funof325 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2011 За траверсу переплатив, я в автолізі в неділю 13.03.2011 р. брав по 24 грн (це ще й без знижки). До такого положення ручки напевне прийдеться привикати. Може зустрінемся якось, дуже вже охота ту коробку "прощупати" так би мовити. Заодно і познайомимось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 16 березня 2011 А что с задней юбкой? пожована както.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 16 березня 2011 але на холостих шарудіння тоже добре чути. Это подшипник гудит. Не страшно... Выхлоп зря покрасил, быстро облезет от температуры... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2011 Попробував нову коробку, нейтральна передача тихіша за ту коробку, і 4 передача тоже досить тихо робе, решта передач страшно шумні і виють, всі перехожі оглядаються як я їду. Кажуть що тре масла більше але там і так 2.5л. Навіть добре на ній невдалося поїздити як нестало бензини посередині дороги, заправився на 20л і наїздив якихось 50-60км, на днях мив карбюратор але нічого з регулювання нечіпав, хіба що міг поплавок втопити. Це перший раз коли мені нестало бензини. funof325" rel="external">Посилання в простих магазинах завжди дорожче, а гнатися в Тернопіль раді траверси нема смислу. Зустрітись можна буде якось, зараз просто страшно їздити на тій коробці, продавець сказав що привезе нову партію коробок і може помінає ще раз коробку. WAZ" rel="external">Посилання є трохи, попередній власник нелюбитель машин.<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_770356", false); </SCRIPT> Gmek" rel="external">Посилання там температури такої нема, знайомий вже другий рік їздить. Поставив ще один виключатель маси, тепер стартер ліпше крутить. <SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_770372", false); </SCRIPT><SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_770345", false); </SCRIPT> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lorvik 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2011 Поставив ще один виключатель маси, Почитай статейку про характеристики выключателей.Твой,если не ошибаюсь, попадает под "ненадежный". Посилання тепер стартер ліпше крутить. Стартер крутит лучше почему?Чтоб легче ему было поставь реле. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2011 в простих магазинах завжди дорожче, а гнатися в Тернопіль раді траверси нема смислу. Зустрітись можна буде якось, зараз просто страшно їздити на тій коробці, продавець сказав що привезе нову партію коробок і може помінає ще раз коробку. " rel="external">Посилання А ти власне де проживаєш? Я думав ти з Тернополя. 20 літрів на 60 км, це 32 літри на сотню. Може бак де протікає або паливопровід який. В кого ти їх (коробки) береш і по скільки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 17 березня 2011 Що значить може помінає ще раз коробку тобто може і не поміняти? Якщо почалися такі розмови, то треба того продавця послати куди подалі, і забрати в нього гроші, а коробку йому повернути, хай сам на ній їздить. Тим більше, поруч з тобою людина продає коробки Посилання. Почитай гілку форуму. За весь час, жодного нарікання в покупців не було, по крайній мірі на форумі (ну крім мене, звісно) Мені повезло с другого разу. На першій не працювала третя швидкість. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 17 березня 2011 Якщо почалися такі розмови, то треба того продавця послати куди подалі, і забрати в нього гроші, а коробку йому повернути, хай сам на ній їздить 100% это уже мертвая коробка, нормальная коробка не воет, у нее шумная только 5я передача насколько я знаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZRACER 2 Скарга Опубліковано: 17 березня 2011 Снимай весь этот пластмассовый КОЛХОЗ. Он машине не идёт воще. Как можно так заколхозить машину!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 17 березня 2011 Снимай весь этот пластмассовый КОЛХОЗ. Он машине не идёт воще. Как можно так заколхозить машину!!! На вкус и цвет фломастеры разные... Какая тебе разница? Это его машина и ему так нравится... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2011 (змінено) Першим ділом поїхав до карбюраторщика, він відрегулював і заміряв розхід по трасі, виходить приблизно 8.2-8.4л. на 100км. Заодно відрегулював мені клапана, ланцуг перекинув на зубець, машина ліпше їхати не стала. Він сам проїхався і сказав що вона моглаби й ліпше їхати, але нічого більше зробити з мотором неможна, на ньому стоят 05 поршня і можливо подвійна прокладка під гбц. Казав шукати Вебера, з ним є більші можливості, а також пробувати їздити на 80-тій бензині. lorvik" rel="external">Посилання виключатель плавиться якщо стоїть один, а в мене їх два. Реле на стартер стоїть. djurka" rel="external">Посилання він зараз махнув на тиждень в Польщу за новою партією коробок, як приїде ще раз проїдеться на ній, якщо нічого не зміниться в ліпшу сторону то поміняє де він дінеться.<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_770707", false); </SCRIPT> <SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_770672", false); </SCRIPT> VAZRACER" rel="external">Посилання в попередніх повідомленнях написано що при наступній покрасці нічого з пласмаси не лишеться, зараз просто не неможливо обробити сліди від них. Вона й так зараз непогано виглядає, обовязково тре буде натягнути сетку замість рішотки радіатора і зняти воздухозаборнік з капота. Зараз загорівся бажанням зробити більший кастор перенісши верхню шарову. Вроді непогана ідея і нескладна, буду пробувати. <SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_770814", false); </SCRIPT> Змінено 18 березня 2011 користувачем DODGE Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2011 Чорну сітку бачив в тій самій автолізі по 107 грн, розміри приблизно 0,25 х 1,2 м (це так для інформації) Вебер ніби хтось на форумі продавав, а подвійну прокладку і справді ставлять щоб зменшити ступінь стиску для переходу на бензин з меншим октановим числом. Розхід 8,4 л/100 км як для машини з пробігом досить непогано. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2011 funof325" rel="external">Посилання Дякую що підказав де сетка продається, я навіть недумав її там шукати. З Вебером пока неспішуся, в цьому зроблю другу камеру і пока стане. А робити мотор під вісімдесяту бензину це тупість, про свій мотор можу сказати що там більше 40л.с. ненабереться, ні розгону ні динаміки нема.<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_771246", false); </SCRIPT> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZRACER 2 Скарга Опубліковано: 19 березня 2011 DODGE, Решетку с сеткой могу продать тебе.У меня на фотках в БЖ есть может понравится. Я потратил на неё: решетка-25гр и сетка(черная как пчелиные соты)-100гр. Отдам готовое изделие за 100гр. А за машинку молодец, мысль правильная,снимай пласмаски и крась. Тем более красные копы-это бомба на колёсах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2011 Вже попробував 80-ту бензину, так досить нормально їде, але холостий через неї впав, ще раз поїду відрегулюю і буду їздив на ній, вже на 0.25коп. економніше в таку кризу. VAZRACER" rel="external">Посилання рішотка твоя сподобалась, якби ти жив десь поближче яб її забрав, а так буду робив сам, рішотка є, сетка в магазині 80грн.<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_771752", false); </SCRIPT> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZRACER 2 Скарга Опубліковано: 19 березня 2011 DODGE, дА ТОЛЬКО САЖАЙ СЕТКУ НА КРОКОДИЛ. ДЕРЖИТ ОТЛИЧНО!!!! А ТО У МЕНЯ ЗНАКОМЫЙ ПРИКРУЧИВАЛ ПРОВОЛКОЙ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2011 В якому магазині ти сітку ще по 80 грн знайшов, я б сам купив. А 80-тий бензин таки "рулить", а! А ти кажеш тупість... Ось американці взагалі на "рідині для миття посуди їздять" Поправити запалювання і холостий хід під 80-ту і буде тобі радість. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2011 В тій же автолізі, там ціни міняються чуть не кожен день, тре просто попасти в такий день, дивись на їхньому сайті. Холостий думаю не тре буде регулювати, просто зажигання дати раннє, на 80-тій бензині я незбираюсь довго їздити, машина всеодно тупо їздить. Буду потроха скуповувати деталі для форсіровки свого мотора під ТРТ поршня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 Прийшов час замінити потолок, новий ще літом прикупив чорний. Вчора довго з ним бавився, в общем вийшла каша малаша, поперечні дроти ложатся як хочуть, натягнути досить сильно негоден бо матеріал починає рватися. Довго в інтернеті рився ніодної статті про натягування незнайшов, і фотографій толком нема. Може хтось натягував, підскажіть яким способом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZRACER 2 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 Для начала вставляешь дуги в материал. Потом полностью вставляешь (от первой до последней)дуги с материалом в кришу, так чтобы все дуги упирались в потолок. И начинаешь нянуть с передней части. Я для нагрева материала пользовался тепловентилятором,говорю сразу фен не подходит(у него сильно маленькая площадь прогрева). Затягиваешь перёд материи и закрепляешь клипсами, но натяжка не должна сдвигать с места первую дугу. Потом тянешь зад, а потом бока. Тяни всё постепенно за несколько раз. Не старайся натянуть всё одним разом, потому что поедешь за новым потолком. А ещё один момент: викинь нах последнюю дугу, она там не нужна .Ну вроде всё. Если чё в личку пиши. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
knyaz 13 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 DODGE, товарищь VAZRACER всё правильно описал. Разве что про дугу не соглашусь. Она ведь в конце должна цепляться за крючок на усилителе крыши и не давать другим дугам отходить от крыши. Лично производил эту процедуру летом, поэтому пользоваться тепловентилятором не требовалось. Ещё фишка в том что нельзя путать местами сами дуги, так как они имеют разную длинну и изгиб. Если их попутать - нормально натянуть крышу не получиться!!! Вроде всё, если что - обращайся. P.S. Забыл сказать о самом потолке. Положи рядом старый и сравни одинаковые ли они. Мне первый раз попался бракованый, натянуть его было не реально. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
тоха 2102 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 DODGE,не повезло тебе с коробкой ,я менял 3 раза,и сейчас езжу уже около 2 лет шума нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2011 Цілий день пішов на той потолок, але якось все ж таки більш-менш натягнувся, кути саме гірше натягнути, лишив на завтра. Перед останню дугу довелось викинути, нехотіла вирівнюватись, і завжди зіскакувала. Дуже допоміг хатній кондеціонер, без нього напевно невдалобися так розпрямити. Заодно заварив тріслу середню стойку і завтра ще затоную заднє скло. Поки панель знята пішла робота над приборами, але якось непорадував мене сьогодні прибор температури. Стрілка нерухається, але прибор майже новий, приклав на корпус (-) дріт від датчика, стрілка зразу зашкалила так як має бути, пока переставлю на стару приборку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2011 На фото стеля блистить, ніби карбонове волокно, воно так насправді чи то просто спалах фотоапарата відбиває? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZRACER 2 Скарга Опубліковано: 28 березня 2011 Потолок такой глянцевый и есть. Смотрится действительно не плохо. Но если чесно материал гавно(обычная плёнка в дырочку).Одно просто радует,что он чёрный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах