kisa_jr 1 Скарга Опубліковано: 24 січня 2012 Таких мастеров вообще не встречал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коллега 10 Скарга Опубліковано: 24 січня 2012 Я думаю что есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kisa_jr 1 Скарга Опубліковано: 24 січня 2012 В редукторе много тонкостей которые либо сразу вылазят боком , либо со временем. Мало кто хочет таким заниматься. Разве, что сам залезешъ, пару раз разберёшъ-соберёшъ- может и докопаешся до истины. В конце концов скажеш: " Ну его нах...". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коллега 10 Скарга Опубліковано: 24 січня 2012 Самому делать надо иметь кучу приспособ и инструмента. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kisa_jr 1 Скарга Опубліковано: 24 січня 2012 Плюс знать теорию. А как показывает практика затраченые деньги за ремонт= треть стоимости инструмента с помощью которого делался ремонт. В своей машине я не лез только в редуктор (просто поменял), и коробку(тоже поменяю). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fartovuy 1 Скарга Опубліковано: 24 січня 2012 народ а хто може порадити хорошого не дорогого сваршика ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 24 січня 2012 Хорошего и не дорогого не бывает! разница в общей суме можит быть в 500-1000 грн, но эфект будет разный, я прошол через это! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fartovuy 1 Скарга Опубліковано: 24 січня 2012 за скільки можна зробити кап ремонт кузова ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 24 січня 2012 когда я делал, мне офигенный мастер говорил 5 кусков, это по блату, только работа, материала еще на штуки 2... а я сделал за 5 с материалом. Жадный платит дважды! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коллега 10 Скарга Опубліковано: 24 січня 2012 Гаражний масив Ключ 13 ( біля швейки по Рибалка) - Олексій ( варить, красить, шпаклює) Ціни адекватні. Робота якісна. На масиві Піонерський сварщиків вдосталь. Тільки як говорить Rassel які гроші така і робота треба знати до кого їхати. На темповському масиві ( напроти телевежі) Леонід - робить недорого і нормально. Спитаєш на прохідні вище названих масивів тобі підскажуть де їх знайти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 24 січня 2012 да, ты поспрашуй пару мастеров и посмотри(если есть в гараже) их работы, так и знать будешь! я просто жалею что не пошол к тому мастеру, он делает авто как-будто с конвеера, и очень-очень надолго... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 25 січня 2012 fartovuy, А что именно тебе надо? Я варю (пока не профессионально!) Но, есл чё посмотри у меня в бортовике и увидиш. Если чё звони! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Костя_911 2 Скарга Опубліковано: 26 січня 2012 народ а хто може порадити хорошого не дорогого сваршика ?мені понравилась робота сварщика на території заводу "Нева", одразу видно мужик знає де і як тре варити.Мені він більш-менш поправив пічальну сітуацію з рамкою лобового скла, багато хто просто даже не брався. Ціни демократичні,рамка варилась у всіх 4-х углах з обох боків+ліва стойка між передніми і задніми дверима+знімав ставив лобовуху=400 рубасів якшо пам"ять не ізміняєДесь був номерок, якшо надибаю то одпишусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
asmadei 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2012 Всем привет, давайте может как то встретися зделаем клубную встречю или как??? хоть и продал своего жигулька но было бы приятно увидится!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 28 січня 2012 asmadei, Привет! А чего так? В смысле чего продал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
asmadei 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 odeskin, как писал уже в бж, надоело немного возится, вот из за этого и продал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
анджей 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2012 Коллеги у меня к вам такой вопросы. Я вот хочу покрасить решетки Радиатора(грунтовка. покраска) кто из вас знает какие цены на потготовительно покрасочные работы?И где хорошо. качественно красят и цена за услуги? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fartovuy 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2012 хочу ЖАБРА на крила ! обдзвонив 5-8 номерів ніхто не робе хто може чи знає хто може зробити ? напишіть ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2012 fartovuy, ответ в личке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Костя_911 2 Скарга Опубліковано: 22 березня 2012 а у мну капіталка двіга на носі -4000грн із маво бьюджета в самому худшому случаї Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 22 березня 2012 Костя_911, ето чего так много? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Костя_911 2 Скарга Опубліковано: 22 березня 2012 Костя_911, ето чего так много? ну я ше не вскривав, 4000 це самий гіблий і пічальний варіант, надєюсь шо там не так всьо пічально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 22 березня 2012 Костя_911, Ты сейчас не много не прав! Я свой вскрыл и надо: 1) Шлифовать блок (100-200грн.) Волокраз авто 2) Распредвал с постелью б/у (150-170грн.) 3) Вкладыши коренные и шатунные (110-140 грн.) 4) Набор прокладок у меня есть но (100-150грн.) 5) Поршня (150-220грн. нужный размер) 6) помпа ? 7) коромысла (10грн. 1шт) Сальники клапанов (80грн) 9) Шестерня распредвала 15 грн. 10) Клапана (150-190грн) И того: 1170 по максимуму. Но: масло фильтра и разную дребедень я не щитал. Так што 4000 ето если ты будеш брать полностью новый движок и переоформлять! Ну и плюс работа ? Хотя смотря где будеш делать! Я то буду делать сам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Костя_911 2 Скарга Опубліковано: 22 березня 2012 Хотя смотря где будеш делать! Я то буду делать сам. ну так як мені самому страшно в двіжку лізти, то робити буде дуже файний спєц, якому я довіряю на 150%. Мені до Паски тре колеса, а якшо я туда влізу сам, то наврятлі шо і до 9-го мая я його зберу хотяби просто докупи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 22 березня 2012 Костя_911, Ну удачи! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах