VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2020 легкий дисбаланс будет незаметен впринцыпеАга... розкажи мені про то - може і повірив би, якщо б сам не боровся з вилізанням болтів в петлях дверей. Ніби тільки легке дрижання, а прокатався і чуєш як щось тарабанить. Оглянув - двері. Ти би знав, як мені вже було надоїло їх ударною викруткою постійно підтягувати. А теліпала всім поміняна корзина зчеплення - поставив назад старезну по накернених колись мітках - ляля. Представ собі - навіть тріщина по тому колоколу пішла від стартера і часто тріскав кронштейн генератора - тепер вже забув як в той бік дивитися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2020 Мы про кв говорим. Это на корзине кило должно быть с одной стороны в минусе. Теже фольцы и двухмассовый раздолбаный маховик, ездят годами пока не встане авто и ничего. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2020 Это на корзине кило должно быть с одной стороны в минусе.Та ні - на заводі ж балансували... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2020 Это на корзине кило должно быть с одной стороны в минусе. Та ні - на заводі ж балансували...Из опыта когда, еще жигулями занимался комплекты сцепления типа, начало, триал, вапм,сарз, и подобные, мало того что гавно полное, так по балансировке просто алис. Проверял очень просто, был негодный кв 21213, вешали на него передний шкив и старый маховик Автоваз обязательно, вешаем на него новую корзину, ложим на призму и офигиваем.Опять же из опыта, хорошие корзины и комплекты это, Вис, Лада в синей коробке, там часто валео лежит, Оат Дааз - оно похоже вис но буквы другие, а также импортные аналоги типа сакс валео или люк, но и цены там дороже. А когда вы облой литья на балансире коленвала болгарином подотрете из-за коротких шатунов на 80 валу, то вы со всех балансиров ну никак больше 60-70 грам не снимете и то +- ровно. Конечно если колено автоваз, мелитопольски это лотерея раньше, а сейчас просто кривой сырец. Еще есть Дора, от кого то слышал что вроде бы ничего. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TESLATERANID 13 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2020 Я, КВ искал старое б/у... Под проточку, хотя б на 0.50 Там качество. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2020 Если призмы на подшипниках,ито на откатаных подшипниках то да покажет.У меня кадато был такой станочек (сам делал+знакомый токарь),я скажу довольно не плохо показывало.Приходилось делать капиталку еще не вскрытым моторам,то скажем так-колено со сцепой показывало идеал,а вот почемуто поршневая повязанная с поршнями показывала разнобой и дело доходило даже 20-ти грамм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2020 Если призмы на подшипниках,ито на откатаных подшипниках то да покажет.У меня кадато был такой станочек (сам делал+знакомый токарь),я скажу довольно не плохо показывало.Приходилось делать капиталку еще не вскрытым моторам,то скажем так-колено со сцепой показывало идеал,а вот почемуто поршневая повязанная с поршнями показывала разнобой и дело доходило даже 20-ти грамм. именно ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TESLATERANID 13 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2020 Коленвал приехал, можно точить.. Вопрос точить под 08 допуски и вкладиши 08 потом купить и оно встаёт? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2020 Коленвал приехал, можно точить..Я завжди їх шліфував - це краще, ніж на токарному. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2020 орнул) 1 Vinni86 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2020 Коленвал приехал, можно точить.. Вопрос точить под 08 допуски и вкладиши 08 потом купить и оно встаёт? Я завжди їх шліфував - це краще, ніж на токарному. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2020 Что бы не писать тут то что здесь на форуме уже многократно описано, и что можно прочитать в свободном доступе в интернете - тонный информации. Я осмелюсь настоятельно порекомендовать, перед тем как вы начнете сверлить, пилить, шкрябать, "шлифовать" от руки, подрезать, ознакомится вот с этими книгами. https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4374154 https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4362521 https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4077990 https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3593784 https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3563829 https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3369730 А уже потом браться за инструмент. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TESLATERANID 13 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2020 Понятно, спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2020 Такое ощющение что вы насмотрелись видосиков в ютубе в стиле, "как проточить коленвал в домашних условия". Скоро корончатой фрезой начнем цилиндры разтачивать, и хон 80 шкуркой от руки наводить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2020 Скоро корончатой фрезой начнем цилиндры разтачивать, и хон 80 шкуркой от руки наводить.Я таке бачив - мій товариш шкуркою на трубі підганяв циліндр під поршень - ремонтний розмір робив. Що цікаво - їхало потім нормально. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2020 Коленвал приехал, можно точить..Я завжди їх шліфував - це краще, ніж на токарному. дед, коленвалы шлифуют, а не точат. Я тебе как шлифовщик коленвалов говорю. Так что не надо говорить, что лучше, так как вариант один. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2020 Я тебе как шлифовщик коленвалов говорю.Я бачив - ти мінімаліст. А я сказав, що можна тільки точити? В принципі можна, але потім треба шліфувати. Після відливки, чи штамповки вал проточують і свердлять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2020 Я тебе как шлифовщик коленвалов говорю.Я бачив - ти мінімаліст. А я сказав, що можна тільки точити? В принципі можна, але потім треба шліфувати. Після відливки, чи штамповки вал проточують і свердлять. ну мы ж говорим не о изготовлении, а о ремонте вала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2020 ну мы ж говорим не о изготовлении, а о ремонте вала. Я бачив як вали обробляють на токарному. Також гарно виходить, але сам станок має бути дуже прецизійний. Мій вал, який зараз їздить, полірували на токарному станку шкіряним ременем. Правда це доводили новий заводський. Так що нічого крамольного нема у самому понятті проточення колінвалу. У далекі сімдесяті мій колега займався поверхневим легуванням і гартуванням деталей. Ціллю було зміцнення бурів для свердловин, а частіше випробовували на колінчатих валах. І їх також проточували у розмір, бо брав тільки алмазний, або ельборовий різець. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2020 Алмазный резец? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2020 Так що нічого крамольного нема у самому понятті проточення колінвалу.бред сивой кобылы, резец какой класс шероховатости даст? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2020 резец какой класс шероховатости даст?Може і дзеркало дати - залежить від станка і токаря. Я вже чув подібні патякання, коли розточував вперше свої циліндри. Наші круті спеціалісти запевняли, що після різця мій двигун повипльовує поршні вже за тисячу - другу. Після проїзду 15000 км я спеціально їх запросив з їх нутрімєрами та мікрометрами в гараж і зняв головку. Довго потім обговорювали - як це мені вдалося. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2020 Коленвал приехал, можно точить.. Вопрос точить под 08 допуски и вкладиши 08 потом купить и оно встаёт? точить по 08 размерам вкладыши с 01 по 08 и далье модели одинаковые Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2020 Мне вот интерестно если поставить робота за идиальнейший станок,сумеетли робот проточить резцом иглу топливной пары форсунки дизеля ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2020 Мне вот интерестно если поставить робота за идиальнейший станок,сумеетли робот проточить резцом иглу топливной пары форсунки дизеля ?Чисто теоретически на ЧПУ можно, но подбирать пары придёться так как с теми допусками даже сверх точный станок несправится)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах