Facktor 5 Скарга Опубліковано: 12 липня 2011 В планах попасти в зоопарк, в ельпасо на піцу і десь так погуляти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 14 липня 2011 Наш план поїздки у рівненську область і місто Рівне. 1. Зустріч о 6.00 на заправці ОККО по вул. Рівненській. Вирішуємо на місці ще деякі організаційні моменти і одразу вирушаємо. З собою брати якісь бутерброди, плавки, гарний настрій. 2. Їдемо до Клєвані. Там відвідуємо замок князів Чорторийських і тунель кохання. 3. Їдемо до с.Базальтове. Відвідуємо кар"єр, дивимось на базальтові стовпи. 4. Їдемо до Рівного через Костопіль. В Рівному ідемо в зоопарк, обідаємо, і далі вирушаємо на Луцьк. 5. Якщо буде залишатися час, то можливо заїдемо в Гаразджу покупатися. Можливий варіант що покупаємося в якомусь іншому місці по дорозі. Вам пропонуємо зустрітися о 7.00 в Клєвані і зробити з нами круг Клєвань-Базальтове-Костопіль-Рівне. Є бажаючі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 14 липня 2011 Добрий день. Я з дружиною (станом на сьогодні) на 80% приєднаюсь до Вас. Прошу надати Ваші контакти для зв'язку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 14 липня 2011 План хороший, к сожалению в Клевани присоединиться не смогу - буду у тещи. Разве что где-то в Ровно в обед пересечемся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 14 липня 2011 050 438 38 74 Макс 099 075 79 47 Саша Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 15 липня 2011 Рановато, не смогу. Слип а есть картинка что на аве ток по больше?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 16 липня 2011 Розібрав техніку... причина стуку (я такого ще не бачив) повідлітали рокера випускних клапанів 2-го і 4-го циліндрів. Пружинки, що їх тримають полопали. Як машина ще рухалась??!! Поміняв пружини, регульнув клапана, все працює, стука нема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 16 липня 2011 Слип а есть картинка что на аве ток по больше?) Где-то есть. Надо поискать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 18 липня 2011 (змінено) Доброго дня. На вихідних мав чудову нагоду познайомитись з Луцькими суклубниками. Хочу виразити подяку за чудовий відпочинок, дружню атмосферу, та тривалі "покатушкі". Все було супер. Ну і декілька фоток: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання "Тунель Кохання" красота: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання А ось по такій бруківці клятий GPS вів нас навпростець ( десь більше 20км зі швидкістю теж 20км/год) " rel="external">Посилання Перші проблескі цивілізації дали нам надію. Правда месні люди офігевали чому ми поїхали на с. Базальтове тою дорогоюДоречі пилюкі наїлись всі. Після чого вирішили випити пивка та з'їсти морозива. Магазини працюють без вихідних з перервою на обід. (треба ж якось підтримувати рівень алкоголю на постійному рівні ) " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Нарешті омріяний асфальт, а там, недалеко, і с. Базальтове " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Радості не було меж: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Каріби " rel="external">Посилання Вода піпец яка чиста. " rel="external">Посилання Ну а така техніка для даного села не диковинка... " rel="external">Посилання Фото - "Слон і Моська" " rel="external">Посилання Після фот всі побігли купатись. Я так закохався в дану водойму, що залишився на ній аж до 19:00. Всім дякую. Вибачте, що звіт розмістив тут, не знайшов теми - "зустрічі форумчан" . Якщо потрібно дайте ссилку на тему я перекину (щоб не флудить). Фоти робив телефоном тому за якість - сорі Змінено 18 липня 2011 користувачем bag2525 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 18 липня 2011 Фотки СУППППЕЕЕЕЕРРРР!!!!!!!!!!...а тема называется "Фото со встреч")) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2011 Гарно. Може і нам десь недалеко біля води свої авто провітрити ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2011 Я ( як завжди ) ЗА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 22 липня 2011 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lioxa 1 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2011 (змінено) нехотів створювати нову тему, може кому буде цікаво - відео із ІІ туру драгрейсингу у м Рівне 07 серпня 2011р [color="Red"> [color="Red"> Змінено 9 серпня 2011 користувачем Lioxa Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2011 Оо БОЙБЫ сменили вывеску? Под старой нагадили много решили сделать ребрендинг?)))) Смена имени клуба не сменит людей.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lioxa 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2011 Оо БОЙБЫ сменили вывеску? Под старой нагадили много решили сделать ребрендинг?)))) Смена имени клуба не сменит людей.... Це зовсім інший клуб Все неадекватне керівництво БАБАЙЯ осталось на Бабайі це навіть не клуб а автомобільно-спортивне об'єднання, яке дійсно чимось займається Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2011 Оо БОЙБЫ сменили вывеску? Под старой нагадили много решили сделать ребрендинг?)))) Смена имени клуба не сменит людей.... Кос, я бы не стал так категорично выступать. В клубе было ооочень много людей и нельзя всех называть неадекватами если ты и столкнулся в свое время с парой-тройкой таких... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2011 Кос-Андрюха прав на все 100!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2011 (змінено) Ребят у вас свое мнение но у меня аргументы когда я на велосипеде именно из-за этих ребят пару раз чуть на капоте не катался так они мало того что "сори не заметил" так даже хамили в ответ... Да и не забываете проступок одного проступок целого клуба... Змінено 12 серпня 2011 користувачем yan_kos Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lioxa 1 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2011 Народ, БАБАЙ там вообще не причом, Бабая і близько на дразі не було Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2011 мля, я так хочу на лісапєді покататись... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2011 Уважаемые соклубники!!!!!!!!!!!!!!!!!Обращаюсь ко всем кто заходит или хоть рас был в этой ветке! Просто больно смотреть,что у нас творится!так уж сложилось-что как нас вместе всех собрать-то нас много-а вот что-то сделать,организовать,собратся-так и не получается....еще год назад мы возмущались на счёт Волынского региона,что они никуда далеко не ездят,не могут собратся вместе с нами подводят....а что теперь?!?!?их набралось очень нехилое количество,они дружны,и очень "активны"! Я согласен-что если всех поднять,то народ идёт,и поддержывает идеи-но ребята-актив клуба не заканчивается на Слипе,мне ,Косте...по ряду причин у каждого из нас сейчас не получается собиратся или проявлять активность-но вас же много!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...неужели нельзя организовать встречу без нас???? ..еще обращась к совсем неактивным людям!...вас много зарегистрировано с Ровно....тогда один вопрос-или вы регистрировались ради прикола,или чего-то не понимаете....может думаете что тут надо платить деньги,так внимательно почитайте-такого у нас нет!!!!!!!.Это просто клуб по интересам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..... ...простите-если я кого обидёл,просто больно смотреть на то ,что у творится в нашей Ровенской ветке.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2011 Ничего, Веталь, всё исправится - жизнь движется по спирали. Ведь когда-то движение всего западного региона начиналось с Ровно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2011 Ну это то да,но всё равно обидно....город не чём не меньше Луцка,та и народа зарегистрированного тоже много...а вот актива нет.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2011 ....и так первая "регулярная" встреча клуба 26.08.20011!!!!!!!!!!!...просьба по мере возможности и желания подтянутся всем!!!!!!!!!!...на повестке дня обсуждение и выдвижение идей по развитию наше ветки!!!!!!!...время есть-подумайте,прикиньте-кто что надумал,может кто-что поменять хочет-приветствуется любая идея!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах