Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 Першим ділом трохи догори пружину, а далі підрамником пограюсь. Спробую поки ці пружини а там видно буде. А з заниженням від Логана є, там якраз віток відламався)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 Фу пилянные пружины. Фу фу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 Фу пилянные пружины. Фу фу Ну ну) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 та тут однозначно надо пружины поднимать, это очевидно! рычаги верхние смотрят в землю, работать оно будет не так как предусмотрел завод изготовитель, настройки уходить будут... так что надо занижать машину, ну или подрамник ниже опускать, но я бы этого не делал) арки всё равно варить надо будет, так что надо ниже делать) подвеска БМВ в рабочем состоянии, тут видно как рычаги стоят, их положение, вот к этому и надо стремится, и положительного развала не будет из неоткуда=) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 а еще крепление пружины к кузову не правильно приварено по ходу, у тебя пружина стоит просто вертикально, а правильное положение пружины - это перпендикулярно оси нижнего рычага... в твоем положении пружину будет перекашивать при работе подвески Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 Яке в землю? Верхній важіль майже горизонтальний. А пружина на фото тимчасово накинута, так для розуміння подальших дій. Верхній упор буде трохи нахиленим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 "https://www.youtube.com/embed/c6tUq0IHVoI" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 Шо пропало?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 Опять пол машины вырезать чтобы пружину под углом установить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 Опять пол машины вырезать чтобы пружину под углом установитьТа нє. Солдата пружинного накосу спиляю і приварю упор.Зараз ще нічого не варено, просто відрізав відбійник і все. Так що переробляти нічого не треба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 Яке в землю? Верхній важіль майже горизонтальний. А пружина на фото тимчасово накинута, так для розуміння подальших дій. Верхній упор буде трохи нахиленим. ну в штыки не принимай, я не с желанием "умокнуть пишу", а что бы помочь, просто судя по той фотке что я кинул, верхние рычаги здорово так вверх должен смотреть, а у тебя горизонтально получается... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 Ну так ще буду змінювати положення. Фотку не помітив в тапаталці. Маю наувазі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 А так, як на фотці не вийде, бо заводський кліренс 110мм для мене неприйнятний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 БМВгавно. Клиренс ему не прийнятний. Друже лист дюралі чи люмінію в 10мм тобі даст можливість їхати де захош. Я тобі казав шо ходовку асфальтної машини встановлюєш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 А так, як на фотці не вийде, бо заводський кліренс 110мм для мене неприйнятний. с этого и надо было начинать, что ставиться то что в принципе не подходит под условия экспуатации... ставь от Е30 хотя бы уж... а то эту поставишь, но не ощутишь полной отдачи от нее из-за не правильной установки... я когда то снимал видео как у нас на классике спереди углы подвески меняются, вот теперь у тебя будет так же еще и сзади, так как подвеска не расчитана работать в этих положениях, будут большие изменения развала и схождения при ходе подвески, а это негативно сказывается на поведении автомобиля... блин, вообще когда я первый раз увидел как ты всё накинул - я подумал будет джип и занизить не будет возможности, а сейчас получается что джип который ПРОСИТ занижения))) а если выставить примерно как на картинке - верхний рычаг не упрется в лонжерон? ход у подвески останется еще? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 Подрамник точно будет не ниже чем мост у жигули. Вот нижний рычаг будет низковато. Да нормаль будет. Выставляй подрамником и тести на природе. Все равно выхлоп будет ниже. Либо удлиняй нижний рычаг или делай его регулируемым. http://www.e36club.ru/forum/showpost.php?p=4549449&postcount=56 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 БМВгавно. Клиренс ему не прийнятний. Друже лист дюралі чи люмінію в 10мм тобі даст можливість їхати де захош. Я тобі казав шо ходовку асфальтної машини встановлюєш. Нє, ну хоч 150мм до підрамника треба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 А так, як на фотці не вийде, бо заводський кліренс 110мм для мене неприйнятний. с этого и надо было начинать, что ставиться то что в принципе не подходит под условия экспуатации... ставь от Е30 хотя бы уж... а то эту поставишь, но не ощутишь полной отдачи от нее из-за не правильной установки... я когда то снимал видео как у нас на классике спереди углы подвески меняются, вот теперь у тебя будет так же еще и сзади, так как подвеска не расчитана работать в этих положениях, будут большие изменения развала и схождения при ходе подвески, а это негативно сказывается на поведении автомобиля... блин, вообще когда я первый раз увидел как ты всё накинул - я подумал будет джип и занизить не будет возможности, а сейчас получается что джип который ПРОСИТ занижения))) а если выставить примерно как на картинке - верхний рычаг не упрется в лонжерон? ход у подвески останется еще? Всеодно має бути краще стока. Ти теж не з заводським кліренсом їздиш і нічого))І володарі е36 занижають, що теж за межами заводських кутів. Щодо важелів, то залізу потім в яму і поміряю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 Подрамник точно будет не ниже чем мост у жигули. Вот нижний рычаг будет низковато. Да нормаль будет. Выставляй подрамником и тести на природе. Все равно выхлоп будет ниже. Либо удлиняй нижний рычаг или делай его регулируемым. http://www.e36club.ru/forum/showpost.php?p=4549449&postcount=56 Та теж думаю, що буде гут. Вихлоп притисну максимально до підрамника.А кліренс можна буде і змінювати-опустив підрамник і ось тобі підвіска для дріфта з диким мінусом, підняв і виходить пакет для бездоріжжя.[emoji1] Можна і важелі розвальні зробити з мітками для двох положень або дві пари важелів. Ну коротше не проблєма[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 Да и клиренс можно размером резины подкорректировать. Снежку поставишь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 Пропоную досвід людей, які користуючись моментом, квапилися показати нам як у них все влаштовано. Сподіваюсь що у вас екрани здатні передати технічний бік справи. Можете діяти через стоп кадр. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 Витька зовите срочно. На 2:13, 2:37, 4:44, 5:51, 6:00, 6:54 4:53 Блин эти рвы Такое чувство что ВЕТТЕ был за штурмана Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 Да и клиренс можно размером резины подкорректировать. Снежку поставишь А ну є така. По висоті як 195/60 r15), хоч і 13-та. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 Витька зовите срочно. На 2:13, 2:37, 4:44, 5:51, 6:00, 6:54 4:53 Блин эти рвы Такое чувство что ВЕТТЕ был за штурмана Або він карти малював))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2016 Да вообще такое чувство что пилоты первый раз на трассе и уже в боевом режиме дубасят. Проеп за проепом. Да и канавы\рвы это вообще без вариантов для машины. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах