werty 447 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2012 ANGEL, Спасибо, но конкретного нечего так и не нашел,,,,,, нада пробывать.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igor 27 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2012 В тяжелые времена отец на МОСКВИЧ поставил с трактора - вот грохоту то было. И от ЗАПОРОЖЦА вваривали. Так что если руки с нужного места и сварка есть то можно что хочешь поставить! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alphabravo 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2012 А я когда устанавливал новую выхлопную систему, просверлил отверстие на 5 в глушителе снизу перед трубой выхлопной.И вот езжу пятый год и отлично.Только остановился под горку,оп и вытек конденсат.И в глушителе- ХАГИС. Сегодня покупал новый глушитель. Посоветовали две дырочки сделать по 5 мм - вначале и в конце глушителя снизу. Думал чёс какой-то. Залез на форум - оказывается есть упоминание ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2012 Alphabravo, наверное что бы конденсат не скапливался. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2012 Всё правильно. Нужно засверлить. У меня даже в польском нерже случилось, что без этих дырочек внутри всё сгнило. А снаружи нерж вполне товарный вид имел. Оказывается внутри у него всё из чернухи. Сгнило от конденсата который мог бы стекать через дырочки. Наружная нерж. оболочка целая, а внутри - круче чем нулевик - ПУСТО, всё сгнило и повыдуло. А сейчас делают ещё тоньше метал. Значит и ходить будет максимум 2-3 года. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igor 27 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2012 После установки глушителя (из какой нибудь посуды) плещу воду на нижнюю часть глушителя. Через 5 минут отмечаю мелом где висят капли (их обычно небольше трех) Там и сверлю отверстия, тогда точно вытекать будет и там где надо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2012 а в резонаторі потрібно свердлить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2012 Я нечего не свердлил и ниче... живой глушак еще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2012 Мой прогорел и был как прямоток,насадку повесил и вуаля. Щас стоит самодельный прямоток,звук как VFTS Иногда на Петровке реву как самолет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igor 27 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2012 borzoj, нет в резонаторе нельзя. Да там и не сильно гниет. 2-3 глушака поменяешь пока сгниет резонатор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2012 Ставив сьогодні штани і резонатор, з муками поставив. але помітив що із під прокладки між колектором і штанами пропускається повітря, затягувати вже нема куди. Чи можна кинути дві прокладки, може перестане пропускати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2012 Наверно штаны имеют неправильный гиб. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2012 Та все там вірно, впирається кінець штанів в поперечену КПП, якби була вазовська кпп то не було б проблем, а так ці 2см дають своє. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2012 borzoj,может снять и выгнуть проще будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2012 Так сам причину знаешь. Тогда сварка и болгарка в помощь. Резать, подгонять и варить, или догибать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igor 27 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2012 borzoj, Если стоит КПП от полонеза, то надо поставить вертолет (крепление коробки передачь к кузову) от ВАЗ 2107. в нем есть место для трубы . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2012 вертолет це що таке? А щоб не різати і варити, якось можна. Замість цього я і подумав що може кинути дві прокладки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igor 27 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2012 крепление коробки передачь к кузову Или по книжному "задняя опора двигателя" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2012 igor, і на цьому є місце для труби. Просто на полонезі це кріплення на пару см перетягнуте далі, із за цього труба не попадає в цей прогиб. До цього прогибу підходе вже кінець штанів, дн труба товща і повертає за 30 градусів в право. Якраз цим вона і впирається в кріплення. Пояснив на пальцях, думаю зрозуміло. Вчора висів на ній як мавпа, нічого не дало. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igor 27 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2012 Странно, у меня в этом месте попадает на хомут (которым зажат стык труб) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2012 borzoj, ето называется траверса,да она подходит от 07 модели,но и старую можно переварить под тот кголок который нужен,у меня так и сделано. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igor 27 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2012 Вот справа видно что должно проходить все ОК. Если вверх упирается или в саму заднюю опору двигателя это не есть хорошо. А отогнуть можно только отсоединив от штанов резонатор. На предидущей машине ломом и домкратом выгибал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2012 igor, А зачем столько шайб подложено? у меня без шайб к примеру. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igor 27 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2012 Картинка из НЕТА. У меня стоят 3 шт по 5 или 6 мм. Чтоб двигатель ровно стоял как стоковый. Из за неправильно установки двигателя верхняя крестовина может неправильно работать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2012 igor, Я понял,спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах