Пётр 97 Скарга Опубліковано: 28 травня 2014 ну, а чо? збс получилось! главное что сударь доволен. интересно вот когда соберётся будет выглядеть просто ошизенно)))) 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 29 травня 2014 главное что сударь доволен. - это главный девиз ветки "колхоз" главное чтобы хозяину нравилось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 29 травня 2014 nemez, может тогда в название темы добавить, будет "колхоз или главное что сударь доволен" 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 29 травня 2014 Блин, цвет огонь!!! Аж свою перекрасить захотелось 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 29 травня 2014 Аж свою перекрасить захотелось нет препятствий патриотам! темы добавить моей темы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 29 травня 2014 nemez, темы про колхоз, за тройку респект 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 29 травня 2014 dust ist fantastish 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 29 травня 2014 нет препятствий патриотам! да я еще после первого перекраса не собрал))) 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 29 травня 2014 Интерестный цвет- респект! (главное чтоб- не как у всех! -машина должна иметь индивидуальность имхо) 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 3 червня 2014 Ну что, настал сей прекрасный час! Эмоции я выражать не умею, да и не нужно это. Я думаю что фото это смогут сделать лучше меня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 3 червня 2014 Так ,а молдинги будут? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 3 червня 2014 DIMON-72, будут, но через две недели, после того как отполируюсь повторно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 3 червня 2014 nemez, Хууух-хх-х ,а то я уже переживать начал . 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 3 червня 2014 Агонь! Мои поздравления! Тазы валят. Даёшь решетку радиатора! 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 3 червня 2014 Боком валят! Мужики! Весь хром обязательно будет! 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanYOk 9 Скарга Опубліковано: 3 червня 2014 Мои поздравления! 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 3 червня 2014 Классно получилось! 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 червня 2014 Очень красивое авто, я всю дорогу любовался, когда сзади ехал. 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 4 червня 2014 ждем 2 недели и окончательной сборки =) 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 4 червня 2014 nazgul, молдинги на клипсы будешь ставить или клеить? 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PJR 75 Скарга Опубліковано: 4 червня 2014 nazgul, молдинги на клипсы будешь ставить или клеить? Это ж вопрос к nemez, тоже интересно, я не везде отверстия увидел под молдинги, сверлить после покраски это зло, потом ржавчина полезет, как ни старайся... 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 4 червня 2014 дааа, видок агнище!!! Отпиши ж по молдингам... народ спать перестал в ожидании ответа... уже страшные мысли в голову лезут )))) 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 4 червня 2014 Яхшиии. 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 4 червня 2014 Это просто оргазмайзер на колесах )))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 4 червня 2014 Jammm, молдинги там где есть крепления - станут на них. А там где нету - фирма 3М все придумала - двусторонний скотч не боится мороза и жары - раз прилепил и навека! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах