Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 млин, я заболел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 простыл?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 млин, я заболел ото нефиг в спортивке на улице бегать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 quitka,да, вчера лег блин все норм. с утра проснулся как зомби, температура, кашель, горло...писец...ицелый день надо было лазить...и в зал не пошел из за того...беда.. ото нефиг в спортивке на улице бегать Ну я ж в машине + в подштанниках теплых. Это, корей всего не надо было вчера после душа идти курить на балкон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 так кто ж выходит мокрым... жесть. бузины от кашля отсыпатья77 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 бузины от кашля отсыпатья77 спасибо, пока не надо. Думаю за завтра залечусь таблетосами да чаями... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 кстати на оболони отключают свет по ночам - определила по холодильнику... епт. спасибо, пока не надо. Думаю за завтра залечусь таблетосами да чаями... так это как раз и чай и есть - самое лучшее средство от кашля. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 кстати на оболони отключают свет по ночам - определила по холодильнику... епт. у меня электроплита и такого не замечено - часы бы сбились, а так все норм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 А я сижу дома с диареей, если так говорить)) И вспоминаю траву, котороe бабушка называла "заткни-гузно":multi: Походу инфекция какая-то( Работаю в школе, а там этих инфеций, как гуталину в мультике про дядю федора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 А я сижу дома с диареей, если так говорить так ты себе "туда2 уже и ноут примостил??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Shtryl, разве с планшетом не будет удобней?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Shtryl, ноуту там будет очень опасно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 разве с планшетом не будет удобней?) если он есть, то да. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 ноуту там будет очень опасно Вентиль охлаждения засосёт мелкодисперсные частички весёлого дрыста на процык? На самом деле я сам очень часто таким мучаюсь, так шо не в обиду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 супер) теперь сможешь грузы возить) я вот хочу чтото 7-ми местное. чтоб если что и всех на дачу завести мона было и картофанчик в обратную сторону... Тоді заглянь в мій нежигулівський бортовик) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 А с турбой што? судя по всему машину эксплуатировали оч аккуратно. чесно кажучи судячи зі стану кузова (я бачив її ще в процесі переробки з грузової - себто всі скриті зараз під обшивкою частини), і з того як працює двигун - більшість часу її не експлуатували, а пробіг накрутили насправді в Польщі вона була в приватних руках а не службовою - може в тому й причина, плюс судячи з сервісної книжки перевірялась вона щокілька місяців Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 PavelV, повезло. але там слідкують за авто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 повезло. але там слідкують за авто. где, в Польше? Да ну не смешите меня. После поляка авто в большинстве случаев убитое вхлам. Сижу сейчас пытаюсь собрать назад китайский многофункциональный фонарь. Это тупо жесть, такого дерьма я давно не видел, если они фонарь не могут сделать, то ихние авто покупать точно нельзя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Дмитрий $, а хто тут китайське авто купує? в мого брата жілі-білі. купив 2007-го року. через 10000 поміняв стойки передні. всього пробіг біля 30000. зберігається в гаражі, їздить мало, як оригінальна класика в дєдушек, а хром лізе... купилися вони тоді на фарш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 пробіг накрутили ШТА?? Быть такого не может!.. пытаюсь собрать назад А зачем разобрал? Фото давай, для интересу.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 Быть такого не может!.. я вкурсі)) то так - враження )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 а хто тут китайське авто купує? это так, к слову. А зачем разобрал? пластик, который держит 2 контакта, образующие вилки для подзарядки (куда провод вставляется) проломался и одна ножка упала внутрь, вчера разобрал. Суперклея дома не оказалось, сегодня купил приклеил и начал собирать, проводов много, напутано как попало, не помещается, пока пробывал перелаживать уже 2 оторвал на месте пайки, потому что реально все поносное, как волосинка. Паяльника дома нет, посему наверное на сегодня все, мать его. Никто не в курсе, суперклей проводит ток? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 там слідкують за авто. Ой, нііііі....... Там авто коштує дешево, тому до нього відношення як в нас до шкарпеток. В Америці так само.. После поляка авто в большинстве случаев убитое вхлам. К сожалению это правда.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 ШТА?? Быть такого не может!.. Почему не может, ради боле дешевой растаможки очень даже может быть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2014 суперклей проводит ток? Нет. 100пудово. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах