнула. Зовні я вертаюсь до хрому, це я думаю непогано, в порівнянні з тим, яка автівка була 15 років тому. А от технічно хочу більше всього.откалибруй тогда родной. Или ланосовский всунул бы. У меня вон врет, я просто знаю на сколько, так и езжу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2017 @denis13,то про кого ти?? В мене кватирки є і торпєди е30 немає Може цю мав наувазі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2017 @Andriy1352, Так ты приборку будешь пилить в родную торпеду? За ту тройку забудь не об ней речь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2017 @VETALZZZ,який ланус?? Фу. Хай простять мене їх володарі. Зараз теж бреше на малих швидкостях десь на 20, а після сотні більше. Але не в тому суть. Звикнути можна до всього. Раз я маю людську підвіску і датчик в редукторі, то вже і приборку поставлю. @denis13,були такі мислі, але заколхозю е36. Ну вибач Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2017 @Andriy1352, Вообще мимо е36. Ну как хочешь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2017 @denis13,що мимо е36? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2017 @Andriy1352, Мимо по дизайну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2017 @denis13,ну то ясно.. будемо зосереджуватися на технічній частині і на комфорті. А дизайн буде зовні. Я он вже і бампер задній прикупив) 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2017 Знайшов сьогодні час замінити розподвал. Трохи на моїй машині це загаяно, бо треба або захист знімати або піддомкрачувати колесо. Вибрав другий варіант. Все гут, авто завелось без проблєм і не димить. Дякувати Богу, шлапаки не погнуло. Доречі розподвал з двома шестигранниками, але з написів тіки ваз і непанятні цифри. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazunchik 248 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2017 будемо зосереджуватися на технічній частині і на комфорті. А дизайн буде зовні. Я он вже і бампер задній прикупив) Моя думка - можна ставити будь-яку торпеду, яка влізе (якщо не влізе, то теж можна)! Головне - це машину не продавати, як деякі! 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2017 ,золоті слова, Андрій батькович[emoji482] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2017 будемо зосереджуватися на технічній частині і на комфорті. А дизайн буде зовні. Я он вже і бампер задній прикупив)Моя думка - можна ставити будь-яку торпеду, яка влізе (якщо не влізе, то теж можна)! Головне - це машину не продавати, як деякі! Это конструктор который можно складывать как тебе угодно. А если бы в наше время было проще, то у каждого остался бы жигуль. Мне вот не хочется продавать свою, а та же тыща полторы сыграет роль в покупке нового. Андрей1352, компрессию мерял? Бо у меня после обрыва цепи, хоть и цековки все дела, все равно стремно. Оновроде все норм, но это такое дело, сам знаешь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2017 @Creativ4eg,завтра прогрію і заміряю. Ясно шо всяке буває... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2017 Сьогодні прогрів і заміряв компресію. Навіть трохи вища, ніж коли цей дригун поставив. Свічки не в копоті, вихлоп чистий. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2017 Сьогодні прогрів і заміряв компресію. Навіть трохи вища, ніж коли цей дригун поставив. Свічки не в копоті, вихлоп чистий. * бімба! все хорошо, когда хорошо заканчивается. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2017 @VETALZZZ,видно в такті стиснення якраз обірвало. От потім і не гнуло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Земляк 167 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2017 Еще раз просто оставлю это здесь... А так-то жду результата установки приборов! Особенно по подключению. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2017 @Земляк,гарні спідометри, тільки не електронні). А ти з якою метою підключенням цікавишся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2017 Еще раз просто оставлю это здесь... А так-то жду результата установки приборов! Особенно по подключению. с хром кольцами бімба! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2017 Еще раз просто оставлю это здесь... А так-то жду результата установки приборов! Особенно по подключению. хорошая тема. давно хотел себе сменить шкалы, но дальше мечты не доходит. стрелку не правильно поставишь и все. в загашнике лежат приборы аля спорт, подсветка все дела, но все никак не поставлю, кстати могу предложить кому на продажу если интересно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах