Menor 37 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2012 Сегодня в пробках пол дня простоял, увидел 5-6 дтп, ппц. Пора с Машкой заканчивать и валить на стояночки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vityanya 16 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2012 Каждый год одно и то же... Зима предполагает снег и холод. Мне лично по барабану. Ездяю круглогодично на хорошей резине. Поменял амо, пружины, краник отопителя, проверил бензонасос (перехожу на бенз). Сел и поехал. Гонять не буду. Тошнить тоже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2012 желаю всем зимней резины, по хорошей цене, и будьте внимательны, ребята! ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 Я сегодня вообще б не рекомендовал бы выежать на машине. Моя поездка закончилась тем, что я таки выехал на половину со двора. Потом была отдельная история с заездом назад в гараж. Пузотеркам и откапеваться сеглня не стоит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 USSRMoto, все равно попробую Пешком впадло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andryuha 29 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 Снег?Нет не видели.+22, пляж,девочки,удочка... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 Menor, розкажеш потом как откопался и как тронулся Хотя на нормальной резине может и нормально будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vityanya 16 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 Я сёдня пока откопался, чуть не тронулся.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 Меня швырнуло чуть не в ограждение,пришлось по тротуару выезжать Но находятся вурдалаки которые свет не знаюк где включить,подопрёт под зад и начинает сигналить гном Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 Vityanya, а я до сих пор еще чищу перед двором. Во дворе везде тунели понаделевал, то гаража до ворот прочистил, а вот пд воротами, там атцкой труд... подмерзшее, мокрое и заляпаное... Yurec77, я в таких случаях предлогаю потренероватся в толкании тазоснаряда или бибикалку снять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 Все намано) Машину на стоянке под домом расчистил, съездил в гараж, и его расчистил. Часть автолюбителей попряталась, на дорогах посвободнее. Красота! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 Снег, нет не слышали.+10 дождь правда, но летний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 USSRMoto, вобще без проблем, хотя и живу на окраене в часном секторе. До асфальта дорога под лесом не чищена совсем и нормально Правда на шевроле клиренс побольше и спереди резина отличная Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 Menor ааа... так я думал ты на машке))) на ней было б по интересней Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 USSRMoto, та да, веселился бы с лопатой Не могу токаря найти что бы машку на колеса поставить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
viktorkor 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 целый день идет снег на дороге каша +-0-1 посыпано перед светофорами толщина снега 7-9см Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 Целый день ЛЬЁТ дождь. Температура +1...-2. Вышел с работы, Камазик на стоянке весь во льду, а дождь продолжает идти. Зато машина стала тяжелее и уверенно стоит на дороге Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 Камазик на стоянке весь во льду, а дождь продолжает идти Та же петрушка! Дождь льет, а машина покрывается льдом!:bn:8 ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2012 Вчера откопал машинку, покатался немножко. Заехал на площадку-покрутился ))) Нужно на зад хорошую резину искать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2012 Три доби ішов сніг. Насипалося сантиметрів сорок, а кучугури-замети - вище метра. По місту більш-менш чистять, траса - ахтунг, понамерзало, колія. Між селами - казка. Грейдери пройшли, автобуси вкатали - хоч сотку їдь. Але периферійні вулиці в селі ще не розчистили. Рідна вулиця - не виключення. Сусіди з дрібними легковушками навіть не витикаються. Єдиний, хто їздить крім мене - власник "Соболя". Мій Жигуль, звичайно, нижчий отож приходиться пробиватися. Поки що успішно. Станом на вчорашній вечір, під'їзд до гаража виглядав так: Щоб заїхати, прийшлося добряче попрацювати. Сьогодні - щастя. Вночі сніг припинився, морозець 10 градусів, сонечко. Колію я ще вчора прогріб - що ще треба? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2012 (змінено) А я люблю зиму!!! Всех с началом зимы!!! Ого клево у Вас в Виннице!! А у нас не снежинки, вчера дождь валил!!! Сегодня нету. сухо! Удачи всем на дорогах!!! Змінено 7 грудня 2012 користувачем werty Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2012 А я люблю зиму!!! Всех с началом зимы!!! Ого клево у Вас в Виннице!! А у нас не снежинки, вчера дождь валил!!! Сегодня нету. сухо! Удачи всем на дорогах!!! Я теж люблю зиму, навіть отаку - "складну". Для мене це своєрідний спорт - з лопатою в багажнику, з виштовхуванням колег-водіїв і т.п. Доїхав додому і вже гордий за себе і авто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2012 Согласен на все 100!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
viktorkor 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2012 Я теж люблю зиму, навіть отаку - "складну". Для мене це своєрідний спорт - з лопатою в багажнику, з виштовхуванням колег-водіїв і т.п. Доїхав додому і вже гордий за себе і авто. Я теж люблю зиму, навіть отаку - "складну". Для мене це своєрідний спорт - все толкают помогают А я одел цепи и сугробы нипочем ни заносов ни езда по двору не пугает китайская мудрость гласит;если сабля понадобится один раз-она достойна чтобы ее носили всю жизнь (ЦЕПИ)-ВОЖУ ДАЖЕ ЛЕТОМ в багажнике (охота рыбалка) много раз выручали. но на цепях можно застрять там. куда простой трактор не доедет... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2012 Сьогодні - щастя. Вночі сніг припинився, морозець 10 градусів, сонечко. как будто в разніх странах живем))) Херсон...+5 дождь... ночью около нуля... хотя замерзших луж или гололеда не біло еще вообще... просто постоянно мокрая дорога! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах