gidkiy 5 Скарга Опубліковано: 16 червня 2015 (змінено) Ну я пока мись 60% что еду на своем папелаце. Но еще планов по ремонту куча. И если жена все деньги в ремонт в квартире не заберет. Тогда мои шансы на 60% испарятся. А то на когото надеятся это можно прогореть. А так свой папелац подготовлю а Пашка если всетаки надумается то можно и сним поехать. Змінено 16 червня 2015 користувачем gidkiy Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 червня 2015 Ну я пока 15% що на своєму, 5% що на Дністер і 80% на картошку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 16 червня 2015 Люба це сестра Упс... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 червня 2015 Упс... Бідна Люба. Хорошу їй Паша ймовірність курортів розписав))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 16 червня 2015 Ну я пока 15% що на своєму, 5% що на Дністер і 80% на картошку Нє, ну ти приколіст одначе) Короче, не забивай тут людям голову їдь на картошку і якщо хочеш писати тут, то по суті будь ласка.. Відсотки на роботі рахуй, а тут люди з серйозними намірами, не на 15%)) А то їду не їду, то тут, то там[emoji12] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 16 червня 2015 О, задав, у кого там клубний прапор є? Точніше - хто може дати на поїздку?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 У сержа) но флаг едет на днестр) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 у кого там клубний прапор є? могу тебе дать один флаг. у меня их как бы два. но с условием что после поездки вернете, что бы все было у одного человека. ок? главное не потеряйте) У сержа) но флаг едет на днестр) у меня 2 флага если шо))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Ты его Паше дай))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gidkiy 5 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Зачем Паше флаг на картошке? А или если флаг будет у Пашки то ему 100% нужно ехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 эх если машин 50 поехало вот бы клево было.... Я вот кстати недавно думал..когда еду с Западной и доезжаю до Умани мне кажется что я уже дома....думаю да че там 350 до Херсона и 550 домой.....и смотрю на знак "Киев 200 км" и думаю как все у нас рядом.... даже не знаю какая причина отсутствия людей на встрече лучше ....денег нет или желания.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 могу тебе дать один флаг. у меня их как бы два.но с условием что после поездки вернете, что бы все было у одного человека. ок? главное не потеряйте) у меня 2 флага если шо))) Нет, не верну, потеряю и обязательно не отдам!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Нет, не верну, потеряю и обязательно не отдам!)) я знаю где ты живешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 я знаю где ты живешь не поможет. то он опечатался. он наверно хотел сказать не потеряю а потеряюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Creativ4eg, djurka, lol[emoji38][emoji23] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Afft, Ну а чо? Если все норм, то Жидкий будет, знач есть все шансы потеряться в пивном угаре ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Afft, Ну а чо? Если все норм, то Жидкий будет, знач есть все шансы потеряться в пивном угаре ))))) Он бросил пить! и теперь, разве что, только самому пройти испытания трезвости)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Он бросил пить!Шиииитооооо?????????Коляныч? На тебя тут клевещут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Шиииитооооо?????????Коляныч? На тебя тут клевещут. Не шиитто, а достоверная инфа.. Колян, выходи)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Колян, выходи Не выйдет. ему стыдно )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gidkiy 5 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Да было дело месяц продержался. Признаюсь. Но пиво я не брошу. А водку ну ее в пень. Так что с рядов трезвиников вычеркнуть на время поездки. А в рялы пивоманов можно записать жирным маркером. ))))) Что за народ. Начали с флага закончели бутылкой. Вот вы все сведете к выпить и покуралесить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 17 червня 2015 Да было дело месяц продержался. Признаюсь. Но пиво я не брошу Ну я ж знал, что от николаевского янтаря ты никуда не денешься ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gidkiy 5 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Жена добралась до заначки. Моя поездка вероятность упала до 25%. Паша неделя остается. Что у тебя слышно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Жена добралась до заначки. Моя поездка вероятность упала до 25% с вертухи в щи жене, шоб без спроса не брала не свое. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Жена добралась до заначки. Я думал такое только в анекдотах бывает.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах