Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2013 Артурчик, могу тебе тоже такие предложить, а так же лемфердер рувиль и тд, на твоем месте ставил бы лемфердер. Если интересно - в личку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pachyk 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2013 А сколько пара нижних лемфердер по цене? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 11 травня 2013 Купил шаровые TRW jbj137 и jbj250 По глупост( и глупой логики) поставил маленькую вверх а большую вниз:(. Пришел домой понял что что-то не так. Сегодня пошел поменял.:) Но на ихнем сайте рисунок верхней и нижней одинаковый??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Санёк 555 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2013 А шаровые производства ПО НАЧАЛО никто не ставил? В принципе по цене как БелМаг оригинал. Чего вопрос задаю, смущает конструкция верхней шаровой ПО Начало. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 16 травня 2013 Люди, як ТРЕК Чемпіон зараз, колись всі хвалили, а тепер кажуть скотився в г...? Хочу брати на ЦентрГаз Запчасть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jet 20 Скарга Опубліковано: 17 травня 2013 Хто это каже скотился?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 17 травня 2013 Jet, Та по форумах рiзних, типу поставив, за 15-20-30 тисяч скриплять-риплять. Не раз вже чув що якiсть в них впала, не знаю кому вiрити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 17 травня 2013 Esbist, поставь лемфердер или на крайняк рувиль и не изобретай велосипед Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Blade 105 Скарга Опубліковано: 17 травня 2013 Люди, як ТРЕК Чемпіон зараз, колись всі хвалили, а тепер кажуть скотився в г...? Хочу брати на ЦентрГаз Запчасть... Себе поставил. Пробег небольшой 3т. пока все нормально. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 17 травня 2013 Дмитрий $, Варiант Лемпфердера теж розглядаю, запитання почiм i де. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 17 травня 2013 где то я тут писал про "холу"... кароче гавно, верхняя левая заскрипела вдруг, менял осенью, пыльник целый... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 18 травня 2013 (змінено) Начало шаровой палец нижний, поставил осенью 2012, прошла она около 6- 7 тыс, сегодня разобрал - болтается как карандаш в стакане. Дерьмо, короче. Змінено 19 травня 2013 користувачем alexdoc Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 18 травня 2013 Все к Дмитрий $, за лемфёрдером Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 18 травня 2013 Esbist, бери, центргаз берет ТРЕК у официала, я работал в конторе этой... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 19 травня 2013 Хола у мене стоїть справа вiд осенi, пройшла тисяч 9, поки що не скрипить i не люфтить. Злiва якийсь "Трек"(думаю пальонка), пильники на них гумовi, пройшли 11 тисяч, щось поскрипує (не зрозумiв ще що) при їздi та люфту немає, думаю скоро мiняти всi на ТРЕК або Лемпфердер, схиляюсь до останнiх. Щодо Холи - вони унiверсальнi на класику i на Ниву, на вигляд iдентичнi. Палець нижньої ходить у всi сторони, iндекси нiби S101 (верх) та S102 (низ). Чесно кажучи не вiрю я їм, хоча амортизаторами заднiми газомасляними холiвськими задоволений... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
marzell 1 Скарга Опубліковано: 23 травня 2013 нижний шаровый ставится снизу рычага, или я поставил неправильно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kartas 22 Скарга Опубліковано: 23 травня 2013 и нижний снизу, и верхний снизу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
marzell 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2013 мне тут один товарищ сказал что ему на сто ставили нижний сверху, т.е. цилиндрической частью в отверстие, хотя на чертеже видно что надо снизу. так где правда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 24 травня 2013 marzell, твой товарищ лол, ему поставили неправильно, шаровую 100% вырвет, это вопрос времени, пусть срочно переставляет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 24 травня 2013 так где правда? В мануале. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 24 травня 2013 Ставятся снизу обе!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
marzell 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2013 спасибо, уже переставил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igor 27 Скарга Опубліковано: 24 травня 2013 Поставил себе ТРЕК. Беру у проверенного человека (конкретный левак попадается редко (в рулевых тягах), но попадается), Ради 10 тысяч пробега вообще нет смысла брать шаровые. Год проездил и опять под машину Так лучше на рынке переплатить чем по дешевке в ГАЗзапчасти брать. Так же и с салентами. Лично мое мнение. или я с другой планеты? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 25 травня 2013 Ради 10 тысяч пробега вообще нет смысла брать шаровые. Год проездил и опять под машин Бывают такие дороги, что шаровые/аморты/сайленты становятся такими же расходниками, как фильтра/масло/колодки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 25 травня 2013 alexdoc- +1! Если асфальт местами,то вся ходовка это расходник! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах