Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 7 червня 2013 цвет унылый и невзрачный как для "спорт авто" в этом вся фишка, ничо ты не понмиаешь под маской кроется нечто, чего нет нигде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 7 червня 2013 Хлопці, колір не грає ролі - не придирайтеся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вадим21013 9 Скарга Опубліковано: 7 червня 2013 (змінено) Хлопці, колір не грає ролі - не придирайтеся. тут речь о том что в машину вложено 10 к баксов и этого даже по покраске не заметно, не говоря уже об остальных узлах авто. ****** еду как то я по трассе на копейке 200 км\час и смотрю в небе надпись появилась тебе все равно никто не поверит как бы его покатушки на нашей совести не остались, а то подбили пацана разогнаться до косм скорости на жигулях.. Змінено 7 червня 2013 користувачем Вадим21013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 7 червня 2013 Мене більше цікавить, яке там рульове. Рідна система не дуже впевнено тримає авто вже при 140 км/год, а при 200.... ну незнаю. Колір нормальний. Он люди на мою дивляться і пальцем біля скроні крутять, а мені пофеншую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вадим21013 9 Скарга Опубліковано: 7 червня 2013 Мене більше цікавить, яке там рульове. Рідна система не дуже впевнено тримає авто вже при 140 км/год, а при 200.... ну незнаю. Колір нормальний. Он люди на мою дивляться і пальцем біля скроні крутять, а мені пофеншую. я так понимаю автор сам не знает, ему сказали на сто что все збс и он это схавал, а то что сток не расчитан на такой режим езды то этот момент опустили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 7 червня 2013 П'ятниця видалася вдалою... Загалом, М-спортівці не зовсім туфту гонять. Не раз бачив їхні авто у нас на драгу. Тим не менше, підкапотка сабжевого авто вельми сильно відрізняється від очікуваного. Можливо, вони відкрили філіал непримітного тюнінгу. І чого ви до кольору причепилися? У мене теж сіре авто, тішуся. P.S. На сімочні стекла та дзеркала, нормальні крісла та фарбу для дифузора грошей з виділеної десятки я так розумію не хватило? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 8 червня 2013 как бы его покатушки на нашей совести не остались, а то подбили пацана разогнаться до косм скорости на жигулях.. Согласен! ладно фиг с той максималкой видио разгона до 100 вполне достаточно судя по всему разгон должен быть в районе 9 секунд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romi 12 Скарга Опубліковано: 8 червня 2013 (змінено) Зігмунд Ківерт з Брундзою нервно курять збоку.... Ті хто кажуть що поставили мотор від тайги, і заявляють про рекордні динамічні і швидкісні х-стики двигуна, викликають у мене сміх або співчуття. Тайговський мотор розроблений ВАЗом саме тому, що х-стики двигуна 2106 не так підходили для ніви, яка використовується і створена під зовсім інші цілі, де вирішальним є той момент, що авто може впевнено рухатися на мінімальних обертах двигуна і долаючи перешкоди, по нашому кажучи, мати тракторну тягу. Шостий мотор цього забезпечити не може. Тому збільшили обєм, добавили противовіси на колінчастий вал, змінили настройки розподільчого валу в сторону тяги на малих обертах. Шостий мотор само ідеальний із вазівських для швидкісних і динамічних х-стк. Це вже пережовано тисячу раз. Не треба винаходити велосипед. Без веберів і вприску 130 к.с. є не досяжними на моторі. В інеті уйма правильної інформації, де можна її почитати. Треба тільки мати на це бажання. Змінено 8 червня 2013 користувачем Romi Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 8 червня 2013 Теймур, хоть бы не позорился, с тя ржут тупо все, а ты пытаешься кому-то что-то доказать. Твоя машина выглядит на 2000уе, максимум 2500 если фанат, 130 сил в ней нет, тебя как лоха развели, кинули на бабки, потому что в машинах я смотрю ты не разбираешься, вот тебе за твои денюжки и нагрузили, что огонь сделали, нету там 130 сил и близко. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 8 червня 2013 ждем видео, очень хочется посмотреть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вадим21013 9 Скарга Опубліковано: 8 червня 2013 Зігмунд Ківерт з Брундзою нервно курять збоку....Ті хто кажуть що поставили мотор від тайги, і заявляють про рекордні динамічні і швидкісні х-стики двигуна, викликають у мене сміх або співчуття. Тайговський мотор розроблений ВАЗом саме тому, що х-стики двигуна 2106 не так підходили для ніви, яка використовується і створена під зовсім інші цілі, де вирішальним є той момент, що авто може впевнено рухатися на мінімальних обертах двигуна і долаючи перешкоди, по нашому кажучи, мати тракторну тягу. Шостий мотор цього забезпечити не може. Тому збільшили обєм, добавили противовіси на колінчастий вал, змінили настройки розподільчого валу в сторону тяги на малих обертах. Шостий мотор само ідеальний із вазівських для швидкісних і динамічних х-стк. Це вже пережовано тисячу раз. Не треба винаходити велосипед. Без веберів і вприску 130 к.с. є не досяжними на моторі. В інеті уйма правильної інформації, де можна її почитати. Треба тільки мати на це бажання. Вот и самое четкое подтверждение что мотор у автора не соответствует описанию. Изначально было провально выкладывать это обьявления на нашем форуме, видимо автор думал что тут форум "наездников", а не водителей которые чтото понимают в устройстве авто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 8 червня 2013 Вот это темка!!! Модераторы неудаляйте пожалуйста!!! :multi: Машинка как по мне тянет максимум 1500, 1800 баксов..... Нет в ней ни яркости ни динамики да нехрена, за что можно бы выложыть 5500, а куда вложено 10000 я немогу вобще понять, хотя в свою вложил 6000.... Как по мне она хотябы яркая получилась!!! Глупо было ставить такую цену неизвестно за что!! Я например реально понимаю что даже половины вложеных денег некогда неверну при продаже...... Автор досих пор так нечерта и непонял.... Согласен Роми с тобой Тайга совсем не для этого!!!График не то, видео надо, как едет!!! Да Вадим это провал!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 8 червня 2013 это провал!! то что это провал, было видно изначально. судя по описанию и манере общения))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TheForester 4 Скарга Опубліковано: 8 червня 2013 Было бы там хоть 100 кобыл, там бы не стоял сток радиатор от 2106... Да и тормоза там явно не для спорта А вот следы экономии видно невооруженным глазом: - Скоба бачка тормозного осталась еще родная, от 2-х разнесенных бачков. - Кастрюля типа СПОРТ - Диффузор эл-вентилятора рет-лук - Обратка тупо заглушена... - Ручные весла в салоне Мотор, за такие деньги, как минимум - должен быть позолоченным Ну а салончик можно было и поприличнее за такие деньги Вот такое чудо стоит 3600 у.е....где от ВАЗа только кузов! Удачи в продаже! Найти дурака... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djmakeiss2106 5 Скарга Опубліковано: 8 червня 2013 (змінено) новый мост - 6000 грн дисковые тормоза - 2000 грн Салон пусть весь 3000 грн (и на эту сумму его не видно) пускай покраска авто 8000 грн ещё по двиглу 10000 грн и по всему остальному - 10000 грн всего 39 000 грн в у.е. это 4875. Где ещё 5 штук? при этой сумме уже должно быть заметно, а если ещё 5 штук добавить, то машина должна быть зверем, а обьяснение еду 200 км в час и за это прошу 5500к это все равно что поставлю на велосипед моторчик и буду просить 3к зелени.))) а по поводу спидометра тож можно спорить, у меня стоят 16 диски, так у меня спидометр врет на 30 км. ааааааа.. Ребятки, я понял,, там же руль МОМО он стоит остальные 5к зелени) Змінено 8 червня 2013 користувачем djmakeiss2106 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 8 червня 2013 дисковые тормоза - 2000 грн я брал все с нуля и обошлось (вместе с токарем) в 1200грн примерно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djmakeiss2106 5 Скарга Опубліковано: 8 червня 2013 я брал все с нуля и обошлось (вместе с токарем) в 1200грн примерно Я взял суммы с большой накруткой с запасом.)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 8 червня 2013 да тут и 3000 шмата не за что дать!! лучше докинуть и взять вот такую [color="Red">2102" rel="external">Посилання сразу видно что там что-то делали!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djmakeiss2106 5 Скарга Опубліковано: 8 червня 2013 говорят, если машину хорошо помоешь та ещё если шампунем, то 30 кобыл дает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 8 червня 2013 djmakeiss2106, а нулевик ещё 50 даст!!))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djmakeiss2106 5 Скарга Опубліковано: 8 червня 2013 АнтохА, нулевик вообще вещь... вот мы уже насобирали 80 кобыл да и + 75 движка его, и того = 155 кобыл. нужно порадовать чувака что стенд ошибся на 25 кобыл. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex =k211= 1 Скарга Опубліковано: 8 червня 2013 по моему диагноз один - фимоз головного мозга Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djmakeiss2106 5 Скарга Опубліковано: 8 червня 2013 по моему диагноз один - фимоз головного мозга полюбому) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 8 червня 2013 :multi::multi: Жесть.......... да тупанул братиша автор!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 8 червня 2013 да тупанул братиша думал что весь форум фапать начнет на его тачилу, и прям шквалом кинутся покупатели Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах