Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 5 червня 2011 feb73,НЕТ НАХ!!!!!! ОТСЕЧКУ)))))))))))))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 5 червня 2011 Отсечкин Николаева однако. С вывода тахометра реле подцепил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 5 червня 2011 feb73,да, да, большое, там кароче напряжение выдает 11.5 вольт но ток по ходу слабый, я реле подогнул шоб почти в притых и вуаля)))))) как настоящая ралийная машына)))!!!!! завтро видос покажу!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 5 червня 2011 Жэка-шабашник, ты возьми завтра маленькое с той сигналки, провода припаяю к нему. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 5 червня 2011 <iframe src="http://vkontakte.ru/video_ext.php?oid=27274469&id=160284493&hash=d7b88a568421fc0e" width="607" height="360" frameborder="0"></iframe> feb73, та я уже зделал на скрутках)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 6 червня 2011 Монтаж )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 6 червня 2011 Жэка, ну ты видео выложил, ниче не видно. А за отсечку- молодец! Ты ж помнишь, я тоже такую хочу))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 6 червня 2011 Жир - а а скольки отсечка стоит, где то на шести? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 6 червня 2011 та не, на видео она дето 3-4, там крутилка есть, любые обороты можно поставить!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ssergxxx 1 Скарга Опубліковано: 7 червня 2011 хорошая вещь))) не по теме: болты кто-то видел удлиненные на нижние рычаги? или они стандартные все... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 7 червня 2011 Ssergxxx, токарю закажи, потом на наждаке квадратные головки сделаешь. А что, развальчик не выставляется? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 7 червня 2011 удлиненные на нижние рычаги А зачем, позвольте спросить????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ssergxxx 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2011 MuMik, для норм. развала не хватает длины болтов... после сварочных работ видать немного повело кузов.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 9 червня 2011 немного повело кузов.. Хренасебе немного. Сколько мулиметров не хватает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ssergxxx 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2011 feb73, развальщик говорит на 2 шайбы, значит 3-4 мм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 11 червня 2011 Парни, а нука подскажите какие симптомы, когда балка дает трещину ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 11 червня 2011 Nimax,трещина в балке - это основной симптом заболевания "трещина в балке", тебя может последствия интересуют?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 11 червня 2011 последствия я и так знаю. Мне интересно какие звуки или движения производит кузов с таким симптомом ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 11 червня 2011 Стуки подозрительные есть? Машину ведет куда-нибудь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 11 червня 2011 Стуки есть, по этому и спрашиваю. Сегодня проверял, на скорости 100 км в час, при спуске с 6 слободской до 3 слободской едва заметно ведет в лево. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 11 червня 2011 Так стучать много чего может. Без ямы не обойтись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 11 червня 2011 увы, таковой не имею Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 12 червня 2011 Nimax,есть такое изобретение - лопата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 17 червня 2011 Завтра хочу сьездить на Кирова, посмотреть почем нынче коробки R1. Кто подскажет на какие нюансы смотреть ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 17 червня 2011 Nimax, а они там есть вообще? И в чем их прикол? Ладно, если бы АКПП. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах