Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 Шо це за піщалка? Як там двигун? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 Шо це за піщалка? Як там двигун? кусочек morel tempo 6, а по мотогру гуд всё, завтра думаю отчитаюсь. Сегодня был последний рабочий день в году и я таки приехал домой в седьмом часу, а не одинадцатом, там глядишь и время на пост будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 Чекаєм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 А шо звук мотора не радует? Я иногда включаю все. 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 Я иногда включаю все. печку в жару, дальний днём и дворники в засуху А шо звук мотора не радует? ну из-за дырявой гофры немного пухкает, а так считай что-то там под капотом есть, после 3000 немного и слышно 1 Gutman відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2018 А шо звук мотора не радует? Я иногда включаю все. аналогично, звук мотора это что то уррррр Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2018 Отчёт о капитальном ремонте двигателя в канун Нового года, пока не открыл бутылку виски и не ушел в астрал накидаю буквы. Уже две недели как ежедневно автомобиль колесит дорогами города. Итак что же было сделано по двигателю: блок цилиндров был заменён на донорский в хорошем состоянии без задиров, гильз и прочего травматизма поршни и шатуны с донорского мотора обзавелись новыми кольцами mahle стандартного размера и сыграли свадьбу по коленчатому валу точно не помню какой остался, он был зафиксирован вкладышами стандартного размера как в корне так и шатунах ГБЦ лишилась двух клапанов которые были так же сняты с донора, остальное было в отличном состоянии (напомню что мотор делали да наделали делов в итоге с кривым шатуном) Из одноразовых деталей это сальники коленвала, распредвалов и клапанов, прокладки клапанной крышки, ГБЦ и коллекторов соответственно новые Новый ГРМ и помпа которая висит на ремне Ну и видео на прогреве, никакого дыма, уровень масла на месте хотя ранее каждую неделю доливал по литру точно 4 Gutman, Andriy1352, golden88 та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2018 А яких дєлов наробив кривий шатун? Циліндри і коліно в стандарті.І той, фоток процесу треба було наробити а не тіки тьолочок знімати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2018 @Солекс Делортович, рад что все получилось на отлично, успешной обкатки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2018 А яких дєлов наробив кривий шатун? перекос поршня в цилиндре, какая отсюда компрессия будет и т. д. Циліндри і коліно в стандарті ну такие вот япошки плохие, даже не дали ремонтный размер взять, ну а тот блок гильзованый и пописаный(фото выше выкладывал) с перегревом теперь лежит в гараже І той, фоток процесу треба було наробити а не тіки тьолочок знімати Делал не я, а знакомые мотористы, замечательные ребята. Я бы с моим свободным временем некоторое время не могу заниматься ремонтом, так бы весной выехал @Солекс Делортович, рад что все получилось на отлично, успешной обкатки! впервые почувствовал когда мотор не едет, как-то тяжело ему, сейчас уже легче после рождества как раз масло поменяю, на 1000 км. Планирую катнуть кружок в 400км и как раз пробег в 1000-1200 км будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2018 Планирую катнуть кружок в 400км и как раз пробег в 1000-1200 км будето, нормально ты катаешься, я только вчера через 1500км перешагнул. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2018 Добре, що через той перекос не подерло циліндр. І той, німці теж такі погані. В моєму донорському блоці 93р з хз яким пробігом хон заводський і поршньова в допуску. Лиш шатун дибіли вмудрились провернути і вгробити коліно. В 0.25 шліфував теж провернутий строкєрський колінвал.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2018 Добре, що через той перекос не подерло циліндркажется ты не понял, родной блок испорчен (надо гильзовать) и снят с авто, там ещё следы перегрева по цилиндрам, вот фото на что я ссылался выше: о, нормально ты катаешься, я только вчера через 1500км перешагнул. ну в день около 30-40 км минимум Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2018 Заплутався. Всьо в наміналє збило з пантелику Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2018 Всьо в наміналє збило з пантеликуя ж говорю что они плохие. Требую диких ремонтных размеров!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2018 Всьо в наміналє збило з пантелику я ж говорю что они плохие. Требую диких ремонтных размеров!!!!!Та шо хош підібрати можна)Які там розміри цпг та коліна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2018 Всьо в наміналє збило з пантеликуя ж говорю что они плохие. Требую диких ремонтных размеров!!!!!Та шо хош підібрати можна)Які там розміри цпг та коліна? надо мерять, а оно надо?)))) Пусть трудится, я ему маселко хорошее куплю, сейчас в раздумиях что взять из 5w30 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2018 Всьо в наміналє збило з пантеликуя ж говорю что они плохие. Требую диких ремонтных размеров!!!!!Та шо хош підібрати можна)Які там розміри цпг та коліна? надо мерять, а оно надо?)))) Пусть трудится, я ему маселко хорошее куплю, сейчас в раздумиях что взять из 5w30Ну тиж в курсі теххарвктеристик свого дригуна. Згадай, щоб я не гуглив) Масло в другана кошерне бери)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2018 Масло в другана кошерне бери))может comma из дорогой линейки возьму, mazda ОЕ завлекает или какой нибудь mobil не с рынка или магазика Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2018 Масло в другана кошерне бери)) может comma из дорогой линейки возьму, mazda ОЕ завлекает или какой нибудь mobil не с рынка или магазикаЯк це не матюль?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2018 @Andriy1352, то что я один раз залил при первой замене в 2105 так вы всю жизнь вспоминать будете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2018 @Andriy1352, то что я один раз залил при первой замене в 2105 так вы всю жизнь вспоминать будете? Ти тут ні при чому) земляки всетаки. Думав там такий кредит довіри. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2018 @Andriy1352, то что я один раз залил при первой замене в 2105 так вы всю жизнь вспоминать будете? Ти тут ні при чому) земляки всетаки. Думав там такий кредит довіри. время видел? пора за стол)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2018 @Andriy1352, то что я один раз залил при первой замене в 2105 так вы всю жизнь вспоминать будете? Ти тут ні при чому) земляки всетаки. Думав там такий кредит довіри. время видел? пора за стол))))Я вже годину за столом))Вже перекурюю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2018 @Andriy1352,ну оки, я полетел, с наилучшими пожеланиями 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах