Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 січня 2018 @Andriy1352, Все собирается как заводскоеТю блін, пепеплутав з двойним стабом * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 січня 2018 нарізав різьбу і прикрутив болтом. Кстати там два слоя металла, сам лонжерон и уголок усилитель с закладными болтами для стаба и вварными гайками для кронштейна бампера Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 12 січня 2018 Лично я бы снял Радик. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 січня 2018 Лично я бы снял Радик.Ну кому секаса не хватает пускай снимает,а мы катаемся и радуемся жизни дальше) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 16 січня 2018 Свершилось чудо, пошел снег. Росава-говно, гори в аду( " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
olegva11 42 Скарга Опубліковано: 17 січня 2018 Поставил бы премиори, не плохо выгребают, советую 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 січня 2018 Свершилось чудо, пошел снег. Росава-говно, гори в аду( Нічо, я колись їздив і не жалівся). Два сезони на бц20 і два на капітані. Потім купив свою першу справжню зимову корейську Nexen і зрозумів, що таке зимова гума. * В багажнік пару мішків піску і буде набагато краще. * 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 січня 2018 Значит воняет тосолом в раёне коллекторов, все сухо, тосол не уходит, пробки в норме, все патрубки трубки проверил, помпа в норме.Ваше мнение товарищи? Может коллектор внутрь прогнить? Не было таких случаев? Забил и езжу но все равно волнуюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 січня 2018 @optimus prime, тосол не піниться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 січня 2018 @Andriy1352, Пенится,и бульбы воздуха пролетают, сам наблюдал когда фильтр тосола стоял Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 січня 2018 @optimus prime,міняй прокладку колєктора Це часто буває. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 січня 2018 @Andriy1352, @optimus prime,міняй прокладку колєктораЦе часто буває. Прийдется, тем более он откручен был, я затянул потом но наверное не помогло( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 січня 2018 Шайбы на коллекторах специальные стоят,как назвать их продавцу? У меня тонкие стоят ,может в этом вме проблемы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 січня 2018 Я звичайні шайби і гайки завжди ставив. Не пускало. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 21 січня 2018 А на колектора разве не медные ставят? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 січня 2018 А на колектора разве не медные ставят?На штани мідні ставлять * 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 січня 2018 Я звичайні шайби і гайки завжди ставив. Не пускало. * Мотористу звонил он говорит нужно толстенные специальные,мол они коллектора центруют,вот и думаю( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 січня 2018 Я звичайні шайби і гайки завжди ставив. Не пускало. * Мотористу звонил он говорит нужно толстенные специальные,мол они коллектора центруют,вот и думаю(По чому центрують? В стоці адські ступєньки в каналах.. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 22 січня 2018 н говорит нужно толстенные специальные,мол они коллектора центруют,вот и думаю( Нравится Ответить Цитировать Ник / Цитата выделения Недавно столкнулся тоже с этим, менял прокладку коллектора и половина шайб стояли обычные. В автомагазинах разводили руками, нашел только в одном магазине на строительном рынке с нужным внутренним и наружным диаметром. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutman 190 Скарга Опубліковано: 22 січня 2018 Я также их когда-то на лоске долго искал. Называется центрирующая шайба. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 січня 2018 Я также их когда-то на лоске долго искал. Называется центрирующая шайба. Спасибо, она спец. под коллектора или универсальная и применяется в других местах в моторе?Не вкурсе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Seryj01 2 Скарга Опубліковано: 22 січня 2018 Я также их когда-то на лоске долго искал. Называется центрирующая шайба. Спасибо, она спец. под коллектора или универсальная и применяется в других местах в моторе?Не вкурсе? На шпильках распредвала вроде такие. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 22 січня 2018 да обычная там шайба Шайба 8.0х16.0х1.6 плоская по номеру каталожному 22041361 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 січня 2018 Шайба найдена, обзывается : Шайба 8.0х20.0х4.0 ВАЗ-2101 корпуса распредвала " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання @VETALZZZ, Вот то что написал ты, такая туда вобще не подходит http://www.autoopt.ru/catalog/711912-shajba_8_0h16_0h1_6_ploskaja_27sht__hort/ Снег сыпит, положил в багажник два" блока антибукса "и нормально езжу " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Наглядный эффект турбулентного срыва воздушного потока, который самоочищает стекло " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 22 січня 2018 Выгоднее уж два мешка с песком. Если где словил гололеда то оппа и песочек есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах