Scif 5 Скарга Опубліковано: 10 червня 2013 Поставив FERODO , червоні. Скриплять сволочі. Наїздив , десь під 8 тис. Думав притруться - перестануть.(наївний) Міняв разом - тормозні диски та колодки. І ті і ті феродо. За 8 тис. злегка підтерся диск. А колодки здається зовсім не стерлись. Хоча й тормозять нормально. Задовбав писк - буду міняти. Спробую Дафми. Нехай труться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 10 червня 2013 Scif, уж сколько раз твердили миру..... умиляет наивность покупателей колодок фирмы дяди Федора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scif 5 Скарга Опубліковано: 10 червня 2013 Ти про Феродо ? Не знаю як вибрати по зовнішньому вигляду колодки. замовляю тут :Посилання Якби були в наявності - брав би ABS. А так не знаю. Як їх розрізнити ? На одних поверхня матова , на інших блискуча. На одних є якісь вкраплення, на інших нема. Як писав вище зараз стоять Феродо червоні. Пищать з самого початку. Вже задовбало, коли їду люди оглядуються. Тормозять добре. Якби не писк то і не переймався б. У друга стоять такі самі - не пищать. Правда у нього супорта та диски з 2110. На базар однозначно не піду ! По перше не хочу переплачувати нікому (тим більше все одно замовляю інші деталі) По друге один хр.н не знаю як вибрати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 10 червня 2013 Попробуйте смазать тыльные стороны колодок графитной смазкой, для начала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 Якби були в наявності - брав би ABS. и снова поменяли шило на мыло, ничем не лучше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Антон77 16 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 Поставив FERODO , червоні.Скриплять сволочі. Наїздив , десь під 8 тис. Думав притруться - перестануть.(наївний) Міняв разом - тормозні диски та колодки. І ті і ті феродо. За 8 тис. злегка підтерся диск. А колодки здається зовсім не стерлись. Хоча й тормозять нормально. Задовбав писк - буду міняти. Спробую Дафми. Нехай труться. Постав Феродо зелёные - писк должен исчезнуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 Менял в прошлом году Днепропетровские,бест что то такое. Начали сволочи пищать,на замену есть финваль. Дума будут нормальные. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 (змінено) В мене диски Феродо і колодки Феродо зелені - не скриплять, проте колеса запорошують. Гальмують непогано. Нещодавно пробував відтормозитися з сотні (без юзу) - дуже приблизно вийшло метрів 45-50... Змінено 11 червня 2013 користувачем Esbist Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 Умиляют меня такие ситуации: купил гавно - оказалось гавно, странно, не так ли? поменял гавно на другое гавно - опять гавно, да что ж за фигня то такая? а сразу купить нормалное - религия не позволяет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 Дмитрий $, эт про фынваль? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Антон77 16 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 Умиляют меня такие ситуации:купил гавно - оказалось гавно, странно, не так ли? поменял гавно на другое гавно - опять гавно, да что ж за фигня то такая? а сразу купить нормалное - религия не позволяет А нормальное в Вашем понимании - это что? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 Yurec77, єто про феродо и абс, хотя финвал тоже далеко не супер, и своих денег не стоит А нормальное в Вашем понимании - это что? по соотношению цена качество в данном случае лидер это ТРВ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 Поменяю погляжу какое оно то качество. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Антон77 16 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 Yurec77, єто про феродо и абс, хотя финвал тоже далеко не супер, и своих денег не стоит Добавлено через 58 секунд по соотношению цена качество в данном случае лидер это ТРВ А то, что цена феродо красных и трв - одинаковая +\- 5 грн? У меня ВАЗ-2110 и стоят диски феродо и колодки феродо красные. Тормоза отличные, пару раз в месяц могут пискнуть, а могут и не пискнуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 Антон77, а для тебя показатель качества только цена? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Антон77 16 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 Антон77, а для тебя показатель качества только цена? Нет. Я же написал на чём езжу и чем доволен. Кстати, про финвайл. Года три-четыре назад ставил эти колодки с дисками брембо - было СУПЕР! Потом снова купил финвайл, поставил и почувствовал себя водителем "богдана! Пищали безбожно! Снял, поставил феродо красные - никаких звуков! А финвайлы отдал знакомой на "девятку", она поставила - и тишина. Так что делайте выводы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 А что тут делать выводы? качество дисков и сила нажатия, вплоть до точки приложения меняет многон, но то, что у финвала полимер гавно, а у феродо полимер хуже чем у трв это факт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Антон77 16 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 А что тут делать выводы? качество дисков и сила нажатия, вплоть до точки приложения меняет многон, но то, что у финвала полимер гавно, а у феродо полимер хуже чем у трв это факт. Вообще-то разговор шёл про звуки при торможении. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 Антон77, вообще то тема о тормозных колодках Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Антон77 16 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 Поставив FERODO , червоні.Скриплять сволочі. Наїздив , десь під 8 тис. Думав притруться - перестануть.(наївний) Міняв разом - тормозні диски та колодки. І ті і ті феродо. За 8 тис. злегка підтерся диск. А колодки здається зовсім не стерлись. Хоча й тормозять нормально. Задовбав писк - буду міняти. Спробую Дафми. Нехай труться. Я имел ввиду это сообщение и на него отвечал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ur3vcd 24 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 Вопрос про колодки. На кочках клинило колесо, вплоть до того что сунуло юзом. После остановки попускало. Бывало просто чувствовалось сильное подтормаживание, которое пропадало после остановки или притормаживания. Колодки новые, но барабаны подизношены (252мм). Визуально под барабаном все целое и все на месте. Так вот собственно вопрос - что могло быть и как устранить проблему? Могли быть эксцентрики через чур разведенными? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 Это рабочий цилиндр +подуставшие пружины- подклинивает!(менять: цилиндр,пружины и тормозуху желательно) Р.С- а причем тут тормоза ,,другого,, авто- Я непонял.. Думаю,нужно отписываться- у кого,какие колодки(перед) непищат! Про качество торможения- для жигулей,вопрос слишком ,,риторический,,.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scif 5 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 Навіщо змащувати тильну сторону колодок ? Я так розумію, для того щоб не виникало скрипіння між колодкою та тормозним циліндром!? Поправте якщо не так. В такому випадку писк був би іншого характеру. Тобто він був би перемінним, переривчастим. Чи ні? У мене, достатньо лише злегка нажати на тормоза і зявляється писк. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kraimiya 1 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 У мене, достатньо лише злегка нажати на тормоза і зявляється писк. У меня так же. На выходных буду перебирать тормоза (по науке) посмотрим что получиться. Будут скрипеть колодки или нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 Смазывается тыльная сторона колодок +пальцы с пружинками. Скрип тыла если: увеличены(нестандарт) отверстия в колодках под пальцы,износ пальцев,поломка пружинок,подклинивающий рабочий цилиндр(или воздух).. Р.С- смажте чтобы не выбрасывать деньги зря(это несложно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах